Galatasaray Odeabank: 70 - İstanbul Üniversitesi: 47

Kaybedersek, az olan şampiyonluk şansımızı iyice sıfıra indiririz. Takımın toparlanması lazım artık.

70-47 kazandık, tebrikler Sarayın Sultanları!.. Zellous 23 sayı, Bone 16 sayı kaydetti. <=-P

4 AYDIR PARA ALAMAYAN; sadece kupa aldıklarında canlı yayında yüzlerine bakılan oyuncular yürek koyarak ligin önemli takımlarından birini eze eze 23 sayı farkla mağlup etti.

Herkesten ricam bu takımı yorumlarken dar rotasyonun yanında bu oyuncularının hem hukuki olarak hem dr sahada gösterdikleri mücadele ile terinin son damlasına kadar hakettikleri maaşlarını 4 aydır alamadıklarıno da hesaba katın.

Yürekten tebrikler!

Ooff nedir bu her sene her sene maaş alamama sorunları ya.. Sponsorlar ne işe yarıyor anlamıyorum..

İlk maçta da yazmışımdır belki tam hatırlamıyorum ligde Fener dışında en çekindiğim 2 takımdan birisidir İstanbul Üni. Bir diğeri de Kaski, ilk yarı ikisini de kazandık, bu maçı da çok rahat almışız, tek üzüldüğüm nokta şu maçı izleyememek oldu

Yukarda yazılan maddi şeylerden sonra yorumum değişti. Zaten takdir etmeye girmiştim ancak sadece takdir olmayacak bu postta. Öncelikle İÜ bu ligin 3. ya da 4. takımı diyebileceğimiz bir ekip. Tabiki aynı kalitede değiller ancak 1-2 oyuncu harici gayet de bizle baş edebilecek kalitedeler. Bu açıdan görmek lazım biraz durumu. Bence biraz da koçtan dolayı öndeyiz onlardan. Umarım ligdeki bu yürüyüşümüz devam eder ve başarılı oluruz.
Saha dışına geçersek ; küçülmeye gitmek ya da finansal denetimi arttırmak gibi isimlerle daha mütevazi bir kadro kurduk. Bu doğru ya da yanlıştır ancak neticede bir politikadır. Fakat yönetim adımlarını buna göre atarken oyunculara karşı görevlerini yerine getirmeme hakkına sahip olamaz. Cebinde 3 lira varsa 3 liralık kadro kur ama oyuncularına da o 3 lirayı ver. Ben defalarca söyledim ; eğer bu bütçeyi kulüp kaldıramıyorsa daha da küçülelim kadronun maaş bütçesi olarak. Fakat lütfen kulübü kimseye mahçup etmesin Galatasaray yönetimi. Eğer ki sene başı o sözleşmelerin yükümlülüklerini yerine getireceğine söz vermişsen , getir. Bu kadar basit.
Kendi sporcusunun yüzüne bakabilmek , bence şampiyon bir klüp olarak anılmaktan daha gurur verici bir olaydır.

Sponsorluk konusunda;

Bildiğim kadarıyla amatör branşlarda sponsor gelirleri bir havuzda toplanmak suretiyle değerlendiriliyor. Dolayısıyla Odeabank'tan gelen ya da gelmesi gereken para doğrudan kadın takımına aktarılmıyor. %100 emin değilim bu konuda.

Diğer taraftan Odeabank ile imzalanan sponsorluk sözleşmesi tutarının içerisinde tribün ismi vb. diğer sponsorluk hakları da vardı. Dolayısıyla Odeabank'tan elde edilen ya daelde edilecek olan tutarın ne kadarı kadın takımına ait bunu da bilmiyoruz.

Son olarak sezon başında kadın takımı bütçesini belirlerken ortada herhangi bir aponsor geliri bulunmuyordu.

Ama hiçbir şeyi oyuncuların sonuna kadar hakettiği maaşlarının ödenmemesi için gerekçe olarak kabul etmiyorum ben; nasıl ki ben taraftar olarak 2500 TL'yi peşin ödediysem kulüp de oyuncuların maaşını zamanında ödemek zorundadır!

Murat Özyer maaşını alıyorsa sıkıntı yoktur. Bu kadar dert etmeyin oyuncuların maaşını alıp almamasını.