Ilk 8 sandık hiçbirşey göstermiyor bence olay 15ten sonra başlar 20 den sonra baya baya belli olur ilk 8 sandikta genelde liseciler oy kullanıyor çünkü
Saat 15.00 dan önce oy kullanmak için kartlarını alanlar bu saatten sonra kullanabileceklermiş. Bununla beraber 5000 e yaklaşması bekleniyormuş.Katılım sayısı 14:30 da 4200’i bulmuş. En az 4500 kişi oy kullanacak demektir
Bir sene sonra seçim yapacağız demese metin beyin kazanacağını düşünürdüm o çok yanlış oldu onun adına diye düşünüyorumMetin Öztürk'ün Hamamcıoğlu'ndan oy çaldığını düşünüyorum. bence ortaya gelir 13-14-15. sandığa doğru. En sevindiğim ise Yiğit Şardan'a kongrenin reaksiyonu. Umarım ortaya gelir. İlk sandıklarda durum normal bence
Metin Öztürk'ün Hamamcıoğlu'ndan oy çaldığını düşünüyorum. bence ortaya gelir 13-14-15. sandığa doğru. En sevindiğim ise Yiğit Şardan'a kongrenin reaksiyonu. Umarım ortaya gelir. İlk sandıklarda durum normal bence
Az mı konuştu? Yahu açıkca yalan söyledi benim listemde birleşmek için aradılar diyerek.Yine en az konuşan kazanırsa sasirmam bu süreçte eşref bey diğerlerine göre az konuştu ve az hata yaptı bu önemli birşey gs seçimlerinde bu ders bir daha ortaya çıktı