Sedat hocam,
Bana kalsa bench arkasındaki 30-40 kişiye doğru güvenlik önlemleri ve toplu gidiş dönüş ile kimse zarar veremez. Yine de, tribün büyüklerimizin bir bildiği vardır böyle dediklerine göre.
Bjk taraftarı genelde amatör branşlara fazla önem vermiyor; Akatlar'da normal bir lig maçında en fazla 400-500 kişi oluyor. Yine de, derbi maçı olduğu için sağlam gelirler diye düşünüyorum. (Sağlamdan kastım 150-200 kişi)
Gönül isterdi ki her yeri inlettiğimiz gibi orayı da inletelim, ama bir de şöyle düşünün: Onların küçücük salonunda galibiyetimizi alacağız ve ligin ikinci yarısında Ahmet Cömertte belki 1000'den fazla taraftarımızla onları boğacağız. Bunu düşünürsek aslında kimin daha büyük olduğunu bir kere daha gösterme fırsatı elimizde.
Bjk maçı sonrası Ankara sizi bekliyor olacak. Alacağımız galibiyeti hep beraber Ankara'da kutlarız hocam
Herkes 16. haftadaki maçtan sonra şampiyonluğu kutlayalım diyor ama o maçtan sonra sadece liderliğimizi kutluyor oluruz çünkü şampiyonluk normal sezonda değil play-off larda belli oluyor.
Bu arada, umarım bu yazdıklarınızı bazı yöneticilerimiz okurlar ve utanırlar. Hiç bir antrenör çıkıp kendi taraftarıyla bu konuları konuşmaz, büyük bir istekle "organizasyon yapalım" demez. İnşallah uzun yıllar Galatasaray'da kalırsınız hocam.