Galatasaray: 87 - Beşiktaş: 60

Şampiyon Lige Dönüyor

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, çok başarılı geçen Avrupa seferinden sonra lige dönüyor.

Tekerlekli Sandalye Deplasmanlı Süper Lig'inde iki maç eksiğiyle ve namağlup olarak 2. sırada bulunan Galatasaray'ın ligde bu haftaki rakibi Beşiktaş. Oynadığı 13 karşılaşmada 11 galibiyet alan ve 2 kez mağlup olan Beşiktaş, ligde maç fazlasıyla Galatasaray'ın önünde lider durumda bulunuyor. Galatasaray ise oynadığı 11 karşılaşmada mağlup olmadı ve iki maç eksiğiyle 2. sırada.

Sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ın sahasında oynanan karşılaşmayı Galatasaray 59-83 kazanmıştı.

Maç: Galatasaray - Beşiktaş
Tarih: 12 Mayıs 2008 Pazartesi
Saat: 19:00
Salon: Ahmet Cömert

*** Takımımızı bağrımıza basmak için uygun yer ve zaman aslanlarımızla olacağım dilerim OLACAĞIZ!!!

Re: Galatasaray - Beşiktaş 12.05.2008 19.00

uA.com'da ve kendi sitemizde bjk maçı başlığımız p.tesi'den beri açık. listemiz devam ediyor.. inşallah güzel şeyler olur..

Şu konfeti falan filan almayı planlıyoruz, :D final'deki şampiyonluk maçı gibi sis'te yaksak mı ne :) :) :) 8)

arkadaşlar ben bu maça gelmeyi çok istiyorum sezon basından beri erkek ve kız takımızın hemen hemen tüm maçlarındaydım ama hiç engelsiz aslanlarımızı izlemedim utandım birazda okadar gurur duy gurur yaşatsınlar neyse maça gelmeyi çok istiyorum ama nasıloluyo ahmet cömertte galiba maç bilet falan nasıl oluyo bi aydınlatırsanız çok mutlu olurum toplu bi gidiş organizasyon varmı

şamil turançiftçi' Alıntı:
arkadaşlar ben bu maça gelmeyi çok istiyorum sezon basından beri erkek ve kız takımızın hemen hemen tüm maçlarındaydım ama hiç engelsiz aslanlarımızı izlemedim utandım birazda okadar gurur duy gurur yaşatsınlar neyse maça gelmeyi çok istiyorum ama nasıloluyo ahmet cömertte galiba maç bilet falan nasıl oluyo bi aydınlatırsanız çok mutlu olurum toplu bi gidiş organizasyon varmı
Aslında çoğu kişi biletsiz giriyor ama eğer bilet almamız gerekirse ki ben alacağım ya 3 ytl ya da 5 ytl olacaktır, toplu gelme hakkında bir bilgim yok ama çok kalabalık olacağımızı zannetmediğim için toplu geliş olmayacaktır.

Engelsiz Aslanlar´ın başarımına söylenecek farklı bir söz bulamıyorum. Takımımıza ve teknik kadroya teşekkürler.

Umarım gelecek hafta sonu Avrupa Şampiyonunu Ankara´da en iyi şekilde ağırlamayı başarırız.

gelen 25-30 kişiye teşekkür ederim.

malesef engelli basketbol federasyonu yüzünden gidebildiğim 2. maçtı bu sene. ama en azından şampiyonlugun ardından bugün bi 200-300 kişiyi hakediyodu bu aslanlar ama saglık olsun.

Arkadaşlar ayıp olmuyormu bu takıma bu takım bu kadar seyirci önünde oynamayı mı hakediyor. Anlaşılıyorki sadece çok bilen genel sekreter değil herkes aynı düşüncede. Bu takım bize fazla bile.

Evet Aslan Yüreklilerimizi desteklemeye genelde az kişi geliyor ama bugünkü maç için GS Adası'nda yapılan şampiyonluk kutlamasını bahane edebiliriz sanırım...

Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum herşeyi hak ediyorlar.25-30 kişi yerine 2500-3000 kişi olsa bu mükemmel yürekten mücadele veren engelsiz ASLANLARI karşılasak isterim ama işte bir türlü anlamıyorum seyircimizi... Yüreği olan mükemmel oyuncularımıza ve orada bulunan takımımızı destekleyen taraftarımıza minnettarım teşekkürler.

Ahmet Doğan' Alıntı:
Evet Aslan Yüreklilerimizi desteklemeye genelde az kişi geliyor ama bugünkü maç için GS Adası'nda yapılan şampiyonluk kutlamasını bahane edebiliriz sanırım...

Bence kesinlikle edemeyiz...
Taş çatlasa 3-5 kişi farkederdi...

Açıkçası ben de utana utana söylüyorum;ama ilk tekerlekli sandalye maçımdı,aynı salonda küçük bayan maçına bile giderken.O yüzden seyirci konusunda konuşmaya yüzüm yok.maçı da tam izleyemedim;ama en sonda Eveson'ın çektirdiği üçlü güzeldi.Tüm oyuncularımıza tebrikler.

Gayet güzeldi..
Beklediğimden daha fazlaydık :)

Bu arada Sedat hocamızın kalbini kazandık. Maç sonrası konuştuğumuzda "Havalimanı faciasında çocuklar yıkıldı, moralleri çöktü" dedi.

Ayrıca Eveson?un çektirdiği üçlü süperdi :) Bir-iki-üç :) Acayip şirin birisi ya.. 35 sayı ile oynamış bugün.. Bir ara hoca Haidari'yi kenara çekip Tucek - Eveson oynatınca, Eveson guard görevini üstlendi. Arka arkaya sanırım 3 tane üçlük attı..

Bu arada Haidari?ye hayran kaldım. Ben böyle bir adam görmedim :) Tekerlekli sandalye basketbolunda içeri penetre eden, no look paslar atan, slalom yapan, fake atan, sol gösterip sağa top çıkaran, deli gibi top çeviren bir oyuncu.. Sayıdan çok attırmayı seviyor, gözler fıldır fıldır geziyor her atakta :)

Mç sonunda üçlü sırasında nasıl konfeti attım ama :D .
Eyüp abiyle, Önder abiyle ve Barış abiyle tanıştım hem de Işıl Alben de gelmişti o da bizim bulunduğumuz tribüne geldi güzel bir maçtı bağıran 15 kişi vardı...

Bundan sonraki tüm maçlarda en azından 100 kişi olmalı yoksa bizim gibi taraftar olmaz olsun...

Emirhan Şatır' Alıntı:
Mç sonunda üçlü sırasında nasıl konfeti attım ama :D .
Eyüp abiyle, Önder abiyle ve Barış abiyle tanıştım hem de Işıl Alben de gelmişti o da bizim bulunduğumuz tribüne geldi güzel bir maçtı bağıran 15 kişi vardı...

Bundan sonraki tüm maçlarda en azından 100 kişi olmalı yoksa bizim gibi taraftar olmaz olsun...
Emirhan bizde senle tanıştığımız için kıvanç duyduk :)