Galatasaray 24/25 Kadın Futbol Takımı

Kadın Futbolcular Derneği tarafından Turkcell Kadın futbol Süper Ligi'nin desteklenmesi ve kadın futbolunun gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Kristal Ayaklar Ödül Töreni, Ankara CerModern'de gerçekleştirildi.

2023-2024 Turkcell Kadın Futbol Süper Lig şampiyonu Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız yılın takımı seçilirken, Teknik Direktörümüz Metin Ülgen yılın teknik direktörü, Ebru Topçu ise yılın futbolcusu ve yılın orta saha oyuncusu ödülünün sahibi oldu.
 
Resmi : Hoş geldin Andrea Staskova! 💛❤️
✍️ Kulübümüz, Çekyalı forvet oyuncusu staskova_andrea ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Petrol Ofisi, kadrosunu forvet oyuncusu Andrea Staskova ile güçlendirdi.

Kariyerine Znojma'da başladıktan sonra ülkesinin en başarılı takımlarından Sparta Prag ile sözleşme imzalayan oyuncu, burada sergilediği üst düzey performansla Avrupa'nın önemli takımlarının dikkatini çekti.

2018-19 sezonunda Sparta Prag formasıyla 20 maçta 32 gol kaydeden başarılı futbolcu harika geçen sezonun ardından sırasıyla Juventus, Atletico Madrid ve Milan gibi takımların formalarını terletti.

Çekya Milli Takımı’nın da önemli oyuncularından biri olan Andrea Staskova, 49 kez terlettiği milli forma altında 17 gol kaydetti. Şampiyonlar Ligi’nde ise forma giydiği 24 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırdı.

Yıldız golcünün kariyerinde 2 İtalya Ligi, 2 Çekya Ligi, 3 İtalya Süper Kupası, 3 Çekya Kupası, 1 İtalya Kupası ve 1 İspanya Kraliçe Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Andrea Staskova’ya Galatasaray Petrol Ofisi’ne hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.
 
Son düzenleme:
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Petrol Ofisi, kadrosunu kanat oyuncusu İrem Eren ile güçlendirdi.

Yeni sezonda ligin yanı sıra Avrupa'da da başarı hedefleyen sarı kırmızılı ekibimiz, milli oyuncu İrem Eren’i kadrosuna kattı.

Kulübümüz, 2000 doğumlu kanat oyuncusu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Eren, futbol kariyerine kulübümüz altyapısında başladıktan sonra sırasıyla Beşiktaş, Karadeniz Ereğli Belediyespor ve Fatih Vatan Spor formalarını giydi.

Kadın liglerinde forma giydiği 63 maçta 8 kez filelere havalandıran başarılı futbolcu milli formayı çeşitli kategorilerde 18 kez terletti.

İrem Eren’e Galatasaray Petrol Ofisi’ne hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.
 
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Petrol Ofisi, kadrosunu savunma oyuncusu Jazmin Wardlow ile güçlendirdi.

Kulübümüz, ABD'li savunma oyuncusu Jazmin Wardlow ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

2015-16 ve 2017-18 sezonlarında Santa Clara ve Oregon takımlarıyla kolej kariyerini tamamlayarak 2019 draftına katılan başarılı savunma oyuncusu, Houston Dash tarafından 21. sırada seçilerek kariyerinin ilk profesyonel sözleşmesine imza attı.

Houston Dash ile geçen bir sezondan sonra Avrupa'ya ilk adımını atan oyuncu, sırasıyla Spartak Subotica ve Fiorentina formalarını giydikten sonra geçtiğimiz sezon Avustralya ekibi Central Coast Mariners ile başarılı bir sezon geçirerek Avustralya Ligi’ni üçüncü sırada tamamladı.

Jazmin Wardlow’a Galatasaray Petrol Ofisi’ne hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.
 
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Petrol Ofisi, kadrosunu savunma oyuncusu Ecem Cumert ile güçlendirdi.

Yeni sezonda ligin yanı sıra Avrupa'da da başarı hedefleyen sarı kırmızılı ekibimiz, milli savunma oyuncusu Ecem Cumert ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbol kariyerine Almanya'da başlayan, Freiburg ve Duisburg formalarını giyen Ecem Cumert, Türkiye'de ise Ataşehir Belediyespor, ALG Spor ve Fenerbahçe takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 2 Türkiye Ligi şampiyonluğu bulunan başarılı futbolcu, kadın liglerimizde forma giydiği 87 maçta 16 kez rakip fileleri havalandırdı.

Başarılı futbolcu, 21'i A Milli Takım olmak üzere toplamda 24 kez milli formayı terletti.

Ecem Cumert’e Galatasaray Petrol Ofisi’ne hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.
 
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Petrol Ofisi, kadrosunu Maria Catalina Usme Pineda ile güçlendirdi.

Kulübümüz, Kolombiyalı hücum oyuncusu Maria Catalina Usme Pineda ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Güney Amerika futbolunun yetiştirdiği en önemli kadın futbolculardan birisi olan Usme, kariyerine ülkesinin takımlarından Formas Intimas'da başladı. Kariyerinde sırasıyla Formas Intimas, Santa Fe, America de Cali ve Pachuca formalarını giydi.

Futbol kariyerinde birçok kupa ve başarı bulunan yıldız oyuncunun lig şampiyonluklarının yanı sıra, Libertadores ikinciliği, Kolombiya Milli Takımı ile Pan Amerika oyunları şampiyonluğu ve Copa America ikinciliği bulunuyor.

Kolombiya Milli Takımı ile 3 kez Dünya Kupası, 3 kez Olimpiyat Oyunları, 4 kez ise Copa America'ya katılım gösteren yıldız oyuncu, aynı zamanda Milli takımının tarihteki en golcü oyuncusu konumunda yer alıyor. (72 gol)

Çeşitli lig ve kupa organizasyonlarında birçok kez gol kraliçesi ve en iyi oyuncu ödüllerine layık görülen Usme, aynı zamanda Kolombiya Ligleri ve Copa Libertadores tarihinin de en golcü oyuncusu olarak göze çarpıyor.

Maria Catalina Usme Pineda’ya Galatasaray Petrol Ofisi’ne hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.
 
Hazırlık maçı : Galatasaray Petrol Ofisi - bjk United payment (Pazar günü)
(Via Futbollkadinn)

Florya Metin Oktay Tesisleri saat : (16:00)
 
Son düzenleme:

Üst