• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Gabriel Davi Gomes Sara

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Duran topları artık Mertens değil Sara kullanmalı. Bunu Okan hoca ve Mertens artık kabullenmeli. Tam bunu yazarken resmi site paylaşımı👇

Brezilya milli takımı dedikoduları var.

Sezonun kalanının kaderini belirleyecek olan adam. Ekim-kasım gibi hepten direksiyona geçeceğini düşünüyorum.
2 ay önce yaptığım yorum. Sezonun kaderini belirlemeye başladı artık. Tekrar söyleyeyim; bu adam kimin aklına geldi, kim araştırdı, kim buldu ise elini öpün. Düşmanlarımız bile hayran oldu izliyor.

2 ay önce yaptığım yorum. Sezonun kaderini belirlemeye başladı artık. Tekrar söyleyeyim; bu adam kimin aklına geldi, kim araştırdı, kim buldu ise elini öpün. Düşmanlarımız bile hayran oldu izliyor.
Abartısız en az 40 milyon euro olmalı. O da en az.

Osimhen değil de sezon sonunda en zor bu arkadaşı tutarız.

Gedson'dan daha fazla koşabilen adama büyük saygı duyarım.

Bu arkadaşın vaziyeti de gözüme batmaya başladı. Yukarıdaki yorumları okuyun, adam nereden nerelere düşmüş inanılır gibi değil. Şut yeteneği bitmiş, şutu bile düşünmüyor. Hadi oyun aklıyla oynuyor idare ediyor asist yapıp maç çözüyor diyorduk o da bitmiş gitmiş. Elle tutulur hiçbir şeyi kalmamış.
Bu kadar kısa sürede geriye giden kaçıncı oyuncu bu ? Bu kadar oyuncu eskitmek nasıl oluyor ?

Bu adam orta sahanın yükünü çekecek tipte değil. İkinci yarı kaleye daha yakın oynayınca hemen farkını gösterdi zaten.

Norwich’te birkaç maçını izlemiştim, genelde sağ açıkta oynuyordu bazen de 10 numara gibi. Orada 14 gol 13 asist yapmıştı, gollerin çoğunu da sağdan içeri girip sol ayağıyla vurduğu toplarla attı, bugünkü golü de öyleydi zaten.

Ama bizde genelde kaleye uzak, sol tarafta oynuyor. Çok iyi topçu ama kaleye yakın oynadığında çok daha etkili oluyor.

Bu adam orta sahanın yükünü çekecek tipte değil. İkinci yarı kaleye daha yakın oynayınca hemen farkını gösterdi zaten.

Norwich’te birkaç maçını izlemiştim, genelde sağ açıkta oynuyordu bazen de 10 numara gibi. Orada 14 gol 13 asist yapmıştı, gollerin çoğunu da sağdan içeri girip sol ayağıyla vurduğu toplarla attı, bugünkü golü de öyleydi zaten.

Ama bizde genelde kaleye uzak, sol tarafta oynuyor. Çok iyi topçu ama kaleye yakın oynadığında çok daha etkili oluyor.
Sağ iç oynadığında acaip bir hücum gücü oluyor.
Sara Torreira İlkay 3lüsünü denemek lazım. Özellikle içerdeki lig maçlarında.

Sonlarda Sane'ye attığı pasta içimin yağları eridi.

Son düzenleme:
8 numarada oynadığında ofansif katkısı kusursuz. Ancak Lemina-Torreria ikilisinden aldığımız savunma direnci yarı yarıya düşüyor neredeyse.

10 numaraya koysan bu sefer de kendisinin ofansif katkısı yarı yarıya düşüyor. Yetenekli ama kullanması zor bir oyuncu

Sağ iç oynadığında acaip bir hücum gücü oluyor.
Sara Torreira İlkay 3lüsünü denemek lazım. Özellikle içerdeki lig maçlarında.

Sonlarda Sane'ye attığı pasta içimin yağları eridi.

Yaklaşık 15-16 sene önce izlediğim bir maçta Xavi'nin neredeyse karbon kopya bir pası vardı. Arkadaşlarıma heyecanla bulun o pası, izleyin demiştim. Şu an o maçı hatırlamam mümkün değil. Belki Xavi pass skills yazsam youtubeda düşer önüme.

Dejavu yaşattı bana Sara

Geri