Galatasaray-Ordu Bed.Eng.(6.Hafta)

kendi seyircimiz önünde gereken destekle birlikte
galibiyetle ayrılacağımız bir karşılaşma...

Galatasaray-Ordu Bedensel Engelliler S.K.

haydi salona.....

sondan bir önceki hafta...

bjk-engelli yıldızlar maçı da kıran kırana geçecek. engelli yıldızların galibiyet haberi derbi öncesi hepimizi coşturacaktır.

Telekom maçından önce oynanacak büyük ihtimalle,seyirci sayısı fena olmaz.Beşiktaş kaybederse güzel olur,kaybetmezse de sorun değil.Derbinin sonucu belli zaten. :)

Bjk bu ligde zaten 2.lik savaşı yapıyor.bize rakip bile olamazlar :) aslanlar bu maçı kazanacakta farkı mrk ediyorum.artık açılan konularda kaç fark yaparız sizce diye bir soruda koymak lazım :kop

Arkadaşlar,

Ordu takımı 8-11 Şubat 2007 tarihleri arasında yurt dışında turnuvada olacağından maçımız büyük bir ihtimalle ertelenecek. :(

R.Sedat İncesu

Arkadaşlar,

BJK Süleyman Seba da oynanacak maçımıza seyircimizin gelmemesi için protokol yapmak istiyor. :)

Federasyonun önceden alınmış böyle bir kararı yok.Size danışmak istiyorum.Eğer maça gelmek isterseniz gerekli organizasyonu yapabiliriz.

Bununla beraber orda çıkacak kötü olayları düşünerek sizleri böyle bir ortama sokmak istemiyoruz.

Söz sizde !

Maç 18 Şubat 2007 15:30 Süleyman Seba

R.Sedat İncesu

Sedat Hocam İstanbul Valiliğince alınan karar gereği derbilerde deplasman takımı taraftarı giremiyor maçlara. Acaba tekerlekli sandalye ligi bu uygulamanın dışında mı ?

BJK yönetimine söylenecek tek şey "Korkunun ecele faydası yoktur."

Arkadaşlar,

Bizde böyle bir kural yok.Eğer gelmek ve desteklemek isterseniz her türlü güvenlik önlemini ve otobüs organizasyonunu yapabiliriz.

İyi bir organizasyonla orayı Ali Samiyen e veya Ahmet Cömert e çevirebiliriz.

Fakat tüm yönlerinden düşünmemiz lazım.

R.Sedat İncesu

Sedat hocam,

Süleyman Seba Spor Salonu gerek mimari gerekse seyirci kapasitesi acışından zaten kucuk bir salon. (Hatta öyle ki tavanı alçak olarak inşaa edildiği için o salonda voleybol maçları oynanamıyor)
salonun kucuk olmasından dolayı guvenlık acısından sakıncaları getirebilir. bile bile lades dememize gerek olmadığını düşünüyorum.

belki bir maçla takımızı desteklemeyeceğiz ama takımımız galibiyet serisini devam ettiği takdirde matematiksel olarak ligin ikinci yarısındaki 16. hafta maçımızda rakibimizi yendiğimiz o maç şampiyonluk maçımız olacak. averejla şampiyonluğumuzu kutlayacağız.

rakip seyircinin olmadığı derby maçında şampiyonluk kutlaması... :eek:key

Sedat hocam,
Gitmek ve desteklemek hiç problem değil ama ortam gergin olur ve istenmeyen olaylar yaşanabilir. Sonuçta bizim her maç ne kadar centilmence takımı desteklediğimizi ve rakip takıma da ne kadar saygılı olduğumuzu ve maçtan sonra da tribüne çağırıp alkışladığımızı biliyorsunuz ( eminim kendi sahamızdaki maçta aynısını Beşiktaş içinde yapacağız ). Fakat aynı hassasiyet karşı taraftan gelir mi çok düşük bir ihtimal umarım yanılırım.

Konuyu Alpaslan Dikmen (ultrAslan genel sekreteri) ile görüştüm. O da zaten ortamın gergin olduğunu,bir de tekerlekli sandalye maçında istenmeyen olaylar yaşanmasının istenilecek en son şey olduğunu söyledi. En güzeli siz bu maçta biz olmadan galibiyet serisine devam edin ve bizim sahamızdaki 2. maçta onları bir kere daha yenip şanpiyonluğumuzu hep beraber kutlayalım.

Sedat hocam,

Bana kalsa bench arkasındaki 30-40 kişiye doğru güvenlik önlemleri ve toplu gidiş dönüş ile kimse zarar veremez. Yine de, tribün büyüklerimizin bir bildiği vardır böyle dediklerine göre.

Bjk taraftarı genelde amatör branşlara fazla önem vermiyor; Akatlar'da normal bir lig maçında en fazla 400-500 kişi oluyor. Yine de, derbi maçı olduğu için sağlam gelirler diye düşünüyorum. (Sağlamdan kastım 150-200 kişi)

Gönül isterdi ki her yeri inlettiğimiz gibi orayı da inletelim, ama bir de şöyle düşünün: Onların küçücük salonunda galibiyetimizi alacağız ve ligin ikinci yarısında Ahmet Cömertte belki 1000'den fazla taraftarımızla onları boğacağız. Bunu düşünürsek aslında kimin daha büyük olduğunu bir kere daha gösterme fırsatı elimizde.

Bjk maçı sonrası Ankara sizi bekliyor olacak. Alacağımız galibiyeti hep beraber Ankara'da kutlarız hocam ;)

Herkes 16. haftadaki maçtan sonra şampiyonluğu kutlayalım diyor ama o maçtan sonra sadece liderliğimizi kutluyor oluruz çünkü şampiyonluk normal sezonda değil play-off larda belli oluyor.

Bu arada, umarım bu yazdıklarınızı bazı yöneticilerimiz okurlar ve utanırlar. Hiç bir antrenör çıkıp kendi taraftarıyla bu konuları konuşmaz, büyük bir istekle "organizasyon yapalım" demez. İnşallah uzun yıllar Galatasaray'da kalırsınız hocam.

aslına bakılırsa ben sedat hocadan daha cok oyuncuların bizi akatlarda görmeyi istediklerini düsünüyorum. bana kalırsa gidilebilir ve olay cıkıcagını da sanmıyorum ama maalesef bi kısım insanların tekerlekli sandalye macında bile hırslarına kapılmaları ve egolarına hakim olamamalrı sebebiyle takımımızı orda yalnız bırakmak zorunda kalıcaz gibi görünüyo. keske bu ülkede herkes spora spor gibi bakabilse özellikle ayrı bi kültür isteyen salon sporlarında..

Sevgili Arkadaşlar,

Siz nasıl Galatasaray sporcularına zarar gelmesini istemezsiniz bizde taraftarlarımızın gergin ve güvenliği mechul bir ortama girmesini istemeyiz.Taraftarlarımız bedenen orda olmasada kalben hep yanımızda olduğunu bileceğiz.

R.Sedat İncesu

CengizYavuz' Alıntı:
Ordu maçı kesın ertelendımı ?

Ordu B.E.S.K. Maçı Ertelendi

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Süper Lig'in 6. haftasında Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile yapması gereken maç, rakip takımın Malmö Open Cup'ta yapacağı maç nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Resmi sitede böyle yazıyor.Kesin ertelendi maç...