Galatasaray-Oyak Renault

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
O_c2f66dd92a1682ff492d1698e1ee80bd.jpg

oldukça iyi bir taraftar desteği ile oynamışız maça gidenlere teşekkürler...

aslanlara da tebrikler... takım yavaş yavaş oturacaktır artık...

Çok güzel başladık sezona.Takıma tebrikler.
Yalnız Türk oyuncuların katkısı yeterli değil.Daha çok sorumluluk almazlarsa kalan 2 maçta zorlanırız.Alpella ve Karşıyaka Oyak Renault'dan üstün takımlar.

bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu sene formalarımız gerçekten çok çirkin. kesinlikle cikan takimin GALATASARAY olduğunu belirtmiyor. Armayi gormeyen birisi kesinlikle ayiramaz.

Adam gibi bir parcali bir de kirmizi renk formamiz olsa yeter. Bunu Kappa beceremiyorsa teşekkür edip yollar ayrılmalıdır bence.

CanuAltay' Alıntı:
bu arada söylemeden geçemeyeceğim bu sene formalarımız gerçekten çok çirkin. kesinlikle cikan takimin GALATASARAY olduğunu belirtmiyor. Armayi gormeyen birisi kesinlikle ayiramaz.

Adam gibi bir parcali bir de kirmizi renk formamiz olsa yeter. Bunu Kappa beceremiyorsa teşekkür edip yollar ayrılmalıdır bence.
Bu sezonki formalar adidas değil mi?

Eger pazarlanacaksa formalar haklısınız..
Ama pzarlnamaycaksa onemlı degıl..
Forma oynamıo ona gelene kadar cok daha dert vardır :)
Yarın kı macı ızlemek zevklı olacak ılk kez takımımız cıddı maca cıkcak

forma adidas diğil ilgin. bi markaydı banvit cup tada giymişlerdi

takım yavaş yavaş oturuyor ben ençok cemalin attığı 12 sayıya sevindim umarım böyle devam eder :atki

mithat demirel' Alıntı:
forma adidas diğil ilgin. bi markaydı banvit cup tada giymişlerdi

takım yavaş yavaş oturuyor ben ençok cemalin attığı 12 sayıya sevindim umarım böyle devam eder :atki
formalar ibacco die dandik 1 marka tübad turnuvasindada onu giyinmistik

maca bakılacak olursa holman mc gowan ve mitcell yuzumuzu kara cıkarmamıslar cemalın attıgı 12 sayı da bizim icin ayrı bir pozıtıf etki
isallah en ciddi sınavlarımızdan biri olacak pınar karsıyakayı yeneriz bugun

murat kayanın katkı yapmamasına rağmen 81 sayı atmışız en önemli skorer oyuncumuzun olmadığı maçta bu çok iyi bir rakam ayrıca holman ve mcgowan performanslarıda oldukça iyi

maç hakkında size bilgileri ancak geçebiliyorum,

guardlardan başlayım
mitchell cok faydalı oynadı, dixon gibi olmayacak diyordu biliyorsunuz murat hoca, evet haklıydı. ama bu şut atmaya korkacak anlamında değildi. bir guarddan beklediğimiz herşeyi yapabileceğini düşünüyorum. ekstra zıplamalarıyla birlikte enteresan guard smaçları seyredebiliriz fast breaklerde.

mithat yedek guardtı, kısa sürelerde mitch ile birlikte oynadı o zaman 1 mithat 2 mitch oldu. inanılmaz faydalı savunma yapıyor sanırım 4 topu direk uça-kaça çaldı. beklentilerimi karşıladı. ki sayıda atmaya başlarsa tadından yenmez.

cemal nalga cok iyiydi, dinlene dinlene oynatıldı. güçlü fiziğiyle cok etkili oldu diyebilirim.

murat cok fazla parlamasa bile mücadelesi iyiyidi. yararlı olacağı kesin.

tufanı cok beğendim, sayı attı savunma yaptı top getirmeye yardımcı oldu. bu yıl, bizdeki daha önceki performansını katlayacak sanırım

mcgowan; cok iyiydi. maçın adamı secildi zaten. sayı dışında istatistikleri bilmiyorum ama rib de cekti, yabancıların seçimi cok iyi bence.

holman, yedek başadı diye aklımda kaldı. farkına bile vardırtmadan çift haneli attı. zaten holman o. ne yapacağını bilir. yawaş yawaş acılıyor diye düşünüyorum.

Burak kaptan oynamadı hiç, konuşacaktım ama fırsatım olmadı. bugün otellerinde yakalarsam biraz konuşmak istiyorum
maça gelecek arkadaşlara hotel baltürk te takımın kaldığını söyleyim.

hocamıza gelince oyuncuları yormadı devamlı değiştirerek herkesi diri tuttu. zor bir maç değildi belki ama önemli bi hata yaptığını düşünmüyorum.

seyirciye gelecek olursam, 30 kişilik bi grup devamlı bağırdı. etkilide bağırdılar. onun dışında GS sempatisi coktu sayılarda epey alkışlandı ama tezahürat yoktu.

Fatih solak'ı ekleyim aklıma gelmişken, onun nesi var bilmiyorum ama oynayıp oynamadığı bile neredeyse aklımda değil. bir pozisyonda inanılmaz hoş pivot hareketleri yaptı ama aynı hucumda 2 kere sayı üretemedi. Mcgowan olayı umarım onun performansını düşürmez

son not:

takım iyi

fatihin katkı yapmaması şaşırtıcı .. fb ülkere gideceğini duyduğumda üzlmüştüm ama böyle oynıcaksa gitse daha iyi olur ;)

takımımız her geçen gün daha iyi oluyor bu sene başarılı biz sezon yaşayacağız....

takım yavaş yavaş hazır hale geliyor ama hala bu takım bi banvit. telekom ve beşiktaş kadar yeterli deil ligi bu sene 6 veye 7. bitiririz gibi geliyor benim görüşüm bu ..

CanuAltay' Alıntı:

Yahu Can her meseleyi halletikte iş formaya mı kaldı?

Abi 2003-04 sezonunda futbol takımının giydiği buz mavi formayı sevmiş miydin ?

Ben sahaya çıkınca GALATASARAY'ı yansıtan forma istiyorum. Uyduruktan beyaz, anlamsiz formalar degil.

Her seyi halletmedik belki ama bunu da halletmedik. Sadece fikir belirttim. Cogu kisi de benimle ayni fikirde sanirim.