Galatasaray & Karagücü

Beşiktaş deplasmanında alınan güzel galibiyetin ardından aslanlar taraftarı önüne çıkıyor..

GALATASARAY S.K. & KARAGÜCÜ

24 Şubat Pazar 12:00
İSTANBUL AHMET CÖMERT

Kaynak

ttsb.org

Benim dershanem var saat 12.00da bitiyor, bu nedenle gelmeyebilirim eğer gelirsemde maçın sonlarına doğru olabilir ben gelmesem bile biliyorum ki Gökay yine arkadaşlarını toplar bir kalabalık yaratabilir.

Program da çok yoğunlaştı canım.Cumartesiden itibaren basketbolla dlou dolu geçecek,üstelik hepsinde armamızı destekleyeceğimiz dört maç.Ceyhan maçına çıkışta yetişmek mümkün olur mu?Benim İstanbul'daki ilk senem de.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Yetişiriz Sarp gel :)

Öyle bir yazmışssın ki,bu bana böyle geçiştirmek için söylenen 'yetişiriz,yetişiriz' gibi geldi. :p Bir aksilik olmazsa geleceğim.

Bu arada program engelsiz aslanların maçıyla iyice ağırlaştı dedim;ama z önce altyapı maçlarının programına baktım,çok izlemekistediğim İstanbul Üniversitesi ile olan küçük takımımızın maçı da cumartesi 13:30'da,ardından da genç bayan takımın Kumport İ.Ö.O ile maçı var.(ilk yarıdaki maçta 25-30 civarı farjkla kazanmıştık,çekişmeli geçmeye aday olmasa da gitmişken izleyeceğim tabii ki).Daha bu kadar da değil,pazartesi yıldız bayan takımın yine İstanbul Üniversitesi ile saat 17:00'de Ahmet Cömert'te maçı var. :p Altyapı maçlarına da gidersem basketbola iyice doyacağım demektir.

Program:

Cumartesi 13:30-16:30 arası Ahmet Cömert,ardından 19:00 Ayhan Şahenk
Pazar 12:00 Ahmet Cömert 15:00 Ayhan Şahenk
Pazartesi 17:00 Ahmet Cömert-altyapı
Salı Asvel
Perşembe potanın kraliçeleri

Hay maşallah :)

Bu arada 4.Levent'ten Ahmet Cömert'e en ideal ulaşım yolu nedir?

Her şekilde cumartesiden itibaren dolu dolu bir hafta bizi bekliyor.Bir de Fenerbahçe maçı var tabii.Herkes kondüsyon depolasın.

Bilgi için çok teşekkürler.

Beyler maç bugündü ve 80 sayı fark ile yendik.Boşuna gitmeyin yarın.

resmi sitemizde maçın cumartesi günü saat 12 de olacağı günler öncesinden duyurulmuştu zaten

maça gelince şu anda gs tv de izliyorum zaten çok iyi oynamışız ve bence takım yavaş yavaş oturuyor

tebrikler takımımıza.

Montumu giymiştim,dışarı çıkıyordum.:)İyi ki baktım.Yoksa dikilecektim orada.Ben de bayanların maçına giderim.Ne biçim iş bu ya!

yahu nebiçim iş ya saat 12.00 da maçalrın yapılması yetmiyormuş gibi yanlış tarihler veriliyor bugün olsaydı gidecektim bende gs tvden izledim ve tribün bomboştu...