Y
Yalcin Ermis
Misafir
Tipik yorumlar...Alışığız..
gördüğümü söylüyorum. sen ne görüyorsun şu an söyle de bilelim arkadaşım
Biliyorum gördüğünü söylediğini,ben daha farklı şeyler görüyorum ama anlayabileceğini sanmıyorum.Bende kalsın boşver.
@ Yalcin Ermis
Zaten moralimiz bozuk bir de milletin moralini bozma iste. Biz de görüyoruz yanlislari hatalari. Takimin ve hocanin hatalarindan önce TARAFTARIN """AYIBINI" konusalim istersen. Sende istanbulda yasiyorsun diye yaziyor, umarim cidden "imkanin olmadigi icin gitmemisindir maca".
@ Yalcin Ermis
Zaten moralimiz bozuk bir de milletin moralini bozma iste. Biz de görüyoruz yanlislari hatalari. Takimin ve hocanin hatalarindan önce TARAFTARIN """AYIBINI" konusalim istersen. Sende istanbulda yasiyorsun diye yaziyor, umarim cidden "imkanin olmadigi icin gitmemisindir maca".
Melisa yerine devşirme bulsak ne olacak?Prince olduğu için sadece 1 devşirme oynayatabiliyoruz avrupada.Lig için diyorsan orası ayrı tabi.ros caseresin Takım kadrosunu inceledim bugün açık söyleyeyyim euro ligin en büyük favorisi bunlar kadınlarda
Telrar söylüyorum melisanın yerine başka devşirme bulmalıyız seyretmesem tamam diyeceğim ama sıfır katkıya yakın oynuyor her maç neredeyse.