Galatasaray 1 - Schalke 1

Efsaneler arasına giricek başlık.

Aslanlar gibi savaşıp kazanmamız gereken maç.Nasıl bir 11 le çıkıcağımızı merak ediyorum ama kim oynarsa oynasın terinin son damlasına kadar savaşıcağından eminim.Vurduğumuz gol olsun !

Gelene kadar bakalım daha kaç sakat vericek schalke :)
 
Muslera-Sabri,Semih,Danny,Riera-Hamit,Selçuk,Yekta-Sneijder-Umut,Burak..
4-3-1-2 sistemi ile oynamalıyız.
Sabri formda aynen böyle devam etsin bence ilk 11de.
Melo riskine girmeyelim Yekta'ya bence rahatlıkla güvenmeliyiz.
Umut önce defansı yorsun sonra Drogba girip vursun gol olsun :)
Fatih Hoca'ya güvenim sonsuz.
Sakin olalim eksik kalmayalım sakın...
 
Yekta'ya güvenmek bu maçta hata olabilir.
-----------------Nando---------------
--Eboue---Semih------Dany-------Riera----
----------Hamit--Melo---Selçuk------
---------------Sneijder----------------
-----------Drogba---Burak--------------


Yabancı sınırlaması olmadan kadro yapmak ne güzel birşeymiş arkadaş :)
 
Rakip eksik, takımımız avrupa maçlarında daha iyi, moralliyiz, taraftarlar moralli, stad full ! 2-0 flan kazanırsak deplasmana iyi gideriz. Çeyrek final hayal değil !
 
Çektiğimiz kura ve eleme ihtimalimiz beni de heyecanlandırıyor.Geride kalan 1.5 yılı bütün olarak değerlendirip skor stresinden ziyade heyecanı ve keyfi ön planda tutmak en doğrusu.CL müziği ve seremoni için şimdiden sabırsızlanıyorum.
 
Eksik eksik dediler, Farfan,Huntelaar, Drexler, Fuchs, Neudstader, Jones, Barnetta gibi oyuncular 11 de. Gol yemeden kazanırsak SÜPER olur. Allah'ım yardımcımız ol !
 
Hamitin kariyeri umrumda değil bu adam bitmiş.
Cehennem bu mu lan ? ZDF spikeri Rolf Töpperwien: "TT Arena için cehennem dediklerini duydum ama bence uyku tulumundan bir farkı yok."
 
Orta sahamızı kilitlediler. 2.golde EN AZ Dany kadar Semih ve Riera inanılmaz hatalı !!!!

Kusura bakmada golde tek suçlu Sabri ! Hamit 3 defa düştü kalktı köşede Sabri efendi kadraja yeni girmişti henüz ardından orta sahadan izledi golü de zaten uzaktan uzaktan izlediği Bastos'un futbolundan zevk almıştır 'kaptan' umarım bu gece.Ne hücumda vardı ne de savunmada.Riera çok net 3-4 pozisyonu kesti bugün ve son olarak Selçuk'tan başkası yalan !
 
Fatih Terimin artık kendine gelmesi lazım.Bu sistemde çoğu maçta Selçuk-Melo 90 dakikayı bitiremez adamlar yorgunluktan bayılacaktı.
 
Futbolda bu tarz maçlarda taraftar da çok heyecanlı oluyor son yıllarda ki kötü gidişattan dolayı avrupa atmosferini unuttuk tribün başlarda iyidi golü yedikten sonra bu heyecanla sadece ahlar vahlar duyuldu statta .Bugüne gelirsek ah Hamit ah diyorum sadece ek olarak Fatih hocanın çok forvet olunca gol olur nasılsa diye düşünmesinden dolayı son 20 dakika orta sahayı kaybettik girdiğimiz pozisyon yok verdiğimiz pozisyon sayısız.Ayrıca Fatih Terim kusura bakmasın ama bu takımda Sneijder'e yer açmalı bir an önce Sneijder'den kanat yaratma fantezisini bir kenara bıraksın artık.
 
Yahu arkadaş,benim bu gece Hamit'in kaçırdığı gole dövünmem lazım.İkisi yüzde yüz olmak üzere bir yığın net hücum girişimini savuşturup devrenin sonuna gelmişken bizzat yaratarak yediğimiz o iç kıyan gole üzülmem lazım.Drogba'yla Burak'ın kalp kıran 2'ye 1'ine yanmam lazım.İkinci yarıdaki genel havayı da düşünerek 1-1 iyi skor diyerek deplasmana odaklanmam lazım.Ama yok,aklımı Hamit'ten yuhalayanlardan alamıyorum.Bu bağlamda turun bitimine 135,içerideki maçın bitimine 45 dakika varken 2 korner dışında sus pus oturan tribünden alamıyorum.Sahaya sürekli negatif enerji yansıtılmasına katlanamıyorum.Reva mıdır bu bana bu akşam?Hani olumsuz konuştukça olumsuzluk yayıyorsun ama ismin büyüdüğü yerlerde topluma cidden katlanılmıyor.
Yılların samimiyetine sığınarak yazıyor ve noktalıyorum,Hamit'i yuhalayanlara çakmak lazım.
 
1- Saha zeminine onca para verip yine yaşanan rezillik.
2- Tribünde kendini Galatasaraylı sanan şeref yoksunu mahlukatlar. Siz kimsiniz lan oyuncuyu ıslıklıyorsunuz?

Birinci maddenin hesabını umarım yönetim sorar kimse yaptırdıysa şu rezil zemini. İkinci maddenin hesabını zaten gerçek Galatasaraylılar soruyor.

Yemişim saha içinde olan biteni!
 
Kura çekiminden sonra rakip takımın eksikleriyle sevinen formsuz diyen FC SCHALKE 3.5 diye dalga gecen kesim Dün Hamit oyundan çıkarken Neden hamit i yuhluyorsun ıslıklıyorsun. MAÇLAR OYNANILMADAN KAZANILMIYOR hala öğrenemediniz mi Kimi alırsan al farketmez...
 

Üst