G
Guest
Misafir
tek kelime: hayalkirikligi...baya endiselenmeye basladim acikcasi
Arkadaşım çok güzel ve doğru yazmışsın ama Little'ın en etkili yanı atletliği zaten.Almeida' Alıntı:Az önce Telekom fener maçını izledim, Önümüzdeki hafta bir mucize olmazsa bu Telekom bizi dağıtır arkadaşlar. Ancak İtü maçında salonda 10.000 kişi olsaydı ve biz yine bu oyuncularla olsaydık inanın bu maçı kazanırdık. Önümüzdeki hafta C.tesi futbol takımının maçı saat 19:00'da umarım herşey yolunda gider ve telekom maçını Pazar A. Cömert te oynarız ve Ali Sami Yen'de maç için duyuru yapılır.
Takımımızla ilgili söyleyebileceğim en önemli şey ise Litlle ile bu iş olmayacak arkadaşlar. Bize atletik bir 5 numara lazım. Daven port'u izledim ve hayran kaldım. Adam harika bir 5 numara değil ancak çok iyi bir atlet.
Umarım herşey güzel olur..
koch' Alıntı:Arkadaşım çok güzel ve doğru yazmışsın ama Little'ın en etkili yanı atletliği zaten.Almeida' Alıntı:Az önce Telekom fener maçını izledim, Önümüzdeki hafta bir mucize olmazsa bu Telekom bizi dağıtır arkadaşlar. Ancak İtü maçında salonda 10.000 kişi olsaydı ve biz yine bu oyuncularla olsaydık inanın bu maçı kazanırdık. Önümüzdeki hafta C.tesi futbol takımının maçı saat 19:00'da umarım herşey yolunda gider ve telekom maçını Pazar A. Cömert te oynarız ve Ali Sami Yen'de maç için duyuru yapılır.
Takımımızla ilgili söyleyebileceğim en önemli şey ise Litlle ile bu iş olmayacak arkadaşlar. Bize atletik bir 5 numara lazım. Daven port'u izledim ve hayran kaldım. Adam harika bir 5 numara değil ancak çok iyi bir atlet.
Neyse zaten Little'ın yerine yeni bir yabancı alıyormuşuz.Artık bu muhabbet de biter.Yetenekli bir oyuncuydu ama mental açıdan bu kadar sorunlu bir oyuncuyu Galatasaray kaldıramaz.Almeida' Alıntı:koch' Alıntı:Arkadaşım çok güzel ve doğru yazmışsın ama Little'ın en etkili yanı atletliği zaten.Almeida' Alıntı:Az önce Telekom fener maçını izledim, Önümüzdeki hafta bir mucize olmazsa bu Telekom bizi dağıtır arkadaşlar. Ancak İtü maçında salonda 10.000 kişi olsaydı ve biz yine bu oyuncularla olsaydık inanın bu maçı kazanırdık. Önümüzdeki hafta C.tesi futbol takımının maçı saat 19:00'da umarım herşey yolunda gider ve telekom maçını Pazar A. Cömert te oynarız ve Ali Sami Yen'de maç için duyuru yapılır.
Tamam dostum ama sanırım atlet derken 2 şeyi atlamışım topu tutabilen ve potaya sokabilen!