• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray Cafe Crown?un ULEB Kupası Maçları Kanal 24?te

Tuncay Genc' Alıntı:
Ufffffffffffffffffffffffff püffffffffffffffffffffff
Kanal 24 ha nerden çıktı bu kanal ya ???????????
Artvin in tv vericilerine bomba atacam valla :oops:
Abi memleketimin vericilerine dokunmayasın :D HEr taşı kıymetlidir ARTİVİNMİN:)
Takımımızın maçlarını izleyecek olmamız güzel ki yorumcu yiğiter uluğmuş ama olsun,dayanıcaz. :)

Avrupa'da olup bu kanalı seyredebilen arkadaş varmı acaba aramızda?

Çağrı Çankaya' Alıntı:
[quote="Tuncay Genc":25cd2]Ufffffffffffffffffffffffff püffffffffffffffffffffff
Takımımızın maçlarını izleyecek olmamız güzel ki yorumcu yiğiter uluğmuş ama olsun,dayanıcaz. :)[/quote:25cd2]
Yiğiter abi çok iyi bir yorumcudur.Neden böyle birşey söyleme gereği duydun anlamadım.

biraz taraflıdır. hatta bazen birazdan da fazla taraflıdır. hatta bazen fanatikleşir. hatta bazen...

Re:

Ahmet Arif' Alıntı:
biraz taraflıdır. hatta bazen birazdan da fazla taraflıdır. hatta bazen fanatikleşir. hatta bazen...
:) Ben pek kusur göremiyorum onda ya.Geçen sene bizim taraftar baya bellemişti.Ama Türkiye'nin sayılı iyi basket yorumcularından.Heleki herkes kendini basket yorumcusu sanarken,Yiğiter abi gibi insanlar el üstünde tutulmalı.

Arkadaşlar herhangi bir şekilde bu kanalı seyretme olanağınız yoksa aşağıdaki linkten internet üzerinden de seyredebilirsiniz...

http://www.yirmidort.tv/

Çağrı Çankaya' Alıntı:
[quote="Tuncay Genc":e840c]Ufffffffffffffffffffffffff püffffffffffffffffffffff
Takımımızın maçlarını izleyecek olmamız güzel ki yorumcu yiğiter uluğmuş ama olsun,dayanıcaz. :)[/quote:e840c]

Tamam tamam dokunmam. Üfleyip püflerken uzaklardan bir hemşehrimi buldum galiba.
Bu günlerde bomba atmak pek güzel bir tabir olmadı özür dilerim.

bu iyi oldu maçları izlebilcem

Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Ahmet Arif":64781]biraz taraflıdır. hatta bazen birazdan da fazla taraflıdır. hatta bazen fanatikleşir. hatta bazen...
:) Ben pek kusur göremiyorum onda ya.Geçen sene bizim taraftar baya bellemişti.Ama Türkiye'nin sayılı iyi basket yorumcularından.Heleki herkes kendini basket yorumcusu sanarken,Yiğiter abi gibi insanlar el üstünde tutulmalı.[/quote:64781]

Gökçe bu dediklerine gerçekten inanıyor musun ? Senin Yiğiter Abin Fenerbahçe taraftarlığı yağıyor sayılardan sonra tepkilerinden anlarsın ;)

Fakat bir Kaan Kural ya da Murat Murathanoğlu'nun taraftarlıklarını sahaya yansıttıklarını şahit olmadım.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":75717][quote="Ahmet Arif":75717]biraz taraflıdır. hatta bazen birazdan da fazla taraflıdır. hatta bazen fanatikleşir. hatta bazen...
:) Ben pek kusur göremiyorum onda ya.Geçen sene bizim taraftar baya bellemişti.Ama Türkiye'nin sayılı iyi basket yorumcularından.Heleki herkes kendini basket yorumcusu sanarken,Yiğiter abi gibi insanlar el üstünde tutulmalı.[/quote:75717]

Gökçe bu dediklerine gerçekten inanıyor musun ? Senin Yiğiter Abin Fenerbahçe taraftarlığı yağıyor sayılardan sonra tepkilerinden anlarsın ;)

Fakat bir Kaan Kural ya da Murat Murathanoğlu'nun taraftarlıklarını sahaya yansıttıklarını şahit olmadım.[/quote:75717]Yiğiter Uluğ'a a.cömertteki bir maçta acaip eleştirmiştim (bağıra çağıra).
Döndü ben GS liyim dedi:(

Yiğiter uluğ fb kongre üyesi değil mi?

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":c9b1d][quote="Ahmet Arif":c9b1d]biraz taraflıdır. hatta bazen birazdan da fazla taraflıdır. hatta bazen fanatikleşir. hatta bazen...
:) Ben pek kusur göremiyorum onda ya.Geçen sene bizim taraftar baya bellemişti.Ama Türkiye'nin sayılı iyi basket yorumcularından.Heleki herkes kendini basket yorumcusu sanarken,Yiğiter abi gibi insanlar el üstünde tutulmalı.[/quote:c9b1d]

Fakat bir Kaan Kural ya da Murat Murathanoğlu'nun taraftarlıklarını sahaya yansıttıklarını şahit olmadım.[/quote:c9b1d]
burak bu forum da ilk defa sana katılamıyorum :) murat murathanoğlu bana cok defalar fülkerli olduğunu yeterince hissettirdi ama kaan kuralı bilemiyorum,ismet bademi yazmıyorum bile.. oldum olası sevemedim,yanlız yiğiter uluğun gs-fülker macında ki anlatımı hala aklımda,eyüp abi gs liymiş dedi inanamadım...

Geri