Galatasaray - Beşiktaş

ordaydık o aslanlar herşeyi hakediolar ya böle hrslı azimli oynanmaz,maç sonunda kutlamaya saha aya indim ellerini tuttuğumda terden sırılsıklamlardı helal olsun..77-49 yendik....
 
Özlemişim Ahmet Cömert'in atmosferini.Farklı galibiyet ve maç sonu saha ortasında çekilen üçlüler çok güzeldi.
Beşiktaş maça sert başladı,haliyle ilk periyot bocaladık.Fırat abiyle devre arası konuştuğumuzda ilk periyot çok kötüydük diye fikir birliğine vardık.Buna rağmen 4 sayı önde geçtik çeyreği.Bu bile aradaki kalite farkını açıklıyor.
İkinci periyoda iyi başladık,maç sonuna kadar fark devamlı açıldı zaten.
Tribündeki sayımız fena değildi.Karşıdaki küçük tribün doluydu.Maç boyunca genelde yönetime tepki gösterildi.Farkın iyice açılmasıyla geyik aldı yürüdü. :)
Maç sonu 2 takımı da tribüne çağırdık.Beşiktaş'ın soyunma odasına gidişiyle sahaya girdik ve 2-3 kere üçlü çektik takımla beraber.Ayrıca kamerelara tezahüratlar eşliğinde poz verildi.Oyuncularımızın hepsi çok sempatik ve sıcak.
Sahaya girdiğimde gördüğüm pankart yardı yıktı geçti:"Tek engelli Fenerli". :)
Bu sezon takımı ilk defa canlı izlediğim için biraz uzun yazdım.Görmemişliğime verin artık... :)
 
İki takıma da helal olsun.

Bu takım namağlup şampiyon olcaktır.
 
Sedat İncesu
"Ligi namağlup bitirmek bizim için önemliydi. Geçtiğimiz sezonlarda şampiyon olan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş'ı hem iç, hem de dış saha maçlarında farklı mağlup ettik. Aldığımız bu sonuçlarla, Play-Off eşleşmelerinde ve final müsabakalarında iki maç üst üste kendi evimizde oynama avantajını da elde etmiş olduk" dedi. Sezon başından bu yana gerek İstanbul'daki, gerekse deplasman maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden İncesu, "Taraftarlarımızı normal sezonda olduğu gibi, Play-Off serisinde de tribünde görmek ve şampiyonluk kupasını onlarla beraber kaldırmak istiyoruz" dedi.

Periyot skorları:
1. Periyot: 14-10
2. Periyot: 18-8
3. Periyot: 29-18
4. Periyot: 16-13

Periyot sonuçları:
1. Periyot: 14-10
Devre: 32-18
3. Periyot: 61-36

Sayı istatistikleri
Ali Asker 4
Ahmet 8
Tucek 19
Serdar 2
Şuayip -
Selim S. 4
Selim D. 2
Ferit 19
Özgür 19
 
Gerçekten helal olsun Aslanlarımıza. Buraya kadar namağlup geldiler bundan sonrada aynı başarıyı göstereceklerdir. Kötü geçen bu sezonda yüzümüzü güldüren ender branşlardan bir tanesi Tekerlekli Sandalye takımımız. Hepsinin alınlarından öpmek lazım. Her maç aynı hırs, aynı azimle mücadele ediyorlar, zaferler kazanıyorlar, yüzümüzü güldürüyorlar. Teşekkürler Aslanlarımıza.
 
Sedat İncesu
"... Sezon başından bu yana gerek İstanbul'daki, gerekse deplasman maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden İncesu, "Taraftarlarımızı normal sezonda olduğu gibi, Play-Off serisinde de tribünde görmek ve şampiyonluk kupasını onlarla beraber kaldırmak istiyoruz" dedi.
Sedat Hoca verdiği demeçte haklı olarak içten içe sitem ediyor taraftara. Bu ekip her türlü övgüyü de desteği de hakediyor.
 
taraftara nasıl bır sıtem var ben anlayamadım ozur dılerım.Sıtem varsa bence onları yalnız bırakan yonetımedır.Salonları belkı cok fazla dolduramadık ama gelmeyene kızıp gelene laf etmez , gerek sedat hoca gerek oyuncular.Elden geldıgınce takım trıbunsuz kalmadı bu sezon ıcerde.Benim tek merakım kupayı alacagımız son mac artık.Yonetımden gelen olacakmı , o kupayı takıma verme hakkını kendınde gorecekmı?sırf sampıyon olundugu ıcın o salona geldıklerını gordugumde ben nasıl delırmeden sakın duracagım.

unutmadan besıktas macında farkın acılmasıyla oyundan bıraz uzaklastık trıbun olarak.
gundemdekı maglum durumlar konusmalar hakaretler , tutklamalar vs ler.
Cok doluydu herkes kusurumuza bakmasınlar =)
 
final macının gun saatı netlesmedı mı acaba halen ?
sedat hocaya ulasma sansı olan arkadaslar bılgılendırırse bızlerı organızasyon & duyuru vs ler ıcın ıyı olur.
 
Re:

CengizYavuz' Alıntı:
final macının gun saatı netlesmedı mı acaba halen ?
sedat hocaya ulasma sansı olan arkadaslar bılgılendırırse bızlerı organızasyon & duyuru vs ler ıcın ıyı olur.

Sedat hocaya ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım .

Bende Ferit Ağabey'le konuştum .

Maçlar 30 Haziran Cumartesi ve 1 Temmuz Pazar günü.Şuan saatler daha belli değilmiş .

1-2 gün içerisinde saatleri de öğrenirim .

Şimdi herkes cumartesi ve pazar günleri salonda olsun , cumartesi gelemeyenler olabilir ama pazar günü mutlaka gelin şampiyonluk kupasını birlikte kaldıracağız inşallah .
 
arkadaslar ben yurt disindayim maca gidebilme imkanim yok ama sizden ricam:
bu sene bizim basimizi dik tutan bu aslanlara sonuna kadar destek olun
onlari yalniz birakmayin,bu sene destegi en cok hak eden onlardi unutmayalim
 
Hafta sonu olması iyi olmuş.İnşallah akşam 19 dan sonraya koyarlar maçları.Geçen hafta öğlen 12 de oynadık gördük.Çok çok azdık.Umarım 19:00 20:00 civarında olur maçlar.

Son bir not : Değerli yönetim ve büyük başkan (!) : Normal maçlara gelmediniz Final serisine hiç gelmeyin !
 

Üst