Galatasaray - Rivas Ecopolis (Canlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten şansa inanır olduk. Son aldığımız 2 yabancı katkı yapmıyor takım işin gerçeği tina ve taurasinin ikilisinin sırtında gidiyor 2 kişi ile takımmı olur am maalesef bizde öyle yerli anlamında zayıftık son aldıklarımızında pek katkısı yok
 
Ve son noktayı koydular maça. Geçmiş olsun. Aylardır böyle bir son belli idi. Beklenen son buydu zaten ama sadece birkaç gün önceden geldi.
 
EuroCup şampiyonu olduğumuz dönemde gerçekten bir takımımız vardı. Şu takım bana heyecan vermiyor oynadığı basketbolla. Sadece bu maç için söylemiyorum sezon başından bu yana sadece birebir basketbol oynuyoruz. Sertlik düzeyi yüksek maçlarda dahalimiz fazlasıyla ortada.
 
Ya demiyim demiyim diyorum 8 sayı fark ,9 saniye kalmıs hücumlarına sen neden mola alırsın be adam,niye rakibe hücum çizdiriyorsun.Böyle birşey olabilir mi ?
 
Taurasi, 10 top kaybetsin, 10 üçlük kaçırsın zoruma gitmiyor... Çünkü birşeyler yapmaya çalışıyor, asist yapıyor şut atıyor o bu... 2 li 3 lü sıkıştırma yiyor, ama ne hikmetse 3 kişide olsa üstünde boş oyuncuya versede sonuç belli tutuyorlar ellerinde, geri taurasiye ver o yine birşeyler yapmaya çalışsın...
 
O kupa burda Fenerin elinde kalkarsa olay olur bu nedir nasıl savunmadır hücümda çok değil ya bir tane arkadaşlar bir tane çizilmiş bir oyun var mı ya bir tane ?
 
Ben burda yazdım yerli anlamında çok zayıfız diye ışıl kötü oynuyor deyince saldırılar oldu. Sonra dendiki daha iyisi varsa söyle böylemi kendi takımıza yardımcı olacaktık şimdi bu kupayı rakibimizin ellerinde yükseldiğini görünce harcanan paralar boşa gidincemi farkına varacağız herşeyin 3 harcıyorsan 2 daha harcarsın hiç olmazssa o üçede yazık olmazdı garantisimi var hayır ama kazanma yüzdemiz daha yüksek olurdu ama şimdi kaybediyoruz. Ne diyeyim yazık oluyor ceyhun hoca ilede olmayacağı ne zaman görülecek.
 
bence bugece hic düsünülmeden ceyhun hocaya tessekür edelim... Cem hoca yarın takımn basında cıksın ... Hocasız cıkmakdan cok daha iyidir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst