Galatasaray : 79 - B.Kolej : 70

hadi dacka bi maçını daha kaybetti diyelim

biz kalan 2 macı da kazanabilirmiyiz ki?

play-off treni coktan kactı
tuborga yenilirken düsünceklerdi play-offu
 
takımı tebrik ediyorum yalnız play-off konusunda çok umutsuz bir taraftar kitlesi var bu kitle efes maçında da yanılmıştı inşallah bu seferde yanılırlar(yalnış anlamayın takım başarısı açısından)unutmayın umut bir taraftarın ekmeğidir suyudur taraftar onsuz yaşayamaz
biz takımımıza güvenip inanalım umudumuzu yitirmeyelim
 
Takıma tebrikler. :claps :claps Play-off bu saatten sonra mucize olur.2 Beykoz,2 Daçka,Karşıyaka,Tuborg gibi o kadar hedef maçları kaybettik ki şansımızı elimizin tersiyle ittik.Erdemir maçı bu maçtan çok daha zor olacak.
 
Biz kalan iki maçımızı da kazanırsak zaten play-off garanti gibi bişi oluyo çünkü bence ve mantık olarak Darüşşafaka'nın kazanmak zorunda olan Beşiktaş'ı Akatlar'da yenme gibi bi şansı yok.
 
Tekel maçı ne oldu,Telekom'la deplasmanda oynayacaklardı,Tekel bugün kaybetmişse aramızda 1 maç fark kalıyor ve iki maçtada Tekel i yendiğimiz için onlardan üstünüz,Tekel i yakalmakta imkansız değil.
 
4. periyoda kadar hep öndeydik ama bir türlü koparamadık...
malik faul problemine girdi kenara geldi...
maç koptu :)
öylesine bir maçtı...
 
5 numaradan inanılmaz bir katkı var. Fatih 17, Umut 14 sayı attı
 
Ayrıca Hüseyin ve Burak'ı da katarsak 79 sayının 46'sı uzunlardan geldi
 
Daçka ile puanalrı eşitledik, yani 1 galibiyet fazla almamız yetecek. 2'de 2 yaparsak büyük ihtimal kalırız o yüzden. Daçka'nın son 2 maçı deplasmanda KSK ve BJK ile oynayacak, işleri zor. Hatta 1 galibiyet bile yetebilir.

Tekel bugün Ankara'da akzandı yani onları yakalamamız zor artık, ki son hafta İTÜ ile maçları var.

Önce Erdemiri yenmeliyiz sonra da Fenerbahçe'yi. Tek yapılması gereken yönetimin Beşiktaş ile deplasmanda yapcağımız futbol maçı ile farklı güne alması basket maçını.
 
ya maca gıtmek ıcın ısten ızın aldım. ama gelen o kadar ınsan vardıkı ılk duduk calındıgında salon bostu. gercı sonrada dolmadı.. yanı gazozuna bı mactı. sunuda belırtmek gerek kolej bıraz kassa macı alacaktı cunku son ceyrek'te macı aldı takım. 70 sayı yedık azmı!! malık faul problemıne gırmedı oynamak gelmedı ıcınden. ısın tuhaf yanı burak'ı bu kadar sessız gormedım. ısınırken ve mac ıcınde ınanılmaz yalnızdı. bı problemı mı var acaba.. bence bugunun en ıyısı serhat'tı. bu adam oynadıkca acılıyo.. bence ılk bes baslamalı sureklı...
 
Galatasaray'ı Fatih taşıdı
Türkiye Basketbol Erkekler 1. Ligi 28. haftasında play off'a kalma mücadelesi veren Galatasaray Cafe Crown kendi evinde Büyük Kolej'i 79-70 mağlup etti.

Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada ilk periyot ev sahibi Galatasaray Cafe Crown'un 24-19'luk üstünlüğü ile sona ererken sarı kırmızılılar ikinci yarıya 39-32 önde başlayan taraf oldu.

Üçüncü periyotta oyuna hakim olan Büyük Kolej farkı iki sayıya kadar indirirken 55-53 Galatasaray Cafe Crown'un üstünlüğü ile girildi. Final periyodunda yeniden oyun üstünlüğünü eline geçiren sarı kırmızılı ekip sahadan 79-70 galip ayrıldı.

SALON: Ahmet Cömert Spor Salonu
HAKEMLER: Fatih Dalay, Serdar Ünal, M. Akıllıoğlu
G.SARAY C.CROWN: Umut 14, Malik Dion 14, Şemsettin 6, Hüseyin 10, Ferhat 8, Fatih 17, Murat 5, Gökhan 5
BÜYÜK KOLEJ: Özgür 3, Caner 3, Murat 15, Arda 8, Orçun 2, Tunç 5, McKnight 14, Benton 20

1. Periyot: 24-19
2. Periyot: 15-13
3. Periyot: 16-21
4. Periyot: 24-17
 
Mactan sonra yöneticilerimizin sölediği 1 şey dikkatimi çekti bu seneki en rahat maçlarımızdan 1i diye kendi aralarında konuşuyolardı :p
Maç gerçekten gazoz havasında geçti rahat rahat oynadık Malik' in olmadığı dönemlerde kısmen zorlansakta kazanmasını bildik.
Son olarak ben bu hakemleri anlamıom inanılmaz hatalı ve nedense aleyhimizde düdük çaldıklarını görüyorum buna rağmen 2.yarıyı b. kolej benchinin yanında izledim Koçları 2 düdüğü adam gibi çalsan maçı kazanıcaz dediğinde çileden çıktım enteresan :shock:
 
Playof

Daçka İzmir'de Kafkaf'ı yenemezse ki bence yenemez playofa gireriz ama tabi erdemiri yenmemiz lazım, e birazcık da oynayalaım artık... 8)
 
Ne hale düstük,maclara gitmeyi bırakın,mac oldugundan haberimiz bile yok nerdeyse...Bizi bu hale getirenler utansın ne diyim !
 
harsey bir yana fatih solak napmıs ole yaa cosmus herif dixondaki dusus nedensiz bi sekilde devam ediyor ...zaten onumusde fener macndan baska dikkate alınması gereken mac yok ama yinede tebrikler
 
Bahtsizbedewi' Alıntı:
Mactan sonra yöneticilerimizin sölediği 1 şey dikkatimi çekti bu seneki en rahat maçlarımızdan 1i diye kendi aralarında konuşuyolardı :p
Maç gerçekten gazoz havasında geçti rahat rahat oynadık Malik' in olmadığı dönemlerde kısmen zorlansakta kazanmasını bildik.
Son olarak ben bu hakemleri anlamıom inanılmaz hatalı ve nedense aleyhimizde düdük çaldıklarını görüyorum buna rağmen 2.yarıyı b. kolej benchinin yanında izledim Koçları 2 düdüğü adam gibi çalsan maçı kazanıcaz dediğinde çileden çıktım enteresan :shock:
8 numara :)..maçta 1 sayı geriye düştükten sonra neyleyim cebimdeki tezahuratıyla 4 sayıyla öne geçmemiz dışında bişey hatırlamıyorum maçtan :)
 
Yahu kolejdekı 8 numara ne diyim ben sana :)
Malik 'in gerek 4 faul alması gerekse maçtaki rahatlıktan dolayı (fark maçta 2 kere 10 sayıyı geçtiği anda Malik kenara çıkarıldı ve bariz oturtuldu hatta 2. kez 10 sayı öne geçip tam ritme girmişken halil hoca espriyle karışık kızarak kenara aldı falan filan )...
Cumartesi ne olucağı belli olur
 

Üst