Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Galatasaray'a karşı bitmek bilmeyen organize kötülük var.Yakın zamanda bitecek gibide durmuyor.Böyle bir ortamda Avrupa'ya nasıl odaklanacaksın ? Hafta içi Avrupa maçı var TFF alakasız alakasız VAR kaydı paylaşıyor.Sen 25 milyon Galatasaraylı'nın heyecanına nasıl gölge düşürüyorsun ? Utanmanız hadi yok,bari yalandan 1-2 gün sonra paylaş.

Adamlar Galatasaray düşmanı.Galatasaray'ın kazandığı her maçı geçtim,Galatasaray'ın varlığından bile nefret ediyorlar.Artık federasyonun göz göre göre yardımlarıylada kendi başarısızlıklarını en ciddi rakip olan takıma nefret kusarak kapamaya çalışıyorlar.Ve bunu her Allah'ın günü yapıyorlar artık.Şu ülkeye en iyi yabancı teknik direktörü getir,en iyi kadroyu ver,adam bunlarla uğraşmak zorunda kalacağı için 2 ayda kafayı yer.

Galatasaray kenetlendiği sürecede bu çapsızlar ancak bizle uğraşmalarıyla kalırlar.O kadar sağlam bir camiayız.

Son düzenleme:
Ibrahim Hatipoglu bir televizyon programinda Cuesta yi sahada göreceksiniz demisti. Gördük...

8M verdiler su adama sirf transferin son gününe biraktiklari icin. Rezil herif.

Yabancı hakeme karşı değilim özellikle kaliteli ve tarafsız bir hakem olacaksa. Ancak bu hakem kadıköydeki maça verilir miydi verilmezdi. fener ne istiyorsa yapılıyor. Buna karşı gelmek lazım şımardıkça şımarıyorlar sonra da her istedikleri olmuyormuş gibi hala ağlıyorlar.

Bu işin artık cılkı çıktı. Bu ligin 2 takımlı olması da herkesi rahatsız ediyor. Bu sebepten futbol tarihinde görülmemiş saçmalıklar ve ahlaksızlıklar görüyoruz. Fakat benim anlamadığım bizden 1 Allah'ın kulu çıkıp da ağzını açamıyor Eğer bu mevzular böyle sürecekse - ki o hırslı çapsız şahıs şampiyon olana dek sürecek gibi duruyor- bu kulübün başkanı Fatih Terim olmalıdır.
Bunların alayının it gibi titrediği, başlarındaki çapsız çobanın dahi ortamda görünce el pençe durduğu tek adam Fatih Terim'di. Onların hakkından Fatih Terim gelir. Ayrıca ülke çapında da büyük bir saygınlığı ve otoritesi var.

Yönetim kurulu sessiz olunca vurmaya acımadan devam ediyorlar. Akşam bizi yok edecekler. 3 puan farkla derbiye gidilsin diye elinden geleni yapacaklar. Maçtan sonra ağlamayın. İş işten geçti artık, hadi geçmiş olsun 🙋‍♂️

Dursun Özbek: ''2.7 milyar tl olan borcumuz 1.2 milyar tl'ye indi.'' Demiş. Yani bunu kura vurduğumuzda 70M küsur Euro'dan 30'lara inmiş gibi görünüyor. Yanlış anlamadıysam Galatasaray'ın toplam borcu bu mudur ?
Ayrıca yakın zamanda bankalar birliğinden ayrılacağımızı da söylemiş.

Dursun Özbek: ''2.7 milyar tl olan borcumuz 1.2 milyar tl'ye indi.'' Demiş. Yani bunu kura vurduğumuzda 70M küsur Euro'dan 30'lara inmiş gibi görünüyor. Yanlış anlamadıysam Galatasaray'ın toplam borcu bu mudur ?
Ayrıca yakın zamanda bankalar birliğinden ayrılacağımızı da söylemiş.

KAP'a 31 Ağustos 2024 itibarıyla 14 milyar küsür lira borç bildirilmişti. Batmış olarak kabul edilen FB 12 buçuk, BJK 10 buçuk olarak bildirmişlerdi.

Uzun süredir söylenen palavralar:

- Bankalar birliğinden çıkacağız.
- Salon inşaatı yakın zamanda tamamlanacak.
- Kemerburgaz bitti biriyor.

İyi bir yönetime kavuşmalıyız tez zamanda.