Galatasaray - Mersin BSB 57-76

Rkibin yabacılarının sayısı 39,fark 19,biz de hiç yabancı yok..Birşeyler anlaşılıyordur umarım..;)
 
Salonda forumdan diyebileceğim 15 kişi wardık tribünle taş çatlasın 20 taraftar (sporcu ailelerini saymıorum ) maçın 2. periyotuna yetiştik maç zewkliydi mücadele güzeldi bnm pankartın fotoları için( herşey GS için) teşekkür ederim de şu yenilmezArmada yı da koysaydınız daha janjanlı olurdu ( neyse artık yeni pankartlarımızın fotolarını çekersiniz haftaya inş.)
Müge hocanın geçen haftaki konuşmasında da velirttiği üzere takıma 3 tane yabancı oyuncu koysak şampionluğa oynarız (ki biz 1 tane kalın tarafından piwot alsak o bile yeter en azından bu sezon için )....
Neyse uzar gider gelen herkese sonsuz teşekkürler...
 
Ha Selim in olayı unuttum biz maça geç kalmıştık ya salona gelirken bizden 2 arkadaş 1 i Selim di heralde (yani 2 kişi atıldık muhabbeti yapıolardı 1ini tribünden tanıom zate) salona bi ton kolpaslan we ben zeri yazılar yazmışlar ( e ezik heryerde ezikkks işte ) bizim gençlerde o yazıları ellerinde getirdikleri bilimum gazlı vb. kalemle karalamak we düzeltmek suretiyle oyalanırken artık salonda güwenlik polis weya herneise ... tarafından salondan atılmışlardır arkadaşlarda işi geyiğe wurup maçtan çıkmışlardır olay budur yani.
 
Seyirci gelmiyo az insan vardı diyoruz ama bizden sonraki efes-itü macında kac kisi vardı? Biz cıkınca belkide bizden bile az taraftara oynadılar.

Düsünün yani koca lig sampiyonluguna oynayan efes !
 
Walla bizden soraki maçta 1 tek sporcularla ( o bizim maçtaki j...lo kılıklı herifle arkadaşı kaldı ) bizde maçı izledik ama dediğin gibi seyirci yok tu ha bu arada efes itu maçında arkamızda bülent Karpat ta wardı (adamcağız feci itü we Kamal tunceri taraftarıydı :p ) Buarada KTunceri '. periyotun daha 2. dak. sında 18 sayı atmıştı itü nün toplam skoru odak. da 25 ti :)
 
ben ülker maçına gitmiştim...her taraf gfb yazılarıyla doluydu..bende silip üstlerine yazı yazarız diye kalem getirdim...nitekim bir arkadaşla gittik tuvaleti yazı doldurduk...daha sonra bizim olduğumuz tribünün arkasındaki yazıları siliyorduk..aşağıdan güvenlik dedi yazı yazmayın diye bizde tınlamadık..nede olsa bi si.im yapamaz diye ...poliste yoktu ortalıktaç...sonra güvenlikçi sivil p. çağırmış.geldi bizi maçtan attı..hoş bizde direnmedik niye atıyon diye..zaten bizim amaç yazıları silip bizim yazıları yazmaktı..işimiz bitti atıldık...bence herkes bidahaki maçta sprey filan bişeyler getirsin...biz heryere yazdık ama olsun...abdi ipekçiyi bu sene efes ve ülkerle birlikte fb ile de ortak kullanacağız..bu nedenle salona girildiğinde bizim salonumuz olduğu anlaşılsın..hoş bizim salon diil ama biz fb den daha fazla kullanmışız o salonu...bide burdan gidenler bağırdımı maçta onu merak ediyorum...çünkü destek için gidildi oraya..15 kişide olsa bağırmak lazım..benim görüşüm 500 kişi olupta oturacağına 50 kişi olsun ama sağlam bağırsın...
 

Üst