Galatasaray Basketbol Gündemi

Basketbol Gündemimizle ilgili haberleri yazacak yer bulamadım.Gerek basında gerekse internet ortamında düşen haberleri paylaşacağımız bi yer olması bakımından bu konuyu açmak istedim. İlk haber;




ASLAN`A HAVALİMANI ŞOKU !



G.Saray Basketbol Takımı? nda iki basketbolcu Rochestie ve Shipp havaalanında gözaltına alındı..

HALİD KAYACAN / VATAN


--------------------------------------------------------------------------------



G.SARAY Erkek Basketbol Takımı? nda oyuncular, yöneticiler ve teknik kadro değişiyor ancak skandalların önüne yine de geçilemiyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan Cemal Nalga skandalının (Cezalı olmasına rağmen Tufan? ın formasıyla maça çıktı) daha külleri soğumadan bu kez de G.Saray Cafe Crown? un ABD? li oyuncularını polis havaalanında gözaltına aldı.

EUROCUP mücadelesinde bugün Hollanda ekibi GasTerra Flames? le karşılaşmak üzere Groningen? e hareket için Atatürk Havalanı? na gelen sarı-kırmızılı kafile büyük bir şok yaşadı. Joshua Ian Shipp ve Taylor Rochestie Türkiye? deki oturma izinleri bittiği gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınırken, bunun sebebi yetkililerin biten izinleri yenilemeyi unutmuş olmasıydı..

SHUMPERT DA VAR!

BİR anda şaşkınlığa uğrayan sporcular uçağa binerken, Shipp ve Rochestie Türkiye? de kaldı. İki yıldızın da işlemlerinin gerçekleştirilip bir an önce takıma yetiştirilmesi için çalışmalar başlatılırken takımın moralinin dibe vurduğu gözlerden kaçmadı.

HATIRLANACAĞI? gibi sezon başında da 3 sezondur Türkiye? de forma giyen Preston Shumpert? i Türk statüsünde oynatabilmek için transfer eden G.Saray, bu oyuncunun da işlemlerini tamamlayamamış ve bu avantajını da yitirmişti.

Nalga? nın suçu neydi?

GEÇEN yıl C.Zagreb? le oynanan maçta ceza alan ancak hazırlık karşılaşmalarında takım arkadaşı Tufan Ersöz? ün formasıyla oynadığı ortaya çıkan Nalga, büyük bir skandala imza atıp kulüpte taşları yerinden oynatmıştı. Takıma verilen puan silme cezalarıyla birlikte G.Saray küme düşme potasına gerilemişti.

YİĞİT Şardan istifa ederken, C.Nalga 2 yıl, Tufan Ersöz 4 ay ve teknik danışman Mincinözlü ise 2 yıl men cezası almıştı. Tabii bu olay yönetici Ahmet Dedehayır? ın da sonunu getirmişti..
 
Şöyle bir soru geliyor aklıma özellikle Yiğit Şardan ve Hakan Aydınol a soruyorum ? Ali Türsan 'ın forma skandalında olduğu gibi bu olaydan da mı haberi yok ? Bulunmaz hint kumaşı gibi getirilmiş sportif direktör Murat Tümer ne iş yapar ?

Son olarak Fenerbahçe ile bütünleşmiş bir cümleyi bize uyarlayarak soruyorum..

Ne olacak basketbol şubemizin hali?
 
Alıştık artık her sene böyle skandal olayları yaşamaya. Şimdi de Hakan Üstünberk istifa eder sonra başka göreve getirirler nasıl olsa!

Şı işi adam gibi yapabilecek kimse yok mu anlamak mümkün değil. Bu kadar kötü yönetim olur mu? Ne iş yaparsınız siz?

Saygılar.
 
İşin kötü tarafı maaşlı adamların da bu konularla ilgilenmiyor olması.
Bu takımda bu işlerle ilgilenecek adam olmaması mümkün değil.

Nasıl böyle vurdumduymaz davranılabiliyor gerçekten anlayamıyorum mantığım kaldırmıyor.
 
Yiğit : Hocam çıkan haberlerin doğruluk payı nedir?
Emir Alkaş:Mübalağa haberler.Tam takımız burada.Kazanıcaz.
Yiğit:Maçın zorluk derecesi nedir?
Emir Alkaş:epey iyi bir takımlar,kolay maç olmaz,isme aldanmamak lazım.
 
Büyük bir sorun değil bence, ufak bir şey ama profesyonel olarak yönetilmediğimizin de göstergesi.
 
Yokkk artık ya gazeteler özellıkle bellı gazete Vatan belden aşağıya iyice vurmaya basladı. Bır sekılde bu tıp haberlere de bızım taraftar olarak tepkı vermemız gerekıyor. Herseyı alıp yonetıme saldırıyoruz ama bu asılsız abartılı haberlerde durmadan cıkmaya devam edıyor ve durmadan alıp gaza gelıyoruz. Bırazcık bu seylere de tepkı gostermelıyız dıye dusunuyorum.
 

Üst