Galatasaray Müzesi

Galatasarayımızın önemli kupalarının sergileneceği Müzemiz, yarın taraftarlara da açılıyor.

Stadımız TT Arena'nın içinde yer alıyor ve stat, soyunma odası gibi turları da kapsıyor. Açılışa özel sadece 19.05 TL gibi sembolik bir ücretle hem son teknolojilerle donatılmış, yüzlerce kupamızın, tarihi eşyaların envanterini görebilirsiniz ayrıca stat turu ve soyunma odası gezisi de dahil.

Müzeye sığmayan yaklaşık 3500 kupamızın ise Beyoğlu'ndaki müzede sergilendiğini belirtelim.

İstanbul'a gidersem ilk iş Müzeyi gezmek olacak.
 
Bazıları giriş ücretleri 2 ay sonra 30 TL olacak derken, bazıları 60 TL olacak diyor. Bana kalırsa açıkçası kişi başına 50 TL olmalı, aile ve grupla (okul gezisi vs.) katılacak olanlara indirim yapılabilir. Çünkü bu tur cidden iyi bir gelir kaynağı olabilir. 50-60 TL'ye çok diyenler de bir zahmet gitmesin. Ömrü hayatında 1 bilemedin 2 defa gideceksin zaten. Unutulmadık bir anın olacak, televizyon başında gururlandığın kupaları yakından göreceksin, stadyumu ve soyunma odasını gezeceksin. 50-60 TL neye vermiyoruz ki kulüp için vermeyelim? Sonra dünya yıldızı istiyoruz. Ee sen kulübe destek olmazsan nasıl gelecek onlar? O da var.
 
Fiyatlar biraz yüksek geldi ayrıca bazı gezi gruplarına da belli ücretten yapılabilir..Real Madrid'in veya Barcelona'nın müze fiyatları da tahmini 20-25 euro civarında..Hem stadı hem de müzeyi kapsayan genel bir tur da ayarlanabilir..Tur şirketleriyle anlaşılıp fiyatı 50 TL yapabiliriz..Sadece müze gezisi de 25 TL ideal olur o zaman..
 
Günümüz teknolojisiyle tasarlanan, sayısız kupalar ve Galatasaray Tarihi'ni anlatan binlerce objeyi barındıran, Galatasaray Müzesi yakında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda taraftarın hizmetine açıldı.
Galatasaray Müzesi'nde, Galatasaray'ı Galatasaray yapan taraftarın da özel bir bölümü yer alıyor. Kalbi sarı-kırmızı atan, yıllardır sakladığı sarı-kırmızı objeleri müzede görmek isteyen taraftarlarımız eserlerini, koleksiyonlarını burada sergileme şansına sahip...

Sizler de Galatasaray Müzesi'ne değer katmak istiyorsanız, Galatasaray Tarihi için değerli olduğunu düşündüğünüz ve müzeye bağışlamak istediğiniz objelerin fotoğraflarını gsstadyumturu@galatasaray.org'a yollayın, iletişime geçelim...

Müzeye sen de anılarını kat! Çünkü bu müze tüm Galatasaraylıların!
 

Üst