Galatasaray : 80 - Beykoz : 72

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Maçın 3. periyotuna zor yetiştim işten dolayı. Fakat seyirci girişl kapısı kapalıydı ve doğal olarak sporcu girişine yöneldim. Fakat o da ne? İçeri girmek yasak ! Kapıdaki şerefsiz güvenlikçi içeri almıyor, o zaman bilet satın bana seyirci girişinide açın diyorum, 2. yarıdan sonra maça giriş olmuyormuş ! İşten zar zor yetişmişim ve böyle bir olayla karşılaşıyorum aklı beyni olmayan birkaç adam yüzünden, nuh diyor peygamber demiyor...

Sonuçta ne oldu, o salona girdim ve beni icerde gördüklerinde ancak salak salak bakabildiler suratıma.

Böyle beyinsiz, kafası çalışmayan adamları salonumuzda istemiyorum. 2. yarıda maça mı gelinirmiş demek nasıl bir mantıktır çözmesi zor !
MActan önce bende sporcu girilşindeydim. O leyleğe benzeyen uzun saçlı ................................. federasyon gözlemcisi gelip bu kapıdan sadece sporcu ver yönetici geçicek diyip ortalıgı aykal,ndırdı tabi kapıdaki şerefsizler de ohh bu maç rahatız cumartesı de böle takılır pazarda yatarız hesapları içinde olması ...
TEK 1 ŞEY SÖLİYCEM SPONSORLUK DİYE BÖLE OTA BOKA PARA SAÇIYORUZ YA VE HİÇ 1 İŞE YARAMAYAN VE SALONDA KENDİNİ BU SALONUN AMİRİ BENIM EDALARIYLA DOLAŞAN İNSANALARA VERİLEN PARALR HARAM OLSUN!!!
Ulan o salonun yolunu bilmezken 2000 senesinde bu elemanlar daha yeni A.S.Y de kapılarda güvenlikken biz 8 kişi de maç izledik ama işte toplanıcan maçtan önce alıcan 3 5 ini aşşağı bak bakiyim neler oluyo ...
 
Allah aşkına o kadar insandan bir tanesi " Bu ne biçim sarı yahu, hiç Galatasray sarısı görmedik mi?" dememiş mi forma yapılırken?
 
Zaten o adamlardan bir tanesi kafasına göre forma yaptırıp takıma giyin bunları diyor.Herkeste hayhay demek zorunda kalıyor.

Ünsal Y.' Alıntı:
Allah aşkına o kadar insandan bir tanesi " Bu ne biçim sarı yahu, hiç Galatasray sarısı görmedik mi?" dememiş mi forma yapılırken?
 

Üst