Öncelikle iyi akşamlar herkese,
Tuğba Palazoğlu adlı oyuncumuzdan başlayayım; durum daha kötüye gidiyor.Saha içi performansı bir yana, saha dışında çok etkiliydi bugün yine.Ceyhun hoca oyundan çıkarınca, - ki öyle bir hatada oyunda tutacak hoca var mıdır bilmiyorum - sırtına dokunmak istedi, fakat Tuğba hanım kendisini geri çekti.Bu bugün sadece bir örnekti, salonda olanlar görmüştür hanımefendiyi zaten.
'Sylvia Fowles Rahatlığı' artık can sıkmaktan öte can yakmaya başladı, bu oyuncumuz bırakın takım için oynamayı, kendisi için bile oynamıyor.Kötü pas alınca oyuna küsüyor, takım arkadaşlarıyla hiç bir alış verişi yok.
Postişli ablamız ise saçlarını boyatmıştı.Maça ucu ucuna yetiştiğimden dolayı maç öncesi ısınmasını göremedim fakat devre arasında gelip yerine oturdu.Sırtı ağrımasın diye sandalyesinin arka kısmına koyduğu havlusuyla zaten benchte ki yeri belli oluyor.Tekrar sormak istiyorum; parkeye çıkarken belirli bir sayıda oyuncumuz olması mı gerekiyor ? Değilse bu arkadaş neden sahaya çıkıyor ?
Yalçın Dümer için elimizden ne geliyorsa yapalım.Bu konu çok önemli bence, şevk kırmaktan öteye gitmiyor beyefendi.
Pek teknik-taktik bilmem, o yüzden yorumlarım genelde takım olmakla alakalı.Arkadaşlık bağları ne kadar güçlü olursa yani ne kadar takım olursak aslında takım da değil ne kadar aile olursak bu işi başarabiliriz, yoksa sadece Mustafa'nın dediği gibi elimize yüzümüze bulaştırdığımızla kalırız.