Galatasaray Liv Hospital

Yeni sezonda Galatasaray Medical Park yerine Galatasaray Liv Hospital adıyla mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılara büyük sponsor desteği. Basketbol başta olmak üzere birçok amatör şubeye kaynak yaratmakta zorlanan Galatasaray Yönetimine yeni sponsor olan Liv Hospital, 5 milyon dolarlık bir katkı yaptı. Cim-Bom bu parayı THY Euroleague’de Final Four hedefi doğrultusunda kullanacak.

karşı yaka'nın başkanı bu konuda çok becerikli. Tüm fener'li zenginleri gelecekte başkan olursunuz diye kandırıp takımlarına sponsor yaptı. bizimkiler ise sadece kongre'de bizans oyunu peşinde. Ey İnan Kıraç şu kulübe ne zaman vereceksin. Milyar dolarlık servetin az mı geliyor sermaye mi biriktiriyorsun hala.

karşı yaka'nın başkanı bu konuda çok becerikli. Tüm fener'li zenginleri gelecekte başkan olursunuz diye kandırıp takımlarına sponsor yaptı. bizimkiler ise sadece kongre'de bizans oyunu peşinde. Ey İnan Kıraç şu kulübe ne zaman vereceksin. Milyar dolarlık servetin az mı geliyor sermaye mi biriktiriyorsun hala.

Evet, karşı yakanın başkanı bu konuda çok becerili. O yüzden 15 senedir başkanlık yapıyor. Tüm Fenerli zenginleri gelecekte başkan olmakla falan kandırdığı da yok ayrıca, sadece zenginleri bu paraları ödemekte sıkıntı çıkarmayacak tipler. Düne kadar bu adamların branş farketmeksizin transferlerini kulüp bütçesinin tamamen dışında yönetim kurulları yapıyordu. Aziz Yıldırım'ın kulüp kasasına dokunmadan kendi cebinden transfer yaptığını da çok iyi biliyoruz. Anelka, Ortega, PvH falan bunlar güzel örnekler.

Galatasaray'da böyle bir şey mümkün değildir. Olsa da en başta ben istemem zaten. Çünkü Galatasaray kendi ayaklarının üzerinde durabilecek bir kulüptür. Kimsenin parasına ihtiyaç yoktur. İnan Kıraç diyorsunuz da ona gelene kadar Ünal Aysal futbol takımına 11 tane Sneijder, basketbol takımına da 12 tane Spanoulis alır ama Galatasaray'da böyle bir durum olmamıştır ve olmayacaktır. Zira kulübün kasasına karşılıksız olarak kişiler tarafından para konması, o kişilere karşı bir minnet duygusu yaratır.

Maddi konularda karşı yakayı örnek gösterip neden böyle değiliz demenize gerek yok kısacası. Ülker'in Fenerbahçe'ye yaptığı kıyağı bugün baba oğulu geçtim insan kendine yapmaz.

---

http://1.1.1.2/bmi/www.euroleague.n...9-4bdf-ba26-c9e7e7af2c77/66e/filename/665.png

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama takımın yeni logosu bu olmuş sanırım, Euroleague sayfamızda bu logo gözüküyor. liv hospital'in mavi fontu ve logoda kapsadığı yer hiç hoş olmamış. Renge karışamayız ama umarım hospital'i silebiliriz ordan, liv de biraz küçülebilir. Zira bu logoda liv'den ziyade biz onlara sponsor olmuş gibiyiz.

Son olarak, Euroleague.net'e şöyle bir baktım da Real Madrid, Panathinaikos ve Bayern'in logoları kulübün logolarının yanında takımın da basketbol takımı olduğunu belirten simgeler barındırıyor. Örneğin Pao'da kulüp logosu basketbol topuna konmuş, Bayern kulüp logosunun yanına basketbol topu sıkıştırmış, Real Madrid de kulüp logosunun adına basketbol takımının adını yazmış. Bizde de böyle bir detay basketbol kültürünün oluşmasına çok büyük katkı sağlar bence. Ama önce liv'den kurtulmak daha doğru olacak gibi zira bu takımların sponsorları ve haliyle sponsor belirten logoları yok.