Galatasaray :75-Burhaniye Bld:73

ewet arkadaşlar bayan takımımız ligdeki 3. galibiyetini almak için cumartesi günü saat 13.00 de Abdi İpekçi Spor salonuda Burhaniye bld. takımıyla karşılaşıo .
ülker maçında siteden 1 çok insanın beraber olması hoşuma gitti :)
Yoklama alıyorum maça gelicek olanlar (not: gelicem diyip rüzgar yapanlara ceza werilecektir ona göre !!!)
 
Radikal Cimbomlu Burhaniye Belediyesi yazmış rakibimizin adına.Hangisi doğru?Bu arada adı ne olursa olsun galiba zayıf bir takımla oynuyoruz.Şu maçı da kazanırsak süper olur.
 
Ya gelmeyin tabi saat erken , salon uzak ( sözüm çalışanlara deil kimse burda ya ben çalışıom falan sen nasıl böle yazarsın dıye lütfen cwp ta yazmasın) ne gerek war bak maç sonucuna yaz foruma...
 
Bahtsizbedewi' Alıntı:
Ya gelmeyin tabi saat erken , salon uzak ( sözüm çalışanlara deil kimse burda ya ben çalışıom falan sen nasıl böle yazarsın dıye lütfen cwp ta yazmasın) ne gerek war bak maç sonucuna yaz foruma...
Ben izlemediğim maçlarla ilgili fazla yorum yapmamaya çalışıyorum.Ayrıca bu bahanenin de kabak tadı verdiği doğru.Ama ben imkanı olan maçlara gelmeye çalışıyorum.Hiç olmazsa maça geleceğim deyip de gelmemezlik yapmıyorum.Bu arada son sözümü bir kısım sürekli maça giden arkadaşlar sakın üzerlerine almasınlar.
 
Galatasaray - Burhaniye Bld: 75-73
/
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi (TBBL) karşılaşmasında Galatasaray, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadelede Burhaniye Belediyesi'ni 75-73 mağlup etti.

Karşılaşmaya her iki takım da iyi başladı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk 5 dakikada takımlar eşitliği bozamadı.(10-10). Periyodun sonlarına doğru oyuna ağırlığını koyan sarı kırmızılı ekip Tuğba ve Gülçin ile bulduğu sayılarla 1.periyodu 23-17 üstün
kapattı.

2.periyoda burhaniye belediyesi daha iyi başlayan taraf oldu. selvinle
bulduğu sayılarla bir ara farkı bir sayıya kadar indirmesine rağmen devreyi 42-38 mağlup kapattı.

3. periyoda yine hızlı başlayan Galatasaray farkı bir ara 12 sayıya kadar çıkarmasına rağmen 3. periyodu 6 sayı farkla 59-53 önde kapattı.

Karşılaşmanın 4. periyodu ise oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Burhaniye Belediyespor’un üstün oyunu sonunda fark kapandı ve son saniyelere 73-73 eşitlikle girildi. Son saniyede Tuğba’nın faul atışlarıyla öne geçen Galatasaray karşılaşmadan 75-73 galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmayı A Milli Takım Başantrenörü Bogdan Tanjeviç de izledi.

Galatasaray: 75 - Tuğba 22, Nebahat 11, Belgin 6, Duygu 3, Saynur 11, Tuğçe 2, Seda 0, Gülçin 20.

Burhaniye Belediyesi: 73 - Münevver 2, Miloviç 15, Selvin 15, Dilek 10, Günyüz 0, Nikolov 8, Seda 8, Arzu 2, Işıl 0, Chrystal 13.
 
Evet Sevgili Arkadaşlar,
DEPLASMAN'da muhteşem bir galibiyet daha aldık,
Mçın ilk üç periyodunda, 150 - 200 Burhaniye taraftarına karşılık, biz öğrenci velilerinden oluşan 10 kişilik bir taraftar gurubu vardı,
Son periyotta ise, Burhaniye taraftarlarına ilaveten, tüm FB altyapısı ve bir çok taraftarının önünde , kızlarımız evlerinde oynadıkları, adeta bir deplasman maçını daha kazandılar,

Sanırım bunca ilgisizlikten sonra, yönetimde bayan basketbol takımızna çok doğru bir gözle bakıyor.

Yinede helal olsun bu kızlara,
 
Tüylerim yine diken diken oldu..Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum..Aslan parçaları bunlar ya,bunlar hakediyorlar desteği..
 
Erkek takımı keşke bayanları örnek alsa.3 galibiyet,1 yenilgi.Üstüne bir de imkansızlıkları ve Seda'nın kötü performansını kat.Gerçekten saygıyı fazlasıyla hakediyorlar.Bu kızlara salonda destek vermediğim için kendimden utanıyorum.
 
Kızların hala geçen seneden alacakları var.

Erkeklerin parası iyi kötü ödeniyor.

Bu kızların parasına kim engel oluyor?

Dağıtılan paralardan bu kızlara düşen hiç mi para yok???

Bu dağılımı kim yapıyor yada kızlara ayrılan kısmı kim engelliyor?

Bu engellemeyi yapan kimse kulüp tarafından açıklansın yada cesur biri söylesin o adamı def etsinler?
 
3 yabancı ile oynayan iyi bir takımı yendik.

Ne diyelim ki bu ilgisizlige ragmen bu skorlar. Helal olsu...
 

Üst