Galatasaray Gelişim 2018-2019

Edremit Belediyesi Gürespor 81-51 Galatasaray Gelişim


8z4NBa.png
 
Nevriye Yılmaz başlığına yazmıştım şu mesajı

Az once Gelisim takimimizin Mardin’e elendigi ceyrek final macini izledim gayet derli toplu, setlerin basarili oldugu bir takim izledim, Nevriye Yilmaz iyi coach olacak bariz, Mardin lige cikma kadrosu kuran yuksek butceli bir takim, 20 sn kala hucum suresi bitmesine ragmen hakemler cembere degdi karari verdi alakasi yoktu, o hucumun devami basket attilar, maci bile alabilirdik o skandal karar verilmese.


Bugünkü maçta da İnci olmasa da derli toplu, keyif veren bir takım izlettiler bize oyuncular. İrem Naz'ın alt yapıda da çok maçını izlemiştim, bugünkü hali kendisini en iyi gördüğüm maçıydı kesinlikle, dilerim A takıma da yansıtır bu durumunu. Eda da kendisini geliştirmeye devam ediyor, çok iyi maç çıkardı, takım genel olarak iyiydi ama 2 oyuncuyu özellikle yazmak istedim. A takımla çakışan maçlarda bile, oradaki oyuncularımızın burada daha çok maçta oynaması lazım geçen seneki Fb'nin durumuna düşmememiz için. Takıma tebrikler, dilerim A takımda da daha çok sorumluluk alacak performansı gösterir genç oyuncularımız.

 
Dün salonda izledim takımı gayet uyumlu ve iyi anlaşan bir ekip gördüm. İrem bu lige yerli olarak fazla bir oyuncu çok fark yaratıyor. Eda bozmadan ve daha çok çalışarak devam eder inşallah Mısra'nın şut stilini sevdim. Sude izlediğim diğer maçlara nazaran sönük kaldı. Bundan sonra müsayit oldukça bu takımı izlemeye giderim.

İnci'nin yerinde olsam Nevriye ile yatar kalkar kapısının önünde ayrılmam.
 
Son düzenleme:
İrem ve İnci gelişim takımlarda oynamaya devam etmeli. Zaten as maçlarda süre alamıyorlar en azından 1. ligde oynasınlar tecrübe kazansınlar. Baktık iyi oynuyorlar seneye as rotasyona dahil ederiz.
 
Pek takip etmedigim icin bilmiyorum, sorularimi mazur gorun neden surekli fark yiyor bizim gelisim takimi ? Her takim genc oyuncularla oynamiyor mu ? Koskaca Galatasaray altyapisinin durumu icler acisi mi ? yoksa rakipler yabanci oyuncu mu oynatiyor veya genc olmayan buyuk tecrubeli oyuncu felan mi ?

Bir bilen varsa aciklamasini rica ediyorum.
 
Genc kadro oynayan takim sayisi az, gecen sene Fb gelisim takimi kume dustu bazi maclarda Pelin ve Tilbe’yi oynatmak zorunda kalmalarina ragmen, her takimda yabanci var neredeyse. Bizim A takimdaki oyuncularimizdan Eda, Irem Naz, Inci ve Sude olmadiginda da bu skorlar malesef normal.
 
Daha once de yazmistim yine yazayim, bu ligden birsey anlayabilmek mumkun degil kendi adima! ismi gelisim ligi ama biz haric diger takimlarda yabanci oyuncular var ? Alt yapida yabanci oyuncu Turk vatandasligina gecip oynuyorsa lafim yok ama direkt olarak yabanci statusunde oynuyorsa yemisim boyle gelisim ligini!

Bir lafimda bizim takima, yahu insan yalan yanlis olsa da bir galibiyet alir 20 macin hepsini yenilmez di mi ama :(

Alttan dogru gelmeyen bir olusumun basariya ulasmasi imkansiz bana gore, Belki katilirsiniz belki katilmazsiniz ama Uefa kupasini almis 4 sampiyonlugu ust uste yasamis Futbol takimimizda o donem cok fazla alt yapi oyuncumuz vardi.
 
Bu lig Gelişim ligi değil ki,biz Gelişim takımımızla bulunuyoruz,tıpkı önceki sezonlarda küme düşene dek Fenerbahçe Gelişimin oldugu gibi.
İstersek A takımdan Işıl'ı,Alperiyi bile oynatabiliriz Gelişim takımında maç kazandırması için :)
Kurallar gereğide her takım 1 yabancı oyuncu oynatabiliyor.

Bu arada 3 galibiyet alabilmiş olmamız cidden üzücü.3 galibiyetin 2 si zaten kötü takımlara karşı aldığımız galibiyetler.
 
Yine farkli bir maglubiyet aldik almasina ama hala anlamakta zorlandigim olay su; diger takimlardan neyimiz eksik ? Paramiz Ruhumuz veya baska birseyimiz ?

Bir zahmet konunun bir bileni gelsin bizi aydinlatsin.

Sari Kirmizinin samar oglani oldugu bir brans benim kalbime ters!
 
Takım küme düşüyor koçu Nevriye Yılmaz Amerika'da takılıyor menecer Ceren Ateş ile!
 
Bütün sezon boyu sadece 3 galibiyet ve sonucu olmuşuz. Buraya kimse neden ses etmiyor? Nevriye Yılmaz hesap ver!
 

Üst