Galatasaray - Antalya Büyükşehir

helal olsun size.arkadaşalar bu aslan yürekli yenilmez armadalara destek vererek basketbol şubesinde özlediğimiz şampiyonluk bu sene inş.gelecek.bravo size aslan yürekliler

Sevgili Arkadaşlar,
Bizlere verdiğiniz destek için hepinize Takımımız ve kendim adına teşekkür ederim. Maç esnasında ki sürekli desteğiniz ve maç sonunda sporcularımızla kaynaşmanız muhteşemdi.

Takım için söylenecek pek bir şey yok. Bildiğimiz gibi...

Takımımıza ve maça giderek hakettiği desteğe vermeye çalışan taraftara teşekkürler.

Oncelikle tebrikler takımımıza..Cok guzel bir mucadeleydi..
yaklasık 1.5 saat kala gırdıgımızde salona , kısık ısıklar altında idman yapıordu takımımız..

" Seni gordugum zaman hayat sankı son bulur
Kalbım durur dılım tutulur
Seni gördüğüm zaman can bedenden cekılır
HerSeySendenSonraGelir.. "

Sedat Hocamıızın foruma uye oldugunu bılmıyordum .
ve attıgı 9 mesaja göz atarken
heralde omrum boyunca unutmıyacagım seyler okudum..
Gurur duyuyorum takımımla hocamla camiamla.
Galatasaray'ın bir " spor " klubu oldugunu , Galatasaray'ın nasıl bir kultur oldugunu bilen & yasayan & yasatan herkese omuz vermek boynumuzun borcudur..
Bu yolda yalnız yurumeyeceksınız..

Salona iyi yetiştik erken gittik , snav zamanı olmasına rağmen hatrı sayılır gen 100 kişi falan vardık ... Maç genel olarak kolay gecti 4 periyottada farklı kadrolar denedik ...
Tucek bildiğimiz Tucek
Özgür çook sağlam oynuyor
Yip yip Şuayip...
Maçla ilgili fotolar ÖMER bey ...

26 sayı, +10 ribaunt, +5 asist. Sadece Tucek değil, bu takım 12 kişi! Herkes aslan gibi oynadı, ayrıca Özgür çok iyi performans sergiledi. Ferit her zamanki gibi çok iyi mücadele etti ve çok iyiydi. Şuaip bir sürü sayı attı, Jordan Şuayip..

2.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

İST.BEŞİKTAŞ İZM.B.ŞEHİR BLD 69 65

İST. GALATASARAY ANT.B.ŞEHİR BLD 113 25

ADANA ENGELLİLER K.K.T.C.LEFKOŞA BLD.S.K. 56 65

ANKARA KARAGÜCÜ KARDEMİR KARABÜK 49 68

ORDU BED.ENG. CADBURY KENT ENG. YILDIZLAR 39 68