Galatasaray Basketbol Altyapısı Yeni Sezonu Açtı

Bayanlar fazlası ile ümit veriyorlarsa da (ki Fener'in kesinlike altyapısının iyi olduğunu düşünmüyorum, bir kaç kişi dışında oyuncu çıkacağını da düşünmüyorum [Ayşe olur mesela :)]) erkeklerden bir ümit yok.

Bu arada hakkaten Fener'in bayanlar altyapısı çok kötü, geçen sene İstanbul Üniversitesi'ne bile yenilmişlerdi.
 
Hangi kategoride yenildiler Ömer?Şundan dolayı soruyorum,Üniversite gençlerde son yedi yılın Türkiye Şampiyonu.Fenerbahçe geçen sene yıldızlarda ve küçüklerde İstanbul şampiyonu oldu.Küçüklerde Türkiye şampiyonluğunu da aldılar.

Bu arada Gençler'de de Fenerbahçe 'yi 58-48'lik skorla mağlup ettik.Küçük takımımız ise İÜSK'ya 61-64 mağlup oldu.

http://www.altyapibasket.com/content/view/1894/

Ayrıca maçlarda nescafe ve velilrin kendi elleriyle yaptıkları yemeklerin ikramı varmış.Dİyorum ki Ömer Kadıköy'den kalkıp en azından akşam 19.30 daki genç takım maçına gitse,yese içse,sonra gelip bize izlenimlerini anlatsa. :D .Okullar açılmadan biraz fedekarlık bekliyorum. :)
 
http://www.altyapibasket.com/content/view/1898/

Gençlerde son maçımızda İü'yü t araftar desteklerine rağmen,Yasemen Saylar'ın iyi oyunuyla yenip,şampiyon olmuşuz.Aynı tabloyu sezon sonunda da görerek Üniversite'nin 7 senelik hegamonyasını yıkarız umarım.Skorlar geçilmemiş henüz.Geçilirse mesajı editleyip ilgili linki buraya yazarım.

Yasemen'in elinde kupa olan resminde arkada skorboard da 57-6?(ikinci basamağı çözemedim) yazıyor.
 
Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bir alt resimde skor tabelası net olarak gözüküyor Emre abi. :) 57-67 kazanmışız.

Hiç sorma ya.Üstteki resimde dikkat ettim,altta kabak gibi ortada :p

İlk başta birler basamağını 7 olarak düşünmüştüm zaten,sonra 3 mü acaba diye evham yaptım.Teşekkür ederim. ;)
 
Re: Re:

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":0776e]Bir alt resimde skor tabelası net olarak gözüküyor Emre abi. :) 57-67 kazanmışız.

Hiç sorma ya.Üstteki resimde dikkat ettim,altta kabak gibi ortada :p

İlk başta birler basamağını 7 olarak düşünmüştüm zaten,sonra 3 mü acaba diye evham yaptım.Teşekkür ederim. ;)[/quote:0776e]
Bende dedim acaba Emre abinin gözleri mi bozuk :p Önemli değil abi ;)
 
Haftaya bayan altyapı takımlarımız Bakırköy'ün düzenlediği ve kendileri dışında bizim,Beşiktaş'ın ve Yıldırım Bosna'nın katılacağı turnuvaya katılacak.

Nerede,program nasıl bilgi verilmemiş.
Kaynak:resmi site
 
Küçük Bayan Takımımız ilk grup maçlarında yenildiği Fenerbahçe'yi Final Grubu'nda 63-49 mağlup etti.A takım forması altında da derbi galibiyetlerinin keyfini yaşamalarını diliyorum.Tüm oyuncularımız ve teknik heyete tebrikler. :atki

İlk grup maçlarında takımı izleyememişti;ancak İstanbul'a döndükten sonra takımımızın en aazından bir kaç maçını izlemeye çalışacağım.İzledikten sonra bir şeyler yazarım.
 
emre bu haberi tv de duyduğum zman yaşadığım sevinci anlatamam...gerçekten altyapıdan yetişen oyuncularımız tam aslan gibi geliyor bana çok mücadelecilerr..süper yaaa 8) :D ;) :)
 
Seda Yükseloğlu' Alıntı:
emre bu haberi tv de duyduğum zman yaşadığım sevinci anlatamam...gerçekten altyapıdan yetişen oyuncularımız tam aslan gibi geliyor bana çok mücadelecilerr..süper yaaa 8) :D ;) :)

Galatasaray Tv mi verdi haberi?Verdiyse neler söylediler söyler misin?

Mücadele konusunda haklısın,formalarının hakkını veriyorlar.

Üç dört sezon önce Fenerbahçe Tv veriyordu altyapı maçlarını.Hatta Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonası Finali'ni bile vermişlerdi.Fenerbahçe son çeyrekte bir sayıyla yenilmişti,çok çekişmeli maçtı.Keşke Gs Tv kritik maçları verse.Çok uçtum arkındayım.
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Seda Yükseloğlu":1v6pds7h]emre bu haberi tv de duyduğum zman yaşadığım sevinci anlatamam...gerçekten altyapıdan yetişen oyuncularımız tam aslan gibi geliyor bana çok mücadelecilerr..süper yaaa 8) :D ;) :)

Galatasaray Tv mi verdi haberi?Verdiyse neler söylediler söyler misin?

Mücadele konusunda haklısın,formalarının hakkını veriyorlar.

Üç dört sezon önce Fenerbahçe Tv veriyordu altyapı maçlarını.Hatta Küçük Bayanlar Türkiye Şampiyonası Finali'ni bile vermişlerdi.Fenerbahçe son çeyrekte bir sayıyla yenilmişti,çok çekişmeli maçtı.Keşke Gs Tv kritik maçları verse.Çok uçtum arkındayım.[/quote:1v6pds7h]
ya kusura bakma ya ben yanlış yazmışım sende heveslendin ben altyapibaskette okudum bu haberi pardon ya yanlış oldu şimdi aklıma geldi..bak takip etmiosan o siteyi et bence cidden ben altyapı haberlerini ordan alıyorummm...ya kusura bakma işte büyük bir yanlışlıkk :( :oops: :D :)
 
Altyapıbasket'i takip etmez olur muyum?Alanında bir numara. 8) (Yönetime yağ çekelim biraz)

Yok,şaka bir yana birkaç sene öncesine kadar altyapıyla ilgili doğru düzgün haber yokken,bu işi yüklenip altyapıbasket gibi bir siteyi kazandıran herkese teşekkürler. :claps
 
cidden mükemmel bir site hergün güncel olarak yeniliyorlar her zaman taze haberlerle dolup taşıyor site...hergün girip bakıyorum genelliklee...yönetimee gerçekten çokama çok teşekkürler... :D 8) :)
 
Küçük Bayanlar Final grubunda yenilgisiz 3 takımdan ikisi karşı karşıya geliyor. Yakacık Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında 31-29 önde tamamladı. Üçüncü periyottada etkili oyununu devam ettiren Galatasaray, farkı 10 sayıya kadar çıkarttı. Son periyotta da oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, karşılaşmadan 63-49 galip ayrılarak 4. galibiyetiyle tanışırken Fenerbahçe'de ilk mağlubiyetini almış oldu.


arkadaşlar bu yazıyı http://www.altyapıbasket.com'dan kopyaladım belki okumayan arkadaşlar vardır diye koyuyorum...
 
Bugün Caferağa'da FBÜ(Yıldız Erkek) ile karşılaştı ekibimiz..
Hem FBÜ'den arkadaşlarımın olması, hemde Caferağa'da işim olması hemde bizim maçımızın olması nedeniyle izledim maçı.. (Bilmiyordum maç olduğunu şansa oldu yani)
12 sayı farkla kaybettik yanlış hatırlamıyorsam..
FBÜ'nün Yugoslav devşirmeleri gerçekten çok iyi işler çıkarttılar ve takım cidden sizelı bizimkilere göre..

Bu arada bugün 8 numara giyen oyuncumuza dikkat..
Gelecekte bu takımın 1 numarası olacak..
FBÜ'yü delirtti coach kenarda kafayı yedi adeta..

Bilgi Editi: 17.00 Fenerbahçe Ülker (94) ? Galatasaray (82)
Kaynak:3saniye.net
 

Üst