Galatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

Geçen hafta pazar günü oynanan gs_ttnet maçında neymiş küfür edilmiş ve 3 bin ytl para cezası...
Yok artık ya böyle de çifte standart olmaz!!! Daha önce oynanan fb_gs maçında maç boyunca edilen küfürler,sahaya atılan bozuk paralar ,su şişeleri...Bu konuda hiçkimsenin ağzını bıçak açmıyor.Gelellim cezaya aman hemen şaşırmayın ceza falan tabi ki yok!!!Artık birilerinin bu feNerasyona birşeyler yapamasının vakti geldi.Şimdiye kadar hep göz yumduk,bundan sonra GALATASARAY a yapılan haksızlıklara göz yumacak DEĞİLİZ!!!
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

Ntv dışarı dedik diye ceza aldık!
İpekçi'yi Bağdata çeviren sahayı yabancı madde ve küfüre boğan fenere ne ceza verilecek bakalım!
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

O değil de biz Fenerbahçe ile daha önce oynadık..O maçın cezası nerede Allah aşkına..Yada kararı..Saha kapanacaksa eğer BJK maçının geçmesi mi bekleniyor acaba..
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

aynen adam olmazlar bunlar yazık bu tribüne :(
inancımızı yitirmemek lazım ama ne yapalım iyiler kaybetmezmiş :)
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

http://www.sabah.com.tr/2008/04/03/habe ... 0412E.html

Yukarıdaki linkte Hıncal Uluç un 03.04.2008 tarihli köşesinden, basketbolla ilgili yazısı var.. Kendisini hiç sevmem.. Beğenmem ama doğru söylediği zaman da yalan denmez.. İşte yazdıkları.. Aziz Yıldırımın olaya ne kadar müdahil olduğu.. Fülker-galatasaray maçının neden 21.00 e alındığı..

Turgay Demirel in Galatasarayda oynamış olmasının artık benim için hiç bir önemi yok.. Onlar geçmişte kaldı.. Aziz Yıldırım la kol kola yürüyen adamdan kimseye hayır gelmez..

Ben Efes maçında aynı protestoyu göstereceğim.. Ntv dışarı diye de bağıracağım, İhsan için de , Osman için de.. Fenerasyon için de.. Bunu bütün tribün de yapsak , tek başıma da olsam yapacağım.. Galatasaray tribünün önünde kimse duramaz.. Güçleri yetmez.. Hakemlere, komiserlere, ceza kuruluna bilmeneye belki söker ama bana işlemez.. Size de işlemez..

Pes etmek, vazgeçmek yok.. Unutmak yok.. Alayına isyan, ölümüne cimbom..
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

Cezayı görünce aklıma hemen daha 1.5 hafta önce Abdi İpekçi'de olan olaylar geldi. Afedersiniz ama sahayla ilgili olmayan bir tezahurata ceza verip ondan 5 gün önce olan rakip takıma küfür ve sahaya yabancı madde yağdırmaya ceza verilmiyorsa bu iş bitmiştir. Yazık hakikaten.
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

Bakn beyler baynlar:

Türkiyede seyircisiz oynama cezası ilk önce Galatasaray'a verilmiştir.Karşıyaka maçı sonrası. !

Para cezası en fazla Galatasaray'a verilmiştir her zaman!

Fenerbahçe-Ülker'in asla sahası kapanmaz hatta şu Galatasaray maçında ettikleri küfürlerden dolayı bir anonst bile yapılmaz!

Daha sayim mi?

Kirli ellerin tescil ettiği maçlar sonrası üzülüyoruz adam asıyoruz.

Size daha komiğini söylüyorum bakın.

Bir oyuncunun annesi Fenerbahçe-galatsaray maçına geldi izlemeye bizim takımda bir yabancının annesi.Dediği şey bu hakemler Fener'i tutuyor galiba.

DAha da anlatim mi birşeyler.

Lig sonu gelsin 2007-2008 sezonu şampiyonu Fenerbahçe-Ülker derken ben bu yazımı koyarım...

Anlayacağınız boşuna uğraşıyor didiniyoruz.Boşuna ! Varsa itirazı olan yazsın buraya..Hiçte gizem peşinde değilim yanlış anlamayın. ;)
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

Daha önce de yazmıştım (aziz turgay medya üçgeni) hıncal uluçun dediklerine de değinerek bende pek sevemem fakat çok fazla dümenler dönüyo bu işte, siz sanıyomusunuzki fenerin sahasında atılanlar için,edilen küfürler veya herkezin gözü onünde atılan tekmerler için bir ceza geleceğini hayır!!!
Bizim nedeni belli olmayan (uydurulan) nedenlerle cezamız hemen gelmiş,işin açığı ben daha fazla verirler diye düşünmüştüm ama anlaşılan biraz durulmuşlar.
Bizim susturamayacaklar yapılan haksızlıkara göz yumdurmayacağız.Bu ülkede tek bir Cumhuriyet vardır,anlayan anladı...
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

fb-gs maçındaki küfürler pet şişeler onlara kim ceza vercek!!!!!!!!!!!!!!
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

Arkadaslar bu nasıl iş böyle bı ntv dısırı dedıler dıe 3000 ytl para cezası verıyorlar. fb ulker macında sahaya yabancı madde attılar anons bıle yapmadılar cezanın söz konusu bıle yok.karsıyaka macında hersey attılar verdıklerı ceza yanılmıyorsam 2000 ytl. yönetımımızın bu ıse el atması lazım.
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

Bakalım ülkere ne ceza verecekler!!!!
 
Re: Glatasaray cafe crown na verilen ceza!!!

Gerçekten bu ceza ayıptır. Fenerbahçe - Galatasaraya maçında yaşanan olaylardan sonra cezanın adı bile geçmedi hiç bir yerde.
 
ntv ile ilgili sorunda bugün salonda sky turk spor müdürü barış beyi gördüm.bağırdım yeter kuratırın alın şu yayınları şurdan dedim.uzaktaydı yanıma geldi..uzunca konuştuk.biz tepkimizi salonda gösteriyoruz dedim sizde gösterin dedim.adam siz gösterdiğiniz için ceza aldınız bizde bunu göze alıp gerekn yerlere şikayetimizi bildirdik dedi.o gece ihsan beyin yaptığı bütün gaflarıda tek tek saydı.
 
galatasarayın son iki yönetimi ve başkanı galatasaray tarihinin en pasif ve en pısırık iki yönetimi zaten adnan polat özhan canaydının devamı bir başkan
 

Üst