GALATASARAY-EFES serisi kaç kaç biter?

Galatasaray-Efes Pilsen serisi kaç kaç biter?

  • Galatasaray:3-Efes:1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    109
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşey ilk maça bakar bu kadarda karamsar olmayın.Şahsen ilk maçı kazanabilirsek seriyi 3-1 bile kazanabiliriz.Ama ilk maçı verirsek o zaman işimiz çok zor olur.
 
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
ntv deki ukela dümbeleği Kaan hiç tereddüt etmeden 3-0 efes alır dedi şansımız yokmuş ona göre

Ukalalık değil ki,normalde öyle gözüküyor. Burada bile çok fazla kişi öyle derken KK de diyebilir bence.

Ben çıkmadık candan ümit kesilmez diyenlerdenim...
 
Efes Pilsen lehine 3-0 sona erecek bu seri tahminime göre. Tabiki Play-Off her sonuca açık oluyor ama yinede bu sefer Efes Pilsen çok daha yakın finale..
 
Koray hoca mert uyguçla birlikte basketbol panoramadaydı.İyi durumdayız benim oyuncularım finale çıkmayı istiyor kesinlikle bir rehavet bir tatmin halinde değiller dedi.
Efes serisiyle ilgili tahmini sorulduğunda
Bir mantıklı yanım var bu da efesin bir makine düzeninde tıkır tıkır oynadığını söylüyor evet çok güçlüler favoriler ama ben efesin bu üstünlüğünü mantıksal olarak kabul ederken bir taraftanda içimde deliren bir yanım var benim oyuncularımda bu şekilde benim gibi motive olursa makine mi ben sana gösteririm makineyi 3-0 efes alır diyorlar ben gösteririm kimin alacağını bu şekilde düşünürse yani gerçekten inanırsa ve seyircimizinde iyi destek vermesi halinde biz bu seriyi geçip finale uzanabiliriz. dedi...

Benim izlenimlerim Koray hoca yine çok güzel konuştu herşeyin farkında bu seriyi teknik olarak değil yalnızca inanarak ve kenetlenerek geçeceğimizin farkında bunun için de en önemli etkenin taraftar olduğunu düşünüyor.Sert olmamız gerektiğini bunun için elimizden geleni yapacağımızı söylüyor.

Ayrıca taraftarlık için ise şunları söyledi Koray Hoca taraftarlık benim anladığım gibi benim duyduğum içimde hissettiğim gibi bir aşksa bir fanatizmse takımımızı her şartta desteklemeliyiz yalnızca iyi günde n
yani bayan takımımız avrupada kupaya giderken değil kötü günde de ihtiyacımız olduğunda da taraftarlık o salonu doldurmaktır bence aşk budur dedi.Başka türlü olursa bu aşk olmaz alış veriş olur dedi.
Efes serisinde taraftara çok ihtiyacımız olduğunu belirtti bazı şeyleri değiştirebilmemiz için dolu salona ihtiyacımız olduğunu söyledi.Taraftar salonu doldurursa efese karşı şansımız artar dedi
 
Çarşamba akşamı salonu doldurmak boynumuzun borcu. Bu takım ilk maçta direnç gösterirse inanıyorum ki seriyi lehimize çevireceğiz. Yalnız hocamızın dediği gibi sert, inançlı ve kararlı olmalıyız.
 
Artık bu inançsızlık son bulsun!

Herkes salona gelsin ve takımına destek olsun!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst