G.Saray-P.Karşıyaka Cumartesi Saat:14:00 {Ahmet Cömert}

bence yinede erkek takımın ikinci yarısında çıkılır
 
Arkadaşlar uzun zamandan beri ilk kez böyle bir uygulama oluyor. Bence gerçekten çok sevindirici hatta düşünebiliyormusunuz başkanımız da maça geliyor ve oradan hep birlikte sami yen e... allahım bu günleri görürmüyüz bilmem ama basket takımı için iyi bir motivsyon olurdu..

Zaten bu maç gittimi ne olur bilemiyorum bayan takımı içinde kritik bir maç umarım o gün 3 maçıda alırız..
 
Konfeti şov yapmayın lütfen arkadaşım. Takıma zarar verirsiniz. Takım maçın son şansımız olduğunun farkında bir halde, tam konsantre biçimde çıkacaktır maça. Siz konfetiyle oyunun başında ya da herhangi bir noktasında soğutursanız bu deplasman takımına yarar. Öncelikle takımın yararını düşünmemiz şart; tekrar ediyorum, konfeti atarsanız takımın konsantrasyonunu dağıtır, takıma en büyük zararı verirsiniz. Zaten zor olan maç imkansızlaşabilir. Tek yapılacak şey atacağımız her baskete sevinmek, her baskette alkışlayıp oley çekmek (rakibi ıslıklamayı, yuhlamayı da geçtim artık). Bu kadar basit. Böylelikle akşam futbol maçına da enerji saklanabilir hem.
 
Bob Marley' Alıntı:
maçin baslamasini geciktirici hiçbir sey yapilmamali, zaten süre kisitli, herkes sonra samiyen'e gidecek...

Kesinlikle...

Hepimiz basket maclarindan sonra stada gidecegiz lutfen bunu unutmayin.Maç ne kadar erken biterse o kadar iyi olur bizim icin...
 
Gerçekten bu çok kritik bir konu.Görsel olarak hoş olsa bile takım maçı kaybettikten sonra zerre kadar değeri kalmaz.Coolidge'ye sonuna kadar katılıyorum.Enerjinizi futbol takımına saklayıp basket takımına da gerekli desteği verebilirsiniz. :idea:
 

Üst