Galatasaray Basketbol Şubesi Yönetimine Açık Mektup

Sayın Yetkili,

Galatasaray Spor Kulübü basketbol şubesinin 2008-2009 sezonu için satışa sunduğu sezonluk kombine kartlarının şartlarını ögrenmiş bulunmaktayız.

Gerek bir önceki sezona göre kombine bilet fiyatlarında yaşanan artış, gerekse basketbol şubemize gönül vermiş öğrenci arkadaşlarımız düşünülerek bir duzenlemeye gidilmemiş olması bizleri oldukça üzmüştür.

Fakat her fiziki şart dahilinde armamızı yalnız bırakmamak adına verdigimiz söz dahilinde, imkanlarımızı da zorlayarak geçtigimiz sene yakaladığımız ivmenin devam edebilmesi adına, birlik ve beraberlik içerisinde her zaman ki yerimizi, içimizdeki ulvi aşkla doldurma kararı almıştık.

Ancak bu süreçte öğrenmiş olduğumuz ve kamuoyuna bildirilen, salon koltuklarının satışına dair yapılan düzenlemeler bizleri derin bir hayal kırıklığına gark etmistir.

Geçtiğimiz sezon takımızı destekledigimiz tribünümüzün, ayrıca pembe koltukların ve bench arkalarının belli bir zümreye ayrıldığını belirtmek, bunu fedakarlık kelimesinin içini dolduracak şekilde Galatasaray´ı hayatının dışarıya açılan penceresi haline getirmiş bizlere oldukça rahat bir tavırla bildirebilmek en kibar tabiriyle saygısızlıktır.

Öncelikle şunu bildirmeliyiz ki; varlığından gurur duydugumuz Galatasaray´ı bir spor kulübünden öte bir değerler bütünü haline getirmiş olan eğitim kurumlarımız hepimizin kıvanç kaynağıdır.

Yalnız konu sarı ile kırmızının desteklenmesine gelince, Mekteb-i Sultani bünyesindeki Galatasaraylı´lardan hiç bir farkımız bulunmadığını belirtmeyi, 1905´ten beri bu aşkla kavrulmus ve ebediyete göçmüş tüm Galatasaray taraftarları adına bir borç biliriz.

Amacımız, mektepli-mektepsiz şeklinde suni bir gündem yaratılarak Galatasaray´ımıza zarar verilmesinin önüne geçmek ve büyük Galatasaray taraftarının hakettigi yerde, yani istedigi yerde, yani kendi evinde, ev sahibi hissini tadabilmesini sağlamaktır.

İnanıyoruz ki, boyle büyük bir camiada görev alma şansına erişebilmis sizler, akil bir sekilde konuyu tekrar gözönüne alarak gerekli düzenlemeleri yapacak, yeri geldiğinde bu armayı ayakta da destekleyecek bu büyük taraftara itibarını iade edeceksiniz.

Gelin sayın Tevfik Fikret'in dedigi gibi, fikirlerin çatışmasından gercekleri ortaya çıkaralım.

Saygılarımızla
 
mail atıyorum hemen abi ayrıca gerekli ilgi olması halinde mektup ve fakslada göndereceğim.
Herkesde bunu yapsın lütfen.

Önemli: Arkadaşlar kombine almayacak yada alamayacak olanlarımızda muhakkak vardır. Benim onlardan ricam onlarda bu mektupun altına imzasını atsın, ismini yazsın çünkü mesele kombine meselesi değil mesele bizim galatasaraylılığımızın aşşağılanması meselesi, mesele bizlerin 2. sınıf taraftar konumuna sokulmamızdır.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Sayın Yetkili
Galatasaray Spor Klubu basketbol şubesinin 2008-2009 sezonu için satışa sunduğu sezonluk kombine kartlarının şartlarını
ögrenmiş bulunmaktayız.
Gerek bir önceki sezona gÖre bilet fiyatlarında yaŞanan fiyat artıŞı, gerekse basketbol şubemize gönül vermiş öğrenci
arkadaşlarımız düşünülerek bir duzenlemeye gidilmemiş olması bizleri oldukça üzmüştür.
Fakat her fiziki şart dahilinde armamızı yalnız bırakmamak adına verdigimiz söz dahilinde, imkanlarımızı da zorlayarak
geçtigimiz sene yakaladığımız ivmenin devam edebilmesi adına, birlik ve beraberlik içerisinde her zaman ki yerimizi, içimizde
ulvi aşkla doldurma kararı almıştık.
Ancak bu surecçte öğrenmiş olduğumuz ve kamuoyuna bildirilen, salon koltuklarının satışına dair yapılan düzenlemeler bizleri
derin bir hayal kırıklığına gark etmistir.
Gectiğimiz sezon takımızı destekledigimiz tribünümüz, ayrıca pembe koltukların ve bench arkalarının belli bir zümreye
ayrıldığını belirtmek, ve bunu fedakarlık kelimesinin içini dolduracak şekilde galatasarayı hayatının dışarıya açılan
penceresi haline getirmiş bizlere, oldukça rahat bir tavırla bildirebilmek en kibar tabiriyle saygısızlıktır.
Öncelikle, şunu bildirmeliyiz ki; varlığından gurur duydugumuz Galatasarayı bir spor klubünden öte bir
değerler bütünü haline getirmiş olan eğitim kurumlarımız hepimizin kıvanç kaynağıdır.
Yalnız konu sarı ile kırmızının desteklenmesine gelince, mekteb-i sultani bünyesindeki galatasaraylılardan hiç bir farkımız
bulunmadığını belirtmeyi, 1905 ten beri bu aşkla kavrulmus ve ebediyete göçmüs tüm Galatasaray taraftarları adına
bir borc biliriz.
Amacımız, mektepli-mektepsiz şeklinde suni bir gundem yaratılarak Galatasarayımıza zarar verilmesinin önüne geçmek ve büyük
Galatasaray taraftarının hakettigi yerde, yani istedigi yerde, yani kendi evinde, ev sahibi hissini tadabilmesini sağlamaktır.
İnanıyoruz ki, boyle buyuk bir camiada görev alma şansına erişebilmis sizler, akil bir sekilde konuyu tekrar gözönüne alarak
gerekli düzenlemeleri yapacak, yeri geldiğinde bu armayı ayakta da destekleyecek bu büyük taraftara itibarını iade edeceksiniz.
Gelin sayın Tevfik Fikret'in dedigi gibi, fikirlerin catısmasından gercekleri ortaya cıkaralım.
Saygılarımızla
İmza!!!
 
7-)Arda Öztürk


Bu arada maillerden herkes sadece 1er tane yollarsa iş samimi görünür arkadaşlar.10 tane mail atacağınıza 10 kişiye yollatın daha güzel olur.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
7-)Arda Öztürk


Bu arada maillerden herkes sadece 1er tane yollarsa iş samimi görünür arkadaşlar.10 tane mail atacağınıza 10 kişiye yollatın daha güzel olur.
aynen ardaya katılıyorum sonra zaten ben isimleri altına yazıp klübe faks ve mektupda göndercem
 

Üst