• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Futbolig

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
@Tolga İhsan Kaplan
Ertem Şener,Ugur Meleke ve Osman tanburacı'dan oluşan ekibe pazar günleri epey gülmekteyim.Bomba'dan öteye gitmeyen ve her ne hikmetse sadece pazar günleri onların yayın saatlerinde gercekleşen son dakika transferleriyle iyi bir komedi programı ki ugur meleke'ye orda yazık oldugunu belirtmek istiyorum :) Görüsleriniz ?

Ben Osman Tanburacı'yı çok severim ama program geç saatte olduğu için pek izleyemiyorum.. :)

Saadet Unal' Alıntı:
Ben Osman Tanburacı'yı çok severim ama program geç saatte olduğu için pek izleyemiyorum.. :)

sorun tanburacı yada meleke'de degil o transfer haberlerini bir izleyebilsen :) dün ki program da galatasaray ismail köybası,leo franco, fenerbahce rijkard,babel,capel beşiktas gudjohnsen 'le ön protokol imzalamıstı son dakika haberleri olarak :)

Desene Türkiye'ye yıldız yağacak.. :P

Program geç saatte olduğu için izliyemiyorum,bir bakıma iyi oluyor aslında,çünkü Osman Tamburacıyı hiç sevmem.

Dün gece ertem şener programın son dakikalarında osman tanburacıya dönerek belki sende biliyorsun Galatasaray'ın teknik direktörü dedi ve durakladı sonra haftaya açıklayacağım dedi, ulan ertem sen yeni td bilicen ve açıklamayacan güldürdün bizi gece gece:)
yakında bu adam fotomaç & fotosporun başına geçerse hiç şaşırmam, adamda muazzam bir hayal gücü var.

Ya bir de işin ilginç tarafı bu haberler neden hep gece gelir :)
Halbuki o saatte oyuncularda menejerlerde uyuyordur :)

Burak Barut' Alıntı:
Ya bir de işin ilginç tarafı bu haberler neden hep gece gelir :)
Halbuki o saatte oyuncularda menejerlerde uyuyordur :)
:P :)

Galatasaray'ımızı selçuk yula denen gereksiz adama yorumlatıyorsunuz ya ne diyeyim size....

Geri