14-12 öndeyiz calderon müthiş işler yapıyor yine.
Arena'ya oradan otobüs kaldırılacak vay be ne güzel.Branşlar arasında kulüp içi dayanışma.Seferberlik halinde insanlar.Çok mutlu oldum anasını satayım.
Tribündeki doluluk oranı neydi peki ?
TV' den izlediğim kadarıyla güzel maç oldu ama bizim taraftar sanki sahada oynanan oyundan çok rakip tribünle ilgilendi.
Bu kupanın statüsü nasıl bilen varmı? Final için beli bir yer varmı F4 falan gibi?
Saygılar.
Aek yıda elediğimiz takdirde son 4 takım kalıyor ve Şampiyonlar liginden gelen 4 takımla eşleşme şeklinde devam ediyor diye biliyorum.
Büyük ihtimal ilk maçı 3-0 kazanan Dinamo Krasnodar (RUS) ile eşleşeceğiz.Neriman Özsoy'un yeni takımı.
Cev Cup'ta F4 yok, final maçı da dahil hep iki maç üzerinden oynanıyor maçlar. Bu turu geçtiğimizde dört takım kalacak ve bu dört takıma şampiyonlar liginden gelen Mulhouse, Constanta, Schweriner ve Beograd takımları eklenecek. Yani yeniden sekiz takım olacak. Sanırım önce şampiyonlar liginden gelen takım ile oynayacağız, onu geçersek rakibimiz Dinamo Krasnodar olacak. Krasnodar en son Rusya liginde liderdi, ama bence en iddalı gözüken ekip İtalyan takımı Yamamay, yarı finalde onlarla ya da diğer İtalyan takımı Urbino ile oynamaktan Krasnodar ile oynamak bana daha iyi gibi geliyor. Birde 2. maç kendi evimizde olacak. O yüzden orada yenilsek bile altın seti burada oynama avantajımız olacak. Yalnız finale kalırsak 2 maçı deplasmanda oynayacağız.