Galatasaray - Fenerbahçe (CANLI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip 11 sayıyı serbest atış çizgisinden buldu. Temaslarda dikkatli olmalıyız. Kolay fauller yapıyoruz. İçeriden oynamaya da devam etmeliyiz. Oyuncu karşılamada elbet yardıma gelen ikinci bir oyuncu olacaktır bu durumda dışarıdan boş atış bulma şansımız artacak. Dee bugün kötü başladı ama kötü bitireceğini sanmıyorum. Bizim için kilit iki nokta var birincisi her topa el göstermek ikincisi kolay temaslardan kaçınmak. Rakibi oyunda ezende, oyunda tutanda biziz.
 
Hakem tarafında değişen birşey yok... Rakip adına oyunun sıkıştığı, skor üretemedikleri anlarda her türlü temasımıza faul çalıp birer birer rakibi skora ortak ediyorlar. Oyun dengelendikten sonra da bizim düşmüş savunmamıza karşılık onların sert savunmalarına izin verecekler... İkinci periyoddaki geri dönüşe nasıl hızlı hücumlarla karşılık verdiysek yine aynı şekilde Alba'yı hızlı hücumlarda topla buluşturarak karşılık vermeliyiz... Ayrıca rakibin uzunları henüz devreye giremedi. Nevriye Avrupa Şampiyonası'na başladığı gibi etkili değil; Nevlin ligdeki Nevlin; Ivana da çok etkili değil... Ancak üçüncü periyodda Ivana dörtlerse rakibin ortaya koyacağı savunma sertliğini başlamadan bitirebiliriz... İyi başladık inşallah iyi bitirir, ikide iki yaparız...
 
Birde tina matoviçin 2 fake'ini yedi ve 2faul aldı.İkinci yarıya matoviçle başlayacaklardır aman tina faul sıkıntısı yaşamadan şu maçı bitir.
 
Ünal Ünal Aysal sesleri :) kankası Mustafa Sarıgül ile salona geldi başkan
 
İlk yarıda dediğim gibi yine Matovic'in üstünden oynayamamız lazım Tina'yı kullanıp,zaten 3 faulü var..Alba'nın içeriye drive etmesi şart.Onu önemli kılan özelliklerini yansıtması lazım.Dee'den umutluyum ikinci yarı..
 
İlk kez köyü başladık bir çeyreğe,taraftarları gaza geldi.Şu bölümü hemen geçmemiz lazım,ilk yarı 4 sayı olunca hemen farkı çıkardık yine çıkaralım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst