• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Mevcut başkan ve yönetim malesef futbol dışı branşlarda yatırım yapmasına karşın başarılı olamıyor.

Yöneticilerin vizyonsuzluğu, beceriksizliği ve kendi koltuklarını düşünmeleriyle ile açıklanabilir bu durum. Ama şunuda görmek lazım eğer bu başkan gidecek ve yerine Galatasaray'ı küçültecek Eşref Hamamcıoğlu zihniyetinde birisi gelecekse bugünleri mumla arayacağımızı bilmekte fayda var.

Evet şu anda basketbol ve voleybolda istediğimiz seviyede değiliz ama yeni gelecek yönetimin buralarda bir atılım yapacağınında bir garantisi yok hatta küçülmeye gitmesi daha muhtemel gibi görünüyor.

Bugünkü sorun mevcut yönetimin tek sorumlu olduğu bi tablo değil zaten. Senelerdir gelen yönetimler daha büyük sorumlu bence en büyük sorumlu duyarsız taraftarlar ve üyeler. Öyle üyeye taraftara böyle şubeler. Kulübü yönetenler bu şubeler için hiç hesap vermeye davet ediliyor mu? Hayır

Mevcut başkan ve yönetim malesef futbol dışı branşlarda yatırım yapmasına karşın başarılı olamıyor.

Yöneticilerin vizyonsuzluğu, beceriksizliği ve kendi koltuklarını düşünmeleriyle ile açıklanabilir bu durum. Ama şunuda görmek lazım eğer bu başkan gidecek ve yerine Galatasaray'ı küçültecek Eşref Hamamcıoğlu zihniyetinde birisi gelecekse bugünleri mumla arayacağımızı bilmekte fayda var.

Evet şu anda basketbol ve voleybolda istediğimiz seviyede değiliz ama yeni gelecek yönetimin buralarda bir atılım yapacağınında bir garantisi yok hatta küçülmeye gitmesi daha muhtemel gibi görünüyor.

Eşref Hamamcıoğlu gelse tüm basketbol ve voleybol takımlarımız daha başarılı 4 sezon geçirirdi. Müzemize birden fazla kupa kazandırırdı.

Bugün itibariyle Dursun Özbek'in 4 yılı basketbolda TEK BİR TANE BİLE kupa almadan geçeceği kesinleşti. Voleybolda alıp alamayacağını da 2 ay içinde göreceğiz. Erkek basketbolda 3 yılda bir kere ligde yarı final oynayamamışsın, kadın basketbolda 3 yılda bir final bile oynayamamışsın, kadın voleybolda 3 yılda bir kere final bile oynayamamışsın daha nereye kadar küçülecek bu takımlar?

Mayıs ayında yeni bir başkanın ve sıfırdan yeni bir yönetim kurulunun seçilmesi gerekiyor. Yoksa bu kısır döngü böyle sürer gider. Umarım Adnan Polat kongre için çalışmalar yapıyordur.

Geri