Galatasaray: 72 - İstanbul Engelli Yıldızlar: 55

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Yarın sezonun ilk maçı. 11'de Ahmet Cömert Spor Salonun'da.

Başarılar.

Re: GALARASARY-KENT CADBURY

Galatasaray 72 - İstanbul Engelli Yıldızlar 55

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, tekerlekli sandalye basketbol sezonunun ilk karşılaşmasında İstanbul Engelli Yıldızlar'ı 72-55 mağlup etti.

Hakemlere ve gözlemcilere teknik destek ve kurslar verildiği için başlaması bu haftaya ertelenen tekerlekli sandalye basketbol liginin ilk haftasında Galatasaray, İstanbul Engelli Yıldızlar'ı 72-55 mağlup etti. Karşılaşmada takımımızdan Peter Tucek 21, Mat Scott 15, Ferit Gümüş 13 ve Hussein Haidari 13 sayıyla sokara katkı yapan oyuncular oldular.

1. Periyot: 24-14
2. Periyot: 10-10
3. Periyot: 19-18
4. Periyot: 19-13
Maç Sonuç: 72-55

kaç hafta ertelendi lig? neden bu kadar sessiz bir başlangıç oldu, hatta bir kaç dostla maç günü sokakta konuşuyoruz lig ne zaman başlıyor, ilk hafta saran anadolu'yla oynacaktık galiba karşıda salonları diye, sohbetler ve karşıdaki salonun yerini öğrenme paranoyası içine girmiştik.. eve bir geldim, 7. hafta oynamamız gereken maçı oynamışız açılış maçı olarak.. kafam alt üst oldu şuan.. bir sonraki maçı bile ne zaman oynayacağımızı bilmiyorum.. o derece tuhaflaştım..

Maçın oynanacağını resmi site yazmadı. Özellikle takip ettim ama sanırım maç sonucu hakkında bile bilgi yok.

Burda da başlık son anda açıldı. Aslında salonda olmak istiyordum ama pazar sabahı 11.00de maç oynatan zihniyete de söyleyecek bişey bulamıyorum. 12.00de olsa rahat rahat gidebileceğim bir maçtı ancak malesef salonda olamadım.

Malesef bu spora gösterilen ilgi bu kadar işte. Yöneticilerin şampiyonluktan sonraki ilgisi bile göstermelik malesef. O yüzden kimse daha fazlasını beklemesin. Ben diğer maçlara gitmiyorum şu anda ama sezon içinde elimden geldiğince Ahmet Cömertte bulunucam Engelsiz Aslanlar için.

Ben kendi adıma tüm sporcularımızdan özür diliyorum, tamamen gaflet anıma denk geldi gidemedim maçı birde bjk maçı var tabi.
Gerçekten onlardan çok özür diliyorum inşallah telafi edeceğim.