Galatasaray 1 - Schalke 1

Futbolcu ıslıklamak adiliktir. Hamit senin futbolcun iyi oynamış kötü oynamış mühim değil bu takım buraya kadar geldiyse o'nun da payı var. Ne olursa ol alkışla. Ben Anıl Dilaver gol kaçırdı diye küfür edip iki dakika sonra gol atınca aslan Anıl diyen mahlukatlar gördükten sonra bunu da normal karşılıyorum ya neyse.
 
Fatih Hoca maalesef oyuncuları en verimli oynadıkları yerde oynatmamakta ısrarlı.

Hamit bir şekilde kanatta idare ediyor ama Sneijder yerini çok yadırgadı. İlk yarıda bulduğumuz gol posizyonlarında Sneijderin çabuk verdiği pasların etkisi büyüktü ama kanatta da sıkıntı yaşıyorduk ve Amrabatın girmesi konusunda herkes hemfikirdi.

Terim Amrabatı oyuna sokarken Burakı kenara almalıydı. Takımda Drogba ve Sneijderin kalitesinde oyuncumuz yok, bu iki oyuncuyu çıkardığın zaman bir sonraki maça kadar dövünme ihtimali yüksek ama Burak kadar süre bulmamasına rağmen onun kadar gol atmış bir Umut gerçeği var. Baktın ikinci forvete ihtiyacın var sokarsın Umutu.

Şayet Amrabat Burakla değişip, Sneijder Drogbanın arkasında oynamış olsaydı, orta sahada hem direnç gösterir hem de iyi top yapabilirdik. Baktın Sneijder yine verimli olmuyor çıkar Umutu koy, böylece sonradan oyuna giren üçüncü forvet oyuncun son 10 dakikada kendi ceza sahası önünde rakip forvetleri kovalamak zorunda kalmaz.
 
Dün Kerem Tunçeri ve Ermal de maçtaydı. Ermal formayla seyretmiş maçı. Ve açıkcası o bölgedeki taraftarlardan daha heyecanlılarmış maç esnası
 
Golde 2 ye 2 gelen adamlardan 1 inin üzerine 2 kişi gidenlere ne kadar kızsam az.

Ve Semih ile Riera golde çok ağır kaldılar ve inanılmaz hata yaptılar, stoper şartoğluşart !!!! !
 
Drogba-Sneijder-Burak aynı anda olmuyor sanki.

Acaba Eboue sol bekte, Riera önünde; Sabri ya da Hamit sağ bek, Umut önünde (gerektiğinde forveti de 2 ler), Selçuk-Melo önlerinde Sneijder ve ileride Drogba. Çok mu fantezi olurdu?

Drogba'nın yanında pres yapacak forvet lazım. Burak belki de haftanın golünü attı ama 90 dk sahada kalmasa daha iyi olurdu.
Bekleyen Elmander ve Umut varken.

Bu takımın yıldızı Selçuk. Dünya yıldızları da gelse kaptanımızın oyunuyla ve mücadelesiyle yeri ayrı.
 
1-1 e sevinsek yeridir. Çünkü dün maçı hiç hak etmedik. Fatih Hoca basına yüklendi ama kendisi de Schalkeyi küçümsemiş.

Sanki deplasmanda oynayan bizdik. Adamlar çok rahat top çıkardılar. Burak ve Drogba iyi press yapabilseydi maçı kazanırdık.Daha da iyi oynardık çünkü Schalke nin defansı rezalet. Bir kaç pozisyonda bastılar ama yararlanamadık. Drogbanın maç eksiği, Burak ın da press yapma özelliği olmadığı için çok rahat topu orta sahaya getirdiler.

Dany, Dany, Dany... Yeminle halı sahada maça çağırmam. Kesinlikle bizim stoperimiz olacak bir oyuncu değil. Melo ile birlikte golü rakibe hediye ettiler. Adam 1 metre arkalarından pası verdi , sprinte kalktı , ikisi de izledi.

Sabri ligde oynar ama şampiyonlar liginde oynayacak seviyede değil.
Hoca Hamitte ısrar ediyor. Bu Hamit'i daha çok yıpratıyor. Engin oynasa daha faydalı olur.
Drogba da Snijder de 15 gün boyunca daha da kendine gelir. Takımı daha da iyi tanırlar.

Bir de dün sahanın en iyisi tabi ki Selçuk'tu. Riera da iyiydi.
 
Aslında bu sonuç bizim için gayet iyi.Schalke her ne kadar ligte kötü olsada futbol mantalitesi ve sistemi olarak bizden genel olarak baya bi üstün takım.Son olarak bişey dicem oynanan zemin rezillikten öte bir şey alsancak stadında bile tüm gün yağmur yağsa daha iyi zemin olur.
 
Henüz kaybedilmiş birşey yok. Deplasmanda da pek alâ gol atabilecek güçteyiz. Eminim Fatih Terim ilk maçtan ders alıp 2.maçta onların zaaflarına saldıracak, savunmamızı toparlayacak. Asıl onlar düşünsün !
 

Üst