Galatasaray-C.K.Engelli Yıldızlar (24 Mart Cumartesi 12.00)

Galatasaray-Cadbury Kent Engelli Yıldızlar
24 Mart Cumartesi saat 12.00
Ahmet Cömert Spor Salonu

Engelli Yıldızlar diğer takımlara kıyasla iyi bir takım, her ne kadar bizi yenebilecek seviyede olmasalar da sıkı bir maç geçecek.

Avrupa'da harikalar yaratan ve armamızın formamızın hakettiği mücadeleyi gösteren takımımızı İstanbul'daki arkadaşlarımızın ağzına kadar dolu tribünlerle karşılayacaklarına inanıyorum...

aslan yürekli oyuncularımızı lütfen yalnız bırakmayalım en basarılı takımımız onlara gereken ilgiyi gösterelim avrupanın bir numaralı takımıyız

:atki

Aslanlarımız Avrupa'yı titretti şimdi tekrar lige döndüler ve ligin 2.devresine iyi başlamamız açısından çok önemli bi maç. Avrupa'daki maçlarda taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmadılar, takımımıza çok büyük destek verdiler. Şimdide buradaki taraftarlarımızın takıma en iyi şekilde destek vermesi lazım.

cuma aksamı 4-5 otobus Canakkale ye Şehitlik Zıyaretıne gidiliyor.
Malesef bu 5 otobusunde en az 2 sı devamlı salonda gordugumuz ınsanlar.
Daha da boş tribünlere oynanacak korkarım..
Çanakkaleyi ektım , salondayım insallah. :)

Gecenin bu saatinde maç haberini öğreniyorum:(
Değerli site adminleri Bu macın duyurusu neden DUYURU PANOSUNDA yazmıyor ???

Maçı 30 küsür farklı kazanmışız ama tam skoru bilmiyorum

kaynak: Volkan Aydeniz

Bu arada site adminlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim...

30 farkla kazandık tam skoru hatırlamıyorum.
15 20 Galatasaraylı vardı trıbunde.
gelenden de gelmeyenden Allah razı olsun..

Haydı bastır Cimbom
Haydı bastır
Taraftarın herzaman seninle

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig'in 2. devre ilk maçında karşılaştığı Cadbury Kent Engelli Yıldızlar'ı 73-43 mağlup etti.

Ahmet Cömert Spor Salonu'ndaki maçın en skorer oyuncusu ise, 30 sayı ile takımımız oyuncularından Petr Tucek oldu.

Periyot Skorları
1. Periyot: 17-11
2. Periyot: 17-9
3. Periyot: 22-9
4. Periyot: 17-14

Periyot Sonuçları
1. Periyot: 17-11
Devre: 34-20
3. Periyot: 56-29

İstatistikleri
Özgür 16
Volkan 2
Ahmet 2
Selim S. -
Selim D. -
Ferit 16
Şuayip -
Tucek 30
Ali Asker 7
Uğur -
Eyüp -
Serdar -

Can Altay' Alıntı:
Maçı 30 küsür farklı kazanmışız ama tam skoru bilmiyorum

kaynak: Volkan Aydeniz

Bu arada site adminlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim...

Site adminlerinden maça giden bir tek ben vardım, canlı yayın makinesi Önder abide idi. Çıkışta da bayan maçına gittiğimiz için bilgisayarın başına geçip skoru yazamadık.

Asıl teşekkürü burada maça gelmeyen taraftar hak ediyor. Yine mükemmel mücadele eden takımımızı 10 15 kişinin desteklemeye gelmesi hakikaten üzücü.

Bana kalırsa canlı yayını yapmak isteseydiniz rahatlıkla yapardınız, forumdan bir kişiye maç skorunu arada mesaj ile geçip, onun canlı yayını yapmasını sağlayabilirdiniz. Demokrasilerde çareler tükenmez.

Bu arada canlı yayın makinası nedir ya :D

çok güzel çok keyifli bi maç oldu.. takımımız zaten bizi hiç üzmeden hiç strese sokmadan her macı ilk periyotta bitirip kalan periyotlarda macı rahat rahat izlememizi saglıyo..

peki biz onlara bu forma aşkı, bu mücadele ruhu karsılıgında ne veriyoruz?? 20 kişilik taraftar toplulugu!!

mactan sonra buruklardı biraz taraftar yüzünden.. avrupadan zaferle dönmüş belki de bu maç taraftarla kucaklaşmayı o desteği bekliyolardı ama sadece 20 kişiyle kucaklaşabildiler istanbulun göbeği ataköyde!! ayıplıyorum bu maca imkanı olup da gelmeyenleri..

bu maca ayrılan 2 saat kendi adıma kayıp degil tam anlamıyla bi kazançtır.. bunu böyle düsünüp de gelmeyen varsa ayıp gercekten..

neyse bu kadar sitem yeter.. takımımıza destek verneye devam edelim.. onlar bu renkler bu forma için her şeyin en iyisini yapıyolar.. her mac hedefe bir adım daha yaklasıyolar..

Ömercim Çanakkale'den yeni geldim..Fotoğraflar için bana ulaşırsın olur mu ?

Maça gelirsek her zamanki gibi rahat bir maçtı..Güzel bir galibiyet ama yine 10-15 kişi vardı..Yazık diyorum başka bişey demiyorum..