Galatasaray 89 -Kardemir Karabük Eng. 41 (4.Hafta)

Salonda şu anda yaklaşık 200 kişi var,sürekli geliyor insanlar. Her yer pankartlarla donatıldı.

Rakipten bir oyuncu sakatlandı ve sanırım hataneye kaldırıldı. Tam göremedim ama yere düşerken oldu galiba.

İlk periyotu 24-5 önde kapadık. Tucek henüz oyuna girmedi,rakip zayıf.

Acil şifalar diliyorum rakip oyuncuya.Takımımız alıştırdı rahat galibiyetlere,skora bakarken hiç heyecanlanmıyoruz. :) Tekel maçında salon dolacak gibi.Ahh ahh...

muhtesem mücadele

ayakta alkışladım herkes gibi..
korku yok, mücadele var, hırs var, dostluk var

maçtan sonra tribün takımı cagırdıgında tek gelmediler önce diğer takımı cagırdılar tribüne beraber geldiler..
hepsine helal olsun..

karabük takımı foul kullanırken rakip takım oyuncusunun dikkatini dagıtmak için her türlü şeyi yapmaya çalışan kişiyi de kınıyorum bu arada.. fark 30 sayı olmus ne gerek var böyle şeylere. fark 30 sayı olmasa bile bence o maçta gerek yok ama neyse...

İlk defa salonda izleme fırsatım oldu.Tv'den izlemiştim ama salondaki gibi olmadığı kesin.Gerçekten zor yani sandalye üzerinde git gel git gel hepsini teker teker tebrik ediyorum.Çok güzel bir mücadele oldu.Gs daha güçlü olmasından dolayı da fark kaçınılmazdı :) Karabükten iki basketbolcu sakatlandı ikisine de geçmiş olsun.

Ya yemin ederim ki sizi cok seviyoruz ..

Futbol takımını,diger basketbol takımlarımızı,voleybol takımlarımızı seviyoruz ama SİZİN YERİNİZ BAMBASKA ..

Size Baktıgımızda,Aşık oldugumuz armaya bakıyoruz ...

Her zaman başınız dik olsun,bilinki kalbi sizinle carpan,sizinle gururlanan bir oluşum var arkanızda ..

İYİ Kİ VARSINIZ ..

VE SUNU DA BİLİN,SİZLER YILLARDIR KAYBETMEYE BASLADIĞIMIZ ARMA BİLİNCİNİ BİZE TEKRARDAN KAZANDIRDINIZ ..

SİZE BORCLUYUZ..SAGOLUN VAR OLUN..