Galatasaray-Beşiktaş(Şampiyonluk kupasını kaldırıyoruz)

Yusuf Baran' Alıntı:
Arda abi sampiyonlar ligi finalinde aslanlarimizin yaninda olamadik demissin bunu pek anlayamadim ??? Bu sene 3 gün boyunca yalniz birakmadik biz onlari. Istanbulda görmedigimiz ilgiyi gördük dedi oyuncular. Bu seferde, almanyada görmedigimiz ilgiyi gördük desinler. Imkani olan herkes gitsin lütfen. Saygilar.

Şimdi yazını okuyunca yazımı bir daha okudumda Baran gerçekten yazı yanlış anlaşılmalara yol açabilecek cinsten.Gurbetçilerimizde özür dilerim.Onlara teşekkürü kupa konusunda yapmıştım.

Ben bu cümleleri kurarken İstanbul'da yaşıyan ve tüm sezon takımı yalnız bırakan taraftarlardan bahsettim.Yanlış edildiyse tekrar özür dilerim.

Estagfurullah abi biliyorum diger konuda yazidiklarini okumustum. Diger okuyan kisiler yanlis anlamasin diye yazdim bende. Saygilar.

aslında oyuncularımızdaki çok iyi biliyorlarki yine bu spor dalında en iyi desteklenen onlardır her nekadar sayı az olsada.

aslında engelli basket ligi bu oyunculara engel çektirmek için kurulmuş gibi.
galatasarayımızın burdaki istanbuldaki maçlarının çoğuna gitmiş biri olarak söylüyorumki tek suçlu bu amatör branşın , fedrasyonun suçudur.

maçları koyarsan pazartesi 12 ye çarşambaya 6 ya pazar veya cumartesi sabahı 11 veya 12 ye bunlarla beraber kendi sitemiz başta olmak üzere hiçbir şekilde maç tarihleri,salon adresleri yazmassan gelen 50 kişiye de teşekkür etmek lazım.

bu spor dalı benim en çok zevk alarak izlediğim dallardan birdir her nekadar galatasarayımız hepsini yensede .ama sağlam rakip güzel oyuncular olursa zevk ve seyirci sayısı artacaktır.

bu spor dalının sevdirlimesi ve bilgilendirilmesi için bence yapılması gerekn şey bu maçları bayan ve erkek maçlarından 2 saat önce aynı salonda oynattırmak olacaktır.
çoğu insan daha engelli maçını bile izlememiştir teşvik bile etmemiştir.

gs baskette yanılmıyorsam kerem haricinde de iyi bir takipçisi yoktur.

rahmetli alplaslan abimizde bu dalın en büyük destekçilerinde ama onun ölümüylede gerileme yaşadık malesef.

Ahmet abi eskisi kadar takip edemiyorum. Süper Lig'deki ilk sene hemen hemen tüm maçlarını izlemiştim. İkinci sene yüzde 60-70 izlemiştim. Hele o BJK deplasmanı. Bu sene ise 1 kere gidebildim. Bu yüzden takip ediyor değil edemiyor diyelim Kerem'i :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ahmet abi eskisi kadar takip edemiyorum. Süper Lig'deki ilk sene hemen hemen tüm maçlarını izlemiştim. İkinci sene yüzde 60-70 izlemiştim. Hele o BJK deplasmanı. Bu sene ise 1 kere gidebildim. Bu yüzden takip ediyor değil edemiyor diyelim Kerem'i :)

kerem emin olki yine en iyi sen takip ediyorsun bak son iletiden bile sonra 5.dk içinde cevap yazıyorsun ;)

takip etmek takibi hermaça gitmek anlamında değildir.
bazen hocayla bazen oyuncularla bazen bu takımla ilgilenen insanlarla olan diyalogların başka platformlarda bu konuda bilgili olman yeterlidir bizim için.

seninle ilk tanışmamızda o kimsenin bilmediği farketmediği o meşhur 8 kişilik beşiktaş deplasmanıdır. ;)

ultrAslan forumdan:

Cengiz YAVUZ demiş ki ;
Sene boyu yalnızları oynadılar, bırakalım kupalarını da kendi kendilerine alsınlar. keza bu sevinçte bir payımız yok.

HAKLI.

Tatile memleketime geldiğim ve ablam için düğün hazırlıkları yaptığımız için maalesef orada olamayacağım,bu yüzden çok üzgünüm.İmkanı olan herkes orda olmalı.Engelsiz Aslanlarımız bunu sonuna kadar haketti.Ne kadar iyi taraftar olduğumuzu göstermenin vaktidir şimdi.

Sonuna Kadar Hakedenlerin yanında olacağız. Sezon boyunca yalnızlığa oynamıs olsalarda bu macta onları desteklemek her GALATASARAYLININ görevidir. Her GALATASARAYLI Kıtalararası şampiyon ?Engelsiz Aslanlar? için orada olmalıdır.