Galatasaray - Fenerbahçe Erkek Voleybol Cumhurbaşkanlığı Kupası

Düzgün top öldüremiyoruz, blok yapamıyoruz falan tamam da, manşet nasıl alamıyoruz onu anlamıyorum. Çok basit hatalar yapıyoruz takım olarak.

Transfer kesinlikle rahat top öldürebilen bir isim olmalı iddaa ediyorum fenerdeki Marshall yada Cernic(Miljkovic'i söylemiyorum) birisi bizde olsaydı Nikolov ve Coskovic'in yanında maç bu kadar kolay olmazdı...
Koç konusuna da değinmeden geçemem adamların Koçu Avrupanın en iyileri arasında, bizimkisi ise İLK defa erkek takımı çalıştırıyor...

Galatasaray takımının bütün oyuncuların formlarının zirve yapması halinde dahi Arkas'ı ve özellikle Fenerbahçe'yi yenebilme ihtimali bana göre bulunmuyor. Oynayabileceği maksimum oyun da bana göre bu maçın üçüncü setidir. Çok üst düzey bir oyuncu gelir de oyuna direk çok büyük katkı yaparsa ancak o halde bir şans olacaktır

Bugün için; Nikolov; Tours Volley-Ball'ı Frnasa'nın ve Avrupa'nın zirvesine çıkarmış oyuncu tecrübesiyle her zaman sayı yapar oynar ama Agamez'in,Miljkovic'in liginde daha fazlası lazım elinden geleni yapacaktır hırsını çok üst düzey gördüm ama keşke en iyi zamanında bu oyuncularla karşılıklı izleseydik onu

Salparov; takım defansı iyi olduğu zaman çok top çıkaracaktır imkansız denen topu geri getirir ama bu kopuk düzende onun da yapabileceği fazla bir şey yok olmaz da.

Takımın geri kalanı için söylenecek çok da bir şey yok. Vasat bir şekilde işlerini yapıyorlar. Büyük bir yüklişte beklemiyorum.

maçı izledim. çok kalite farkı var. özellikle yabancılar konusunda
halk bankası, ibb ve arkas da çok iyi kadrolar kurdu
bu sene de voleybol da hüsran yaşayacağız gibi
bence 5.lik yada 6.lık mücadelesi yaparız

Maçtan önce yazdık olacakları adamlar rahatça kazandı maçı diyecek bir şey yok, hala bekliyoruz yıldız transferini, dünyada bir tek Henry Bell mi var? Staff ve transfer ekibi oyuncu ismi bilmiyorsa önerelim buradan, teklif filan götürürler belki! Bir de yabancı liberoyu ligde oynatmak için aldıysak o da saçmalık, sağlam 3 yabancıyla oynayalım diyoruz ama 1'i libero, 1'i yerli oyunculardan farksız Janic.

Henry Bell Cisnero ismi bize gelmeyi zamanında kabul ettiği için geçiyor yoksa Ivan Zaytsev-Cristian Savani-Giba gibi isimler bizim için zaten hayal gibi bir durum şu andaki kulüp vizyonuyla....

Maçta en çok sinirimi bozan ve beni çıldırtan şey Coskovic'in oyuna alınma zamanıydı. Hafif sakatlığı var madem, ya hiç riske etme ya da maç başlarken takıma yerleştir. Adamlar seni ilk sette süpürmüş, ikinci sette 14-8 yenik durumdasın, Coskovic'i o zaman oyuna alıyorsun.

Salona giriş için beklerken görünen simalar ilerleyen dakikalar için yeterince ipucu veriyordu ama maça iyi başlamamızın da etkisiyle ilk planda sorun yaratmadı bu durum. Sonrasında tribüne giren FB taraftarının kışkırtıcı tavrı beklenen ateşin kıvılcımı oldu. O noktada gerekli önlemi alması gereken Emniyet asıl kusurlu olsa da parkede ve tribünde işleri gönlünden geçtiği gibi giden Galatasaray taraftarı oyuna gelmemeliydi.

Ne zamanki öne geçtik, oyunu soğutmayı başardı FB taraftarı, ve bir nevi başarılı oldular oyunu yönlendirmede. Kadro farkını bir ihtimal tribün desteği ile kapatabilirdik, olmadı..

Parkedeki mücadeleye gelecek olursak; herkesin dile getirdiği gibi beklenen yıldız oyuncu bir an önce katılmalı artık takıma, yoksa sezonun geleceği pek parlak değil lig yarışında.