Galatasaray-Antalya B.B(hazırlık maçı)

Hazırlık Maçı: Galatasaray Cafe Crown: 80 ? Antalya BŞB: 77

Galatasaray Cafe Crown, bugün Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu?nda Antalya Büyükşehir Belediye ile hazırlık maçında karşılaştı.

Yeni transferimizi Britton Johnsen?in de forma giydiği maçtan takımımız 80-77 galip ayrıldı. Britton Johnsen karşılaşmayı 13 sayı ile tamamladı.

Periyotlar
1.Periyot: 28-17
Devre: 37-42
3.Periyot: 65-57
http://WWW.GALATASARAY.ORG

maçtan haberi olan arkadaşlar varmı?

hazırlık maçıda olsa yeni transferin uyumu için iyi bir seçim.
 
Tam zamanında yerinde bir hazırlık maçı...İçimden geçiriyodum keşke bi kaç hazırlık maçı yapılsaydı diye...Bide GS tv'den yayınlansaydı maç tam süper olurdu...
 
Ali Bozgeyik' Alıntı:
Tam zamanında yerinde bir hazırlık maçı...İçimden geçiriyodum keşke bi kaç hazırlık maçı yapılsaydı diye...Bide GS tv'den yayınlansaydı maç tam süper olurdu...
niye yayınlasınki galatasara tv nin ben ne işe yaradığını daha çözemedim...
 
Dünkü başlığa yazmıştım bir şeyler. Skor pek aklımda kaldığı gibi değilmiş. Gerçi doğru maçın sonunda seri verdik.

83-74 gibi bir skorla kazandık.
Skor pek önemli değildi zaten. 4 yabancıda oynadı 5 foul alanda devam etti oyuna.
Önemli olan Brittton dı zaten. +30 dakika süre aldı. 3-4 dakika dışında 4 olarak oynadı.
Yorum için hala 1-2 beklemek gerekiyor diyorum. Yine bir 10 sayı attı sanırım.
Günün en önemli olayı Hüseyin hazır görünüyor. 6-7 asist yaptı en azından.
Tufan süre almadı. Gaines te süre almadı.
Altay oynadığı sürede iyi işler yaptı artık rahat maçlarda en azından süre alması gerekiyor bence.
Cüneytle ilgili düşüncelerim şu iki günde baya bir değişti. Gerçekten kaptanlık konusunu iyi götürüyor.
Fatih te bugün iyi göründü. Süre verilir ve rotasyona girerse ciddi katkı verebilir.

Maç sonunda Orhun ENE'yle görüştük. Sevgilerimizi ilettik. Güzel şeyler söyledi Umarım bir gün yeniden Galatasaray bayrağı altında görev aldığını görürüz.

Biri gstv den bahsetmiş. Ben sadece NTV ekibinden birilerini gördüm maçta.
 
İyi bir hazırlık maçı oldu, takım tatil dönüşü biraz silkelendi diyebilirim :) :)
B.Johnsen iyi bir oyuncu bunu her haliyle gösteriyor, ama daha tam olarak takıma intibak etmemiş gibi.
İyi şut atıyor, iyi penetre ediyor, sırtı dönük oyunu var, vede boyuna görede fazlasıylada hızlı, eksik olan yönü ise pota altında pek takılmıyor özellikle savunmada, ribauntlarda ise biraz zayıf kaldı ve sertliği pek sevmiyor.
Bir süre sonra eminim iyi yaptıklarını daha iyi eksik yaptıklarınıda yeterince yapacaktır.

Hite yine gözlerimizin pasını sildi, ben bu sıralar çok pis bir patlama yapacağını düşünüyorum, her geçen gün oyununun üzerine koyuyor hemde en ESTETİK şekliyle :) :)

Bu arada maçı izlememize izin veren değerli hocamız M.Özyer ve menejerimiz M.Uyguç beye teşekkürler.
 
dün antreman bugün hazırlık maçını izlememize izin veren Murat Hoca'ya bende teşekkür ediyorum ve 2 günü paket olarak değerlendirmek istiyorum.
1. Altay iyi niyetli bir şekilde gayet iyi çalışıyor, (hepimizin ortak kanaati bu yönde)
2. Yeni yabancı için yorum yapmak haksızlık olur ancak Erman Kunter'in GS-Asvel maçı için yorumunu dinlediğimde, fransadan tanıyorum GScc ye katkı yapabilecek bir oyuncu yorumu ve herşeyden önce Murat Hoca'nın onu takıma alması güvenmemiz gerektiğini söylüyor bize. şahsi yorumum bize sınıf atlattıracak bir oyuncu olmadığı yönünde, diğer 4 numaralarımızdan farkı yay'ın arkasından şutu olması, ancak chris, cemal, hüseyin, fatih, gaines in olduğu 4-5 numaralarda gerekli bir uzun rotasyonu sağlayacağını sanmıyorum, muhakkak bir katkı yapar ama tercih 4 numara mı olmalıydı diye kendi kendime soruyorum, pek tabiki bayan maçında tribünlerin imparatorluk ünvanı verdiği "Murat Özyer" Hoca aldıysa vardır bir bildiği.
3.Cüneyt Erden gibi bir kaptan olduğu için bence çok şanslıyız, tam bir lider oyuncu, antremanda bunu daha iyi gözlemlediğimizi düşünüyorum.
4.Erdem Türetken'i hep azimli savaşçı ruhundan dolayı beğenirim ancak izleme fırsatı bulamadık hafif sakatlığından dolayı, konuşmadık ama sanırım h.sonuna yetişir diye düşünüyorum.
5. Tufan dün antremana cıktı maçta oynamasada, basketbolu özlemiş, bizde onu çok özledik, takıma inanılmaz bir katkı yapacağına eminim, etrafa çok pozitif enerji saçıyor, oyunculuğunu herkes bildiği için birşey yazma gereği duymuyorum:)
6. Chris Owens çok faydalı bir oyuncu, açıklamaya gerek yok işte, adam basit basketbol oynuyor, ama doğru şekilde oynuyor, oynamaya çalışıyor.
7.Hüseyin Beşok, asist kralı olabilir, rakip GUARD ların cok dikkatli tutması gerek:) şaka bir yana, bugün yüksek post'tan base line'a bol miktarda besleme yaptı, 2 bölgedeki çift screen'lerden cıkan oyunculara boş turnike (lay up:p) attırıp durdu, süperdi, süperdi, süperdi
8. Murat Kaya'da hepimizin çok şey beklediği oyuncu idi, emin olun geçen yıl gibi değil, hergün daha iyiye gidiyor, guard ve off-guard oynadı sanıyorum bir süre, eskisinden çok daha iyiydi,
sakın beklentinizi düşürmeyin, çünkü nasılsa başaracak Murat Kaya.
9.Fatih Solak'a 15-20 yıllık bir mukavele verin, imzalasın. oynamak istiyor, gerçekten oynamak istiyor, bugün daha iyi anladık neden tribünlerin sevgilisi olduğunu, çünkü o da sizden bizden biri. enaz bizim kadar Galatasaraylı. oyunculuğu zaten biliniyor ama 5-6 uzunlu bir takımda süresi az kalıyor, Murat Hoca'nın ona güvendiğini duyduk birkaç yerde, umarım bu güveni vereceği sürelerle perçinler hocamız.
10. Nusret inşallah bize birkaç yıl içinde yavaş yavaş katkı sağlar, çok potansiyelli olduğu belli.
 
Hite zaten son Casa maçında da oldukça iyi bir performans göstermişti. Johnsen ve yeni sakatlıktan dönen Hüseyin için iyi bir maç olmuştur. Hemde takımın tatil dönüşü biraz silkelenmesi sağlanmıştır...
 

Üst