Galatasaray - Prague ( Canlı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribaundda yerleşimde o kadar kötü kalıyoruz ki, her topu onlar alıyor. Ribaundları durdurursak ikinci yarı kazanabiliriz bu maçı.

Maçı sayfadan takip edebiliyorum.Bayağı bir hücum rebound'u verdik.Top kayıplarımızda var.Işıl girince top çalmalarla bunu biraz telafi etti.İnşallah ikinici yarı şut yüzdemiz artar.

ribaund olayını çözmemiz gerekli ve çok az sayı attık o kadroya göre. ver topu içeri taurasi ve tina üzerinden oynayın mecbur yardım savunması getirecekler. yardım geldiği zaman boş oyuncuya çıkarın topu olsun bitsin bu kadar kolay:D:D

12/32 atmisiz rakip 12/30 atmis. Ikinci yari 20/30 atalim aliriz maci. Aslinda rahat almamiz lazim ama cok kötü hücum ediyoruz. Ins düzelir ikinci yari.
Tina 12 sayi taurasi sadece 5 sayida kalmis.

ışıldan bundan sonraki dönemde mikrofonlara değilde sahalara konsantre olmalı bu konuda son günlerde şahsen bayağı rahatsızım.

bu akşam yine yabancılarla gidiyoruz yerlilerin katkısı pek yok gibi.

ışıldan bundan sonraki dönemde mikrofonlara değilde sahalara konsantre olmalı bu konuda son günlerde şahsen bayağı rahatsızım.

bu akşam yine yabancılarla gidiyoruz yerlilerin katkısı pek yok gibi.

Oha artık ya. Kızın çaldığı toplarla ve yaptırdığı kasti faulle maça tutunduk dediğin lafa bak. Ayıptır be!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...