• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray | Mayıs 2021 Seçimli Genel Kurulu

Sizce yeni başkan kim olmalı ?

• Kullanılan toplam oy
    55
Öne geçtik,Allah yardımcımız olsun.

Son 2 sandık sonunda Burak başkanın ekibinin alkış sesleri susmasın insallah !

165 kin kişi canlı izliyor sadece youtube.

Sabahtan beri yaptigim gözlemlerim paylasimlarim.

Allah beni utandirmadi🙏🙏🙏🙏

Şimdi idari ibrazlık olunca tekrar seçim oluyor mu

Açıklayın bitsin artık bu heyecan!

Kravat takıldı oldu galiba ya

Bence artık son saniyede bir buzzer beater yemezsek oldu bu iş :D

İşte böyle. Galatasaray medeniyet demektir. Tebrikler..

Olduuuuuuuuuuuu.

Ne biçim rahatladım ya, hayırlı olsun.😀

Oleyyyyy oleyyyyy oleyyyyyyy..
İşte bu, işte bu 👏👏👏

Hayırlı uğurlu olsun. Umarım her şeyin güzel olacağı uzun yılların başlangıcı olur.. Sonunda kazanan Galatasaray olur umarım.

Son düzenleme:
Öncelikle Eşref Hamamcıoğlu’nu beyefendiliği ve centilmenliğinden dolayı tebrik ediyorum.

Sonuçlar da tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Umarım basketbol hakkında verdiği sözleri öncekiler gibi unutmaz Burak Elmas.

Galatasaray, sonunda liyakat sahibi, müthiş yetkin bir yönetime kavuştu. Olması gerekeni yapan genel kurul üyelerini tebrik ederim.
Şimdi diğerleri düşünsün 😎

Ağır proje hamlesine engel olmak isteyen Hamamcıoğlu kaybetti .İnşallah işin sonu Amerikan’ın destek verdiği baraj, Arabistan’ın destek verdiği cami ve Japonya’nın destek verdiği fabrika projesine dönmez.Hayırlı olsun .

Galatasaray, sonunda liyakat sahibi, müthiş yetkin bir yönetime kavuştu. Olması gerekeni yapan genel kurul üyelerini tebrik ederim.
Şimdi diğerleri düşünsün 😎

Yönetim kurulu listesindeki hangi isimler yetkin ?

Çok heyecanlı bir seçim oldu , sonunda Burak Elmas 38. başkanımız oldu. Tüm Galata Saraylılara hayırlı olsun.

83345AB9-9CD2-4440-B623-814A1982A2BA.jpeg

Benim adıma seçimin özeti budur. Gerçekten uzun süre eşine rastlanmayacak bir kulüp başkanlık seçimi oldu. Umarım kazanan Galatasaray olur.

Geri