Galatasaray Liv Hospital: 85 - Aykon TED Ank. Kolejliler: 73

Üst üste gelen sakatlıklara rağmen iyi bir hava yakalayarak ligde oynadığı son 6 maçı kazanan Galatasaray Liv Hospital, ligin sürpriz ekiplerinden Ercüment Sunter yönetimindeki Aykon TED Ankara Kolejliler´i konuk ediyor Abdi İpekçi Arena´da. Pazartesi günü Uşak deplasmanında Uşak Sportif´i rahat bir oyunla geçen takımımız Ankara ekibi karşısında yükselişini devam ettirmek istiyor.

Aykon TED Ankara Kolejliler ise evinde oynadığı son karşılaşmada T. Konya Selçuk Üniversitesi´ni mağlup ederken Banvit karşısında aldığı mağlubiyetin izlerini silmeye çalıştı. Ligde oynadığı 12 karşılaşmada 8 galibiyet 4 mağlubiyetle 20 puanla 6. sırada yer alıyor.

Tarih: 28.12.2013 - Cumartesi - 15:00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu

Dikkat edilesi bir takım.
Gulobovic Valters ve Tucker gibi tehlikeli isimlere sahipler.
Ciddiye alırsak Uşak maçı Ksk maçı gibi bir maç olur bizim için...

Uşak maçının bi benzeri olacak sanırım. Evet iyi bir görüntü çiziyorlar, puan cetvelinde iyi istatistik yaptılar ama siklet farkı var. Farkımızı koyar, geçeriz.

Bu sene ilginç sonuçlar alıyorlar. Duruma bakın bizi yenerlerse sıralamada üzerimize çıkabilirler bile dikkat edilmesi gereken bir maç. Ciddi oynarsak fark gelebilir. Uşak maçında ilk yarı yüksek yüzde ile oynadığımız için bu fark oluştu. Bu şekilde şut atılma şansı herzaman yok. İçeriden de ciddi katkılar almak ve dengeli oynamak lazım. İyi savunma kilit olur

TED iyi takım, özellikle içeriden Golubovic le ve Tucker ile Valters'in duş şutlarıyla çok sayı buldular.. İlk çeyrek Arroyo'nun asistleriyle Furkan'ın 4 tane smacı bizi oyunda tuttu. 2. çeyrekte de gariptir Göksenin ve Sinan'ın attığı 2 üçlükle 29-22 öne geçince ivme bize geçti.. Rakip yanaştığında da Cenk'in şutlarıyla yeniden fark oluştu..

12 sayı öndeyiz ama Uşak maçı gibi gevşemeyiz tahmin ediyorum, rakip güçlü çünkü.. Artı pota altı savunmamızda handikaplar var, o göründü bu maçla..

Merhaba arkadaşlar. Olin maçının başlığı açılmadı sanırım. Benim maça gitme niyetim var. Bilet nasıl temin edilir, bilgisi olan var mı?