Evet ülker yerine başka bi seçeneğimiz olsaydı o tercih edilebilirdi ama sonuçta başka şansımız yok bi sponsor olmadan bu işin altından kalkamıyacağımız da belli zaten bu durumda hiç yoktan iyidir demek durumundayız
ozzy' Alıntı:Parayı doğru düzgün harcamayıp doğru düzgün bir kadro kuramaz isek seneye nah verirler bu parayı.. Bana öyle geliyor ki amele bir kadro kurup gelen parayı başka yerlerde kullanacaklar.
ahmetson' Alıntı:ozzy' Alıntı:Parayı doğru düzgün harcamayıp doğru düzgün bir kadro kuramaz isek seneye nah verirler bu parayı.. Bana öyle geliyor ki amele bir kadro kurup gelen parayı başka yerlerde kullanacaklar.
bu tür bir anlaşmada paranın sadece baskebolda kullanılması yönünde bir hüküm mutlaka vardır.
en azından bir hukukçu olarak ben ülker tarafında olsaydım bunu sağlayacak sağlam maddeler koyardım anlaşmaya.
Utkucum, ben bu kisma kesinlikle katilmiyorum. Paranin miktarinin yeterliligini basketbol bransinin 1 senelik basarisiyla degerlendirmek çok yanlis olur kanaatindeyim .utku' Alıntı:bana göre...
para oldukça iyi oytun kardeşime katılmıyorum.. başarısız bir takıma bu para iyi bence..
almighty' Alıntı:arkadaşlar selamlar bilen bilir beni (özellikle arda ) gs li değilim özellikle bjk ve gs nin ülkerle yaptığı anlaşmalardan memnun değilim aynısını fb için de düşünüyorlarmış
öncelikle itirazım ülkerin de içinde olduğu bir ligde bu takımlara bu şekillde sponsor olması yanlış göğüs reklamı verse anlarım ama bu şekilde olması etik açıdan bence doğru değil..
ikincisi gs nin aldığı para 1 milyon usd allah aşkına ne olursa olsun gs spor kulübünün ismine cafe crown eklemek için 1 milyon dolar çok komik bir rakam değil mi arkadaşlar... neticede ne olursa olsun konuştuğumuz takım gs bu ülkenin basketbola yatırım yapan ilk kulüplerinden biri 100 yıllık bir kulüp bu kulübe caf crown ismini eklemek bu kadar ucuz olmamlıydı bence bu para anca göğüs reklamı için verilir...
işallah para idareli kullanılır ki zaten bu para ile anca orta sıra için mücadele eden bir takım kurarsınız düşünün ukraynalılar el amine 1 milyon $ veriyor netice de...
netice de gs nin geçen seneki halinden bir nebze de olsa kurtulacak olması o mücadelenin içine girecek olması beni mutlu ediyor ama bence bu sıkıntıdan bu şekilde çıkılması biraz ters oldu neticede hayırlısı olsun diyelim görelim gelişmeleri...
not : ülker kolay kolay fb ye isim veremicek ole 3-5 milyon $ bile olsa fb kabul etmez... şu anki kadro zaten yeterli ömer gitti haluk geldi ki bence faydalı oldu transfer 2007 için de ülkerden daha ön planda olan sponsorlar var kaldı ki ciddi ciddi ülker'e karşı bir antipati fazlasıyla mevcut yönetim de ve taraftar da
ARdaQue' Alıntı:almighty' Alıntı:arkadaşlar selamlar bilen bilir beni (özellikle arda ) gs li değilim özellikle bjk ve gs nin ülkerle yaptığı anlaşmalardan memnun değilim aynısını fb için de düşünüyorlarmış
öncelikle itirazım ülkerin de içinde olduğu bir ligde bu takımlara bu şekillde sponsor olması yanlış göğüs reklamı verse anlarım ama bu şekilde olması etik açıdan bence doğru değil..
ikincisi gs nin aldığı para 1 milyon usd allah aşkına ne olursa olsun gs spor kulübünün ismine cafe crown eklemek için 1 milyon dolar çok komik bir rakam değil mi arkadaşlar... neticede ne olursa olsun konuştuğumuz takım gs bu ülkenin basketbola yatırım yapan ilk kulüplerinden biri 100 yıllık bir kulüp bu kulübe caf crown ismini eklemek bu kadar ucuz olmamlıydı bence bu para anca göğüs reklamı için verilir...
işallah para idareli kullanılır ki zaten bu para ile anca orta sıra için mücadele eden bir takım kurarsınız düşünün ukraynalılar el amine 1 milyon $ veriyor netice de...
netice de gs nin geçen seneki halinden bir nebze de olsa kurtulacak olması o mücadelenin içine girecek olması beni mutlu ediyor ama bence bu sıkıntıdan bu şekilde çıkılması biraz ters oldu neticede hayırlısı olsun diyelim görelim gelişmeleri...
not : ülker kolay kolay fb ye isim veremicek ole 3-5 milyon $ bile olsa fb kabul etmez... şu anki kadro zaten yeterli ömer gitti haluk geldi ki bence faydalı oldu transfer 2007 için de ülkerden daha ön planda olan sponsorlar var kaldı ki ciddi ciddi ülker'e karşı bir antipati fazlasıyla mevcut yönetim de ve taraftar da
Tekrar hosgeldin ... Uzun zamandır 80 e girip yazmıyorum görüsemiyoruz ...
Bununla beraber; yazdıkların mantıklı haklısın ama kimse de Turkiye sartlarında bir basketbol forması gögüs reklamına milyon $ lar vermez. Galatasaray' ın arkasına reklam almak etik açıdan ters olsa da özellikle basketbol subesi icin gerekli bir hamleydi.
Sonucta Galatasaray Euroleague ortamında mücadale etmiyor; göğüs reklamının saglayacagı reklam ne kadar olabilir ki?
İyi ya da kötü Galatasaray önümüzdeki sezon maddi gücün de etkisiyle bir atılım yapacaktır; izleyelim ve görelim ...