Adnan Polat asla gelmemeli. Adnan Polat vizyonsuz, cimri ve basarisiz birisidir.
Cemal Nalga skandali yasatan Baskana basketbola önem veriyor demekAdnan Polat'In son 3-4 ayda tekrar görünür olması çok sevindirici. Umarım Adnan Polat yanına Hakan Üstünberk ve Fatih Birol'u alır gelecek yıl başkan olarak seçilir. Basketbolda eski günlere dönmemiz için Ligde ve Avrupa'da tepeye oynamamız için gördüğüm en kestirme yol budur.
Daha önce de söylemiştim. Adnan Polat gerçekten "Bizim başkan" diyebildiğim son başkandı. Ünal Aysal, Dursun Özbek, Mustafa Cengiz ve Burak Elmas basketbolda o kadar skandala imza attılar, basketbol takımlarımızı o kadar hor gördüler, o kadar vurdum duymaz davrandılar ki 13 yıldır süründüğümüz yerden hala kalkamıyoruz. Galatasaray'ın Basketbol takımına kalite, anlayış, ciddiyet, tepeye oynayacak rekabetçilik ve para getirecek bir başkana ihtiyacı var. Yeni bir kişi başkanlığa güçlü bir yönetimle başkanlığa aday olmayacaksa bunları Adnan Polat yapar. Ve Basketbol takımımız tekrardan bizi gururlandıran günlere geri döner.
Cemal Nalga skandali yasatan Baskana basketbola önem veriyor demek
Karl Heinz Feldkamp, Cevat Güler, Michael Skibbe, Bülent Korkmaz, Frank Rijkaard, Gheorghe Hagi ve Bülent Ünder gibi Teknik direktör secimi olan ve Haldun Üstüneli pasifize edip Adnan Sezgine güvenen bir adam asla Baskan olmamali.
Dursun Özbek sonrası Adnan Polat başkan olacak haberleri dolaşıyor. Florya arazisi ihalesini yapamayan kişiyi başkan görmek istemiyorum. Aman diyeyim.