Galatasaray Dergisi

dergide sanırım ilk defa bi grubun yaptıklarından bahsediliyor, güzel olmuş.

Özellikle sponsorluk düşüncesi çok güzel, kendi takımımıza bizzat kendimizin sahip çıkması süper olur. Umarım ileride gerçekleşebilir.
 
Tombiş olan galiba Arda abimiz :) .

Şafak Sezer'i andırdı bana hafiften.
 
Okudum ben de röportajı. Çok zevkli bir çalışma olmuş. Bir çırpıda okuduğum için heralde kısa geldi biraz bana. Keşke bir sayfa fazla olsaydı çalışma. Derginin gsbasket ailesi ile röportaj yapması çok iyi. Ben beğendim röportajı. Keşke Kerem, Sarp, Şamil abi, Savaş abi de düşüncelerini dile getirebilselerdi. Bir dahaki sefere artık.:) Basket buradan takip edilir.:) Tebrikler.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Kerem Tiyatroya gittim diyor ama ben gece kulübüne falan gittiğini düşünüyorum bu fotoğraftan sonra Siyah gömlek falan çok ciks :) .


Şamil Abi anlamış durumu : )
Cikis cikis hayat cikicikicikicikis hayat :)
Abi, disko modundasın ondan bahsediyordum :)
 
Ayrıca takvim de çok iyi oldu be. Takvimdeki fotoğrafları çok beğendim. Hırs, mücadele, başarı, tutku... Her şey var fotoğraflarda.
 
Takvimi ben de beğendim. Masama koydum bile :)

Erdal o röportajı koyabilir misin buraya taratıp yada nette varsa link verebilir misin?
 
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
Arkadaşlar dergiye abone olmak mı iyi yoksa bayiden almak mı?
Büyükşehirde yaşıyorsanız dergi 1-2 gün daha erken geçer elinize ama kulüp açısından bakarsanız abonelik daha iyi.

Bir sohbette Mehmet Şenol, reklam veren şirketlerin aylık satış miktarına göre değil, abone sayısına göre reklam verdiklerini ve buna göre fiyat belirlendiğini söylemişti.
 
Evet koleksiyondan çıkardım röportajı.Röportaj Aralık 2003'de yapılmış.Ocak 2004'de dergiye çıkmış.Daha önceki iletimde yazdığım kurucu üyelerle kısa bir röportaj yapılmış.Birde sitenin o zaman ki giriş sayfasını göstermişler.
O zaman ki giriş sayfası:

KINAMA

Sezon öncesi Menajerler getirdiğimiz yabancı oyuncuları kaçırmak için dedikodu ve komplo teorileriyleoyuncuları etkilerdiler ve kaçırdılar[Ron Slay,Sandis Buskevics].En son icraatleri Arda Vekiloğlu'nun takımdan kopması oldu.

Sezon başladı bu defada kazandığımız,kaybettiğimiz tüm maçlarda tutarsız ve kötü yönetim gösteren hakemlerle karşılaştık.

Mhk neden son haftalarda maddi sıkıntı diye şikayet etmesine rağmen bizim maçlarımıza acemi ve Ankara bölgesi hakemlerini atıyor?

Sabrımız taşıyor.
YETER ARTIK!

GsBasket.org
 
Takvim gerçekten çok hoş olmuş. Bu arada Kerem Abi, ben de Burak Abi' ye ve Şamil Abi' ye katılıyorum :) Fotoğraftaki diğer abiler klasik giyinmişler, sen gece kulübü modunda :)
 

Üst