Galatasaray :96-Beykoz :79

Arada skor geçebilirseniz sevinirim. İşyerinde internetten izlemeye çalışıyorum skor falan gözükmüyor. ÇAtlayacam ekran başında

47-41 bitti ilk yarı

hücumda iyiyiz ama müdafa sıfıra sıfır elde war sıfır
özellikle çok hücum rib. ı werdik
bide alan yapıoruz

bu halleriyle dewam ederlerse işimiz zor 2. yarıda

ilk yarıyı 47-41 geride kapattık. Beykoz cok yüzdeli (7/11) üç atıyor ve iyi ribaunt alıyor. Ne kadar daha böyle atabilecekler cok merak ediyorum..

Sert savunma yapmamız lazım,savunma diye bisey yok su anda...

Mükemmel mücadele ediyoruz, rakip takım tahminen 10 tane hücum reboundı almıştır ve bunların en az yarısı havuza düşen toplar. Bu boş topları almak=maçı istemek, mücadele etmek.

Alan savunmasında alleyhoop ve boş turnkie yiyoruz, Gökhan sette boş turnike atıyor. Süper mücadele var sahada gerçekten. :?

Hücum için ise Dodo nadir de olsa doğru şeyler söylüyor, topu indirmek şart aşağıya. Brian sayı atsa da bence bugün Ron oynamalıydı çünkü yarın Bod'u çok zor uzunlar bekliyor. Ron olsa bugün tempoyu ayarlayıp, havuza düşen toplarıu toparlayabilrdik. Neyse umarım devrede silkinip kendilerine gelirler.

Bu arada çok ihtimalli bir olay da 3lü averaja kalması, 2şer yada 1er galibiyet ile 3lü averaja kalabiliriz. O yüzden her sayı önemli ama önce galibiyet tabiiki.

ozzy' Alıntı:
Arada skor geçebilirseniz sevinirim. İşyerinde internetten izlemeye çalışıyorum skor falan gözükmüyor. ÇAtlayacam ekran başında
Aynı şekilde internetten izlemeye çalışıyorum ama böyle giderse birazdan hasta olacam :? :?

abi bu ne biçim mücadele lanet olsun ya ben onlardan daha çok hırslıyım tv başında onlarr ne yapıyolarrrrrr bu arada RON nerde bilen varmı?