Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Zamanında demiştim E.Timur'u çok ararsınız diye. Yönetcilik sadece transfer yapmak değil; süreçleri yönetmek, masaya yumruğunu vurmak. Kulübün ağırlığını her platformda hissettirmek.

Burası Galatasaray, burada hiçbir başarı cezasız bırakılmaz
keske transferleri yapabilseler, transferleride yapamiyolarki zaten.

Her gittikleri oyuncudan red yiyorlar, son gün fazla para vererek getirebiliyorlar anca

5 Milyon Dolar'dan fazla harcanılan sezonda Basketbol takımımız yine sezonu yılbaşında kapatmış oldu. Andreas Pistiolis'e kuş kadar bütçe verdiniz. Sonrasında haksız yere gönderdiniz. Sonrasında gelenler hep daha fazla harcayıp takımı daha başarısız yaptı. Şurası kesin ki , Sizden kurtulmadan Basketbol takımımız tekrar Şampiyonluğa oynayamayacak.

Adnan Polat'tan beri gönül rahatlığıyla "Başkanım" diyebileceğim ve Basketbol takımımız için samimiyetle çalıştığına inandığım bir başkanımız olmadı. Ondan sonra gelen hepsi ayrı rezillik...

Dün rakip takım yöneticisi bugünkü maçın hakemi hakkında açıklama yapıyor. Siz susuyorsunuz. Bugün o hakem, rakip takım 5.dakika da 10 kişi kalması gereken rakibi eksiltmiyor ve biz puan kaybediyoruz.
Defolup gideceksiniz!

Sezon sonu Muslera, Mertens, Torreira ve Osimhen olmayacak.

Bu yönetim gitmesse daha kötü sonuclar dogacak !! Cuestayi 8M getirenler bu oyuncularin yerine iyi topcu getirebilirlemi sizce?

Floryadan gelecek para bosa gidecek eger Erden Timur veya iyi bir sportif direktör gelmesse !

Sezon sonu Muslera, Mertens, Torreira ve Osimhen olmayacak.

Bu yönetim gitmesse daha kötü sonuclar dogacak !! Cuestayi 8M getirenler bu oyuncularin yerine iyi topcu getirebilirlemi sizce?

Floryadan gelecek para bosa gidecek eger Erden Timur veya iyi bir sportif direktör gelmesse !
O yüzden daha öncede dediğim gibi bu sene şampiyon olamazsak hayırlı olur gibi. Hayırlısı olsun bakalım.

Bankalar Birliği'nden halen çıkamadılar, Kemerburgaz'ın tam açılışı benim saydığım kadarıyla 3 kez ertelendi ve saha eksiği var,
Florya'dan beklenen gelir sağlanacak mı belli değil.
Okan Buruk tökezleyince futbol takımının hali ortada.
Yan branşlar deseniz, hiçbirinde başarı yok. Bu yönetim kurulunun savunulacak hiçbir yanı yok.

Evet,Skriniar transferi çok önemliydi.Bu sezon yönetim olarak bizden çok daha üstünler.Adamlar yetmedi Talisca'yı aldılar,oynadığı maçlarda belli olduki Talisca bu ligde çok iyi şeyler yapar,gelecek sezon Talisca çok daha etkili olur.Taraftarlıktan bağımsız olarak ben teknik direktör olsam FB'nin antrenörü olmak isterdim,kadro kaliteleri çok iyi,yedeklere bakıyorsun yıldızlar topluluğu.

Evet,Skriniar transferi çok önemliydi.Bu sezon yönetim olarak bizden çok daha üstünler.Adamlar yetmedi Talisca'yı aldılar,oynadığı maçlarda belli olduki Talisca bu ligde çok iyi şeyler yapar,gelecek sezon Talisca çok daha etkili olur.Taraftarlıktan bağımsız olarak ben teknik direktör olsam FB'nin antrenörü olmak isterdim,kadro kaliteleri çok iyi,yedeklere bakıyorsun yıldızlar topluluğu.
cok dogru ama bizim taraftarlar Transfermarkta girip bu takimin degeri 300M nasil böyle oynar diyip sacmaliyor :)

Yönetimin yanlis adamlara cok para vermesi bizim kadroyu malesef kaliteli yapmiyor.

Adamlarin kadrosunda öyle bir lüks varki Osayi Samuel ve Maximini kadro disi birakbiliyorlar.

Şampiyonluk ihtimali bulunan sadece bir branş varken ve o da her geçen gün elimizden biraz daha kayıp giderken ne bir aksiyon alacak cesaretiniz ne bir şeyleri değiştirecek kabiliyetiniz ne de istifa edecek erdeminiz var.
Al yönetimi vur teknik direktöre.