Galatasaray Basketbol Seçme Duyurusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökce Başaran' Alıntı:
Ayrıca boyu 1.80 altı olanda boşuna gitmesin Korver gibi şut atsanda, Lebron gibi içeri girsende, Kidd gibi asist yapsan da almazlar vallahi.

Yaşadım biliyorum. :) :p
Semih abi bilmem dikkat ettin mi bu aralar fikirlerimiz hep aynı kutupta buluşuyor. Sevindirik oldum. :)
 
:)

Normal fikirlerin çatışması çünkü dogrular belli zaten. Senin boyun 1,50yse mesela 14 yasındaysan ne kadar iyi olursan ol. ama aynı yaşta 1,85-1,90 boyunda kazma adam bile olsa alıyolar altyapıya genelde. Nasıl olsa yetiştiriyo adamlar seni bi şekilde önemli olan istediği fiziki özelliklere sahip olunması. Acı ama gerçek olan bu altyapı seçmelerinde.
 
Aynen, bu arada burada altyapıdan da birşeyler söylemek isterim. Efes te 95li biri var inanılamaz bir yetenek, ismini çok duyuracak bu genç çocuk. :) İsmi saklı kalsın. :p
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Ha pardon sen Ömerdin değil mi yılların altyapı antrenörü, pardon yahu sende iyi bilemeyez bu işleri. Neyse sen buraya yazda bizde neler yapılacağını öğrenelim. ;)

Sen hala bu tip hareketlere devammı ediyorsun? Aklınca dalga geçmeler?
 
İki kelimden oluşan birşey yazdım ve altına da hemen cevap gelmiş. Cevabı okuduysan yıllardır antrenörlük yapan birinin yazabileceği bir cevap ve üslubla yazılmış, bende onun için işin içine latife kattım ki Ömer bu konuları konuştuğum bir insandır.

Ama beğenmediyseniz cevabımı gerekeni yaparsınız.
 
Latife olmadığını gayet iyi biliyoruz. Amacın sadece laf sokmak, kendi aklınca dalga geçmek. Birde yalanlarcasına hala laf söylüyorsun. Daha önce de uyarmıştım seni bu konularda. Aranızda bir problem varsa özelden halledin, böyle konuların içine etmeyin !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst